• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 41 z 187
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 187

#642582  autor: Kamel
 26 cze 2013, 23:34
Abonament z pakietem internetowym 1 GB będzie Cie kosztował 59,90 zł.

#642587  autor: banderas
 27 cze 2013, 00:06
z tego co udało mi się przeczytać w regulaminie
tego pakietu nie da się wyłączyć jest integralna częścią umowy

banderassso

#644101  autor: gator303
 02 lip 2013, 15:32
Chłopaki mam pytanko do was jeszcze jedno. Wykonałem wszystkie doładowania w MixPlusie i obecnie jestem na pokontraktowym systemie zasileń, czyli zasilam telefon na marne :D. Chciałbym przedłużyć Mixa z możliwie jak najlepszym telefonem ale to co oferuje teraz plus jest po prostu śmieszne. Pół roku temu dostałem Galaxy s3 mini na 30 doładowań po 30zł za 1zl. Teraz pani oferowała mi LG L5 za 1zł na 24 doładowania po 40zł. Chłopaki teraz pytanie do was: pisaliście mi wcześniej żebym wypowiedział umowę, ale jak mam to zrobić jeśli jej już nie mam? :D Czy możliwe jest uzyskanie lepszej oferty od Plusa jakimś sposobem ? Dodam że chodzi mi o możliwie jak najlepszy telefon. Interesuje mnie tylko Mix.

#644165  autor: Masu91
 02 lip 2013, 19:12
Cześć.

Przeczytałem kilka stron waszych wypowiedzi i zastanawiam się co mogę zrobić z taryfą OMG 79,90 z promocją masz smartfon (czy bez e-fv ta taryfa wynosi 84,90zł?). Rozumiem, że po złożeniu rezygnacji w salonie dostanę do 30% rabatu od konsultantów z grupy utrzymaniowej. A jak wygląda kwestia ceny telefonów? Są stałe czy można je negocjować? Czy jest gdzieś dostępny cennik telefonów w formie jakiejś tabelki?

Z góry dzięki za pomoc;)

#645404  autor: zygikuleczka
 07 lip 2013, 15:34
Remy pisze:Jak zobaczą połączenia z konkurencją itd. to dział utrzymania zadzwoni.
Czy opierasz to na jakiejkolwiek podstawie? Jeśli tak to wskaż ją proszę.

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#646663  autor: szeregowy
 12 lip 2013, 23:33
Masu91 pisze:Cześć.

Przeczytałem kilka stron waszych wypowiedzi i zastanawiam się co mogę zrobić z taryfą OMG 79,90 z promocją masz smartfon (czy bez e-fv ta taryfa wynosi 84,90zł?). Rozumiem, że po złożeniu rezygnacji w salonie dostanę do 30% rabatu od konsultantów z grupy utrzymaniowej. A jak wygląda kwestia ceny telefonów? Są stałe czy można je negocjować? Czy jest gdzieś dostępny cennik telefonów w formie jakiejś tabelki?

Z góry dzięki za pomoc;)
dostajesz rabat 20% od abonamentu, cen telefonów nie znajdziesz natomiast są zrabatowane o około 300- 350zł w zależności od modelu od cen standardowych

#647007  autor: Stasiekk
 14 lip 2013, 14:06
Czy posiadając kogoś znajomego w salonie plusa(kierownik salonu) mozną wynegocjować lepszą oferte niz przy probie złozenia wypowiedzenia i kontakt z działem utrzymania?

Zanim zaczne zawracac głowe znajomej, chce sie dopytac tutaj, bo to moj pierwszy abonament i pierwsza próba przedłuzenia umowy.

pozdrawiam.

#647331  autor: Scar89
 15 lip 2013, 16:28
Witam wszystkich mam pytanie czy orientuje się ktoś jak uzyskać kontakt z dzialem utrzymania plusa 2699 , a konkretnie czy wymagane jest w systemie wypowiedzenie. Proszę o każde info bo mojej mamie kończy sie umowa i chciałbym dla niej uzyskać coś ciekawszego

#647614  autor: iPure
 16 lip 2013, 15:12
@up
Ja nie wysyłałem wypowiedzenia, a dodzwaniam się pod 2699.

Ja mam do was trochę inne pytanie:
Czy da radę w plusie o urządzenie spoza konkretnej taryfy?
Chciałbym wynegocjować u nich iPada 4, który to dostępny jest w taryfach internet, przedłużając umowę tel. i nie wiem czy jest sens się wykłócać z nimi....

