Ja posiadam obecnie abo LongPlay II 29. Nie jestem zadnym harduserem telefonu. Zalezalo mi zawsze na pakiecie bezplatnych smsow i jakims pakiecie internetu. W obecnym abo mam za pakiet nielimitowanych smsow place 10zl za miecha, w ramach abo mam 1000mb neta i 70 minut na gadanie. W zupelnosci mi to wystarcza, czasem sie zdarzy ze rachunek skoczy do 50zl, ale to juz jest max. W tej chwili Play nie jest mi w stanie zaproponowac lepszego abo na przedluzenie (czyli zeby byl pakiet smsow i neta) bo i tak bede placil drozej. Korzystam z samsunga i9000 i chcialem go wymienic na Ace 3, bo jest najszybszy w swojej klasie cenowej z telefonow samsunga, wiec chcialem kupic sam aparat (ok. 500zl) i pozostawic ten abo, ktory mam. Zainteresowala mnie natomiast oferta JUMP, raz ze wzgledu na to ze akurat maja Ace 3 za 1zl, a abo to 49zl (w playu babeczka mi powiedziala, ze obecnie placilem przez ostatnie 18 miechow srednio jakies 45zl). Mam teoretycznie to co mnie interesuje (darmowe smsy i pakiet neta) plus rozmowy do wszystkich za free. Oferta jak ta lala. Zastanawia mnie jedynie pakiet internetu. W Playu mam 1000MB, zuzywam max 300MB...
ALE! w playu mam darmowego fejsa, z ktorego glownie korzystam i teraz pytanie, jak jest w T-mobile? Czy fejs sie odlicza normalnie od transferu? A jesli tak to czy np. pakiet 1GB styknie mi na sprawdzanie ze 3 razy dziennie fejsa i granie w QUIZWANIE? Poza tą rozterką pakiet wydaje mi się idealnie dopasowany do moich potrzeb.
Pzdr.
ALE! w playu mam darmowego fejsa, z ktorego glownie korzystam i teraz pytanie, jak jest w T-mobile? Czy fejs sie odlicza normalnie od transferu? A jesli tak to czy np. pakiet 1GB styknie mi na sprawdzanie ze 3 razy dziennie fejsa i granie w QUIZWANIE? Poza tą rozterką pakiet wydaje mi się idealnie dopasowany do moich potrzeb.
Pzdr.