O, to ciekawe czy można zejść z ceny abo przy mniejszej paczce danych? Np 19,95 przy 2(5)GB.

.m_dz pisze:Maly745 prośba o regulamin na adres mmt21go2.pl
Musiałeś się wysilać z otrzymaniem tej ofert, czy konsultant zaoferował bez problemu. Wyjaśnij mi jeszcze jak wygląda sprawa z ratami za sprzęt, konsultant zrabatował ci dwie ostanie raty do 1 zł ?Maly745 pisze:Potwierdzam, przed chwilą podpisałem aneks
24 miesiące
24,95zł
nolimit rozmaowy/sms/mms/stacjonarne
10GB internetu
Z uwagi że miałem 2 raty ze starej umowy, abonament przez 2 pierwsze miesiące obniżony do 1zł
Nic nie oferował sam powiedziałem co chcę, dwie pozostałe raty po 35zł zostały a abonament obniżony do 1zł przez 2 miesiące, od czerwca 24,95zł (kwiecień, maj 36zł)anonim69 pisze:Musiałeś się wysilać z otrzymaniem tej ofert, czy konsultant zaoferował bez problemu. Wyjaśnij mi jeszcze jak wygląda sprawa z ratami za sprzęt, konsultant zrabatował ci dwie ostanie raty do 1 zł ?Maly745 pisze:Potwierdzam, przed chwilą podpisałem aneks
24 miesiące
24,95zł
nolimit rozmaowy/sms/mms/stacjonarne
10GB internetu
Z uwagi że miałem 2 raty ze starej umowy, abonament przez 2 pierwsze miesiące obniżony do 1zł
TakSACZI pisze:Maly, oferta dotyczy osoby fizycznej i abonamentu bez telefonu?
czy do tego masz nawigację naviexpert za darmo czy już jej nie dodają ??Blizzz pisze:Dwa aneksy podpisane