@edit
Jak by kogoś interesowało, to na tą chwilę dostałem taką ofertę:
No Limit 110 albo 120 zł/m-sc (nie spamiętałem dokładnie ;p)
3GB internetu
Galaxy Note 2 za niecałe 200 zł

#648001  autor: damrom
 17 lip 2013, 20:29
Scar89
Nie dzwoń na 2699, bo tam na początku zostaje przydzielony konsultant "pierwszego szczebla", który niewiele może. Dzwoń na 2601 łącz się ze zwykłym konsultantem (nie słuchaj jego oferty, bo jest standardowa) i proś o połączenie z Działem Utrzymania Klienta. Tam Cię połączą z konsultantem działu o poziom wyższego, który już w trakcie rozmowy ma możliwość negocjowania (obniżania) ceny telefonu i ew. abonamentu. Po tym zabiegu pod numerem 2699 będziesz miał już przypisanego tego konsultanta, który "więcej może" i skontaktujesz się z nim zawsze pod tym numerem bezpośrednio (chyba, że nie będzie akurat w danej chwili pracował).

#648141  autor: Wiola_K
 18 lip 2013, 10:59
A jak wygląda przedłużenie umowy bez telefonu? Ale żeby był chociaż 1 GB pakietu Internetowego. Patrzyłam na stronę Plusa to jest tylko jakieś dziadostwo. Długa umowa mało netu i trzeba dokupywać to wyjdzie prawie jak umowa z telefonem.

#649241  autor: Remy
 22 lip 2013, 23:21
zygikuleczka pisze:
Remy pisze:Jak zobaczą połączenia z konkurencją itd. to dział utrzymania zadzwoni.
Czy opierasz to na jakiejkolwiek podstawie? Jeśli tak to wskaż ją proszę.
Wyrwane z kontekstu:
Podzwoń do nju, red bull.
Zgłoś się do biura obsługi że chcesz rezygnować i chcesz wiedzieć kiedy możesz.
Jak zobaczą połączenia z konkurencją itd. to dział utrzymania zadzwoni.
Podzwoniłem najpierw po nju i red bull, potem zadzwoniłem że chcę zerwać umowę i czy konsultant mi coś zaproponuje.
Zaproponował "standard". Powiedziałem mu że nie bardzo.
Dzień później dzwonił kobieta z działu utrzymania.

Zaproponowała mi lepsze warunki w kwestii zakupu telefonu- umowa na 24 miesiące.
W przypadku przedłużenia bez telefonu (nie potrzebuję) to tylko na 18 miesięcy.
Podziękowałem.
Rozpocząłem procedurę przeniesienia numeru do Nju. Jak dostali wypowiedzenie zadzwonił facet z działu utrzymania z dobrymi warunkami.
Podziękowałem.

[ Dodano: 2013-07-22, 23:27 ]
Wiola_K pisze:A jak wygląda przedłużenie umowy bez telefonu? Ale żeby był chociaż 1 GB pakietu Internetowego. Patrzyłam na stronę Plusa to jest tylko jakieś dziadostwo. Długa umowa mało netu i trzeba dokupywać to wyjdzie prawie jak umowa z telefonem.
Złóż wypowiedzenie, albo zadzwoń że chcesz przenieść numer do Nju.
Zwykły konsultant niewiele oferuje, ale ten z działu utrzymania już tak.
Najchętniej dają telefony z upustem około 200zł wobec standardowego konsultanta.
Umowa na 24 miesiące.

Migracja do Nju jest dość duża. Kurier który u mnie jeździ dziennie podpisuje 10-20 umów.

Plus nie wprowadza budżetowej oferty to niech obniża ceny.

Przez tyle lat 3 firmy miały wzajemny oligopol że teraz mogą się pochylić nad biednym klientem.

#649486  autor: sajdowskim
 23 lip 2013, 21:16
Zostało mi 6 doładowań w MIXie i chciałbym przejść na abonament lub zostać w mixie ale płacić 50-60zł teraz miesięcznie. Dużo pisze smsów i potrzebowałbym sporo internetu minimum 1gb. Co wgl was powinienem zrobić? Ważny będzie też telefon.

#649753  autor: drzewko82
 24 lip 2013, 20:13
Witam wszystkich telemaniaków :)

Temat ten sam: przedłużenie umowy w abonamencie...

Płaciłem 90zł za nielimitowane rozmowy bez telefonu, teraz chciałbym coś w okolicach 40zł i jakiś niedrogi telefon z androidem (myślałem o Ace 2).

Złożyłem wczoraj wypowiedzenie w salonie Plusa, dzisiaj zadzwoniono do mnie z działu utrzymania klienta i zaproponowano:

50zł - 400min + 1gb internet + nielimitowane rozmowy w Plus + Ace 2 za 60zł

albo

40zł - 400min + brak internetu + nielimitowane rozmowy w Plus na 6miesięcy (potem 5zł) + Ace 2 za 60zł

Czy da się może coś z tego więcej wyciągnąć? Bo osobiście zgodził bym się na tą 1 opcje ale 10zł taniej, ale czy takie coś da rade osiągnąć?

Czy jakiś lepszy telefon z androidem za ok 100zł udało by się wyciągnąć? (głównie chodzi mi o większy wyświetlacz)

#649846  autor: grzegorz1984
 25 lip 2013, 08:55
Witam, chciałbym przedłużyc umowe w Plusie na korzystnych warunkach i z telefonem w dobrej cenie. :) Proszę o pomoc.

#649994  autor: drzewko82
 25 lip 2013, 15:57
drzewko82 pisze:Witam wszystkich telemaniaków :)

Temat ten sam: przedłużenie umowy w abonamencie...

Płaciłem 90zł za nielimitowane rozmowy bez telefonu, teraz chciałbym coś w okolicach 40zł i jakiś niedrogi telefon z androidem (myślałem o Ace 2).

Złożyłem wczoraj wypowiedzenie w salonie Plusa, dzisiaj zadzwoniono do mnie z działu utrzymania klienta i zaproponowano:

50zł - 400min + 1gb internet + nielimitowane rozmowy w Plus + Ace 2 za 60zł

albo

40zł - 400min + brak internetu + nielimitowane rozmowy w Plus na 6miesięcy (potem 5zł) + Ace 2 za 60zł

Dzisiaj dzwoniono do mnie jeszcze raz z ofertą bez telefonu - 30zł, 1000min do wszystkich, nielimitowane w Plus, 12mies umowa...
Co o tym sądzicie, bo mi się wydaje że chyba najlepsza opcja...

#650017  autor: KaZet
 25 lip 2013, 18:00
Witam.
To mój pierwszy post na forum, czytam od dłuższego czasu ale nie miałem potrzeby rejestrowania się aż do dziś aby napisać wam jakie ja propozycje dostałem od Plusa. Piszę o nich bo wyglądają na bardzo niestandardowe w porównaniu do opisywanych już tutaj ( i niskie kwotowo) :)

Poszedłem do salonu Plusa by po kończącej mi się umowie przejść na kartę.
Pan z salonu chciał od razu proponować ofertę z telefonem, jako że posiadam w miarę dobry telefon to zaproponował inną :

Abonament 29,90
- 120 minut do wszystkich (wymienne na SMS)
- 0,5 GB internetu
- umowa na 18 m-cy

Byłem nadal nieugięty więc zadzwonił do pani z Działu utrzymania klienta, a od niej dostałem taką propozycję:

Abonament 16 zł i kilka groszy ( nie zapamiętałem dokładnie)
- 180 minut do wszystkich (wymienne)
- 0,2 GB internetu na próbę (2 m-ce)
- umowa na 18 m-cy

Z ofert niestety (?) nie skorzystałem, bo jestem nastawiony na VM po 10 latach spędzonych w abo Plusa

[ Dodano: 2013-07-26, 18:38 ]
Witam ponownie.
Z góry przepraszam za post pod postem ale dziś dostałem telefon od Plusa z jeszcze fajniejszymi ofertami.

Abonament 4,90 Taryfa Rozmowna 19,90 - 15 zł rabatu

- 25 minut do wszystkich
- 200 mega internetu na próbę (2 m-ce)
- 600 MMS do Plusa
- umowa na 12 miesięcy

a druga propozycja na którą ostatecznie się zgodziłem :

Abonament 9,95 Taryfa OMG 19,90 - 50% rabatu

- 180 minut do wszystkich (wymienne na SMS)
- 200 mega internetu na próbę (2 m-ce)
- umowa na 12 miesięcy

Tak więc nawet na niskie kwotowo taryfy można dostać niezłe oferty. Warto wypowiadać umowy i targować się o lepsze warunki :)

Pozdrawiam

#651217  autor: Scar89
 30 lip 2013, 16:30
Witam serdecznie, chciałbym spytać czy przedłużał ktoś ostatnio oferte abonamentową w plusie bez telefonu? proponowano mojej mamie za 35,9 zł 550 min do wszystkich. czy wie ktoś czy dałoby rade cos wiecej ugrac bez składania wypowiedzenia?pozdrawiam

#651488  autor: drzewko82
 31 lip 2013, 21:42
jak złożysz wypowiedzenie to dostaniesz ofertę 30zł - 1000minut do wszystkich + w Plusie za darmo, umowa na 12mies.

Wiem że przyznają takie coś bez większych problemów, bo sam wypowiedzenie złożyłem i dostałem tą opcję.

Ja niestety czycham na telefon ACE 2 i dostałem "tylko" lub "aż" (?)

40zł - umowa na 24m
440min do wszystkich
w plusie za darmo przez 6mies
Ace 2 za 59zł

nie chcą więcej dać...

#652615  autor: mati21
 05 sie 2013, 15:04
Ja niedawno przedłużałem umowę w plusie i na http://plusforum.pl/index.php napisałem i w tym samym dniu zadzwoniła do mnie kobieta i zaproponowała mi dużo taniej telefon niż przez stronę plusa czy w salonie
  • Strona 41 z 187
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 187
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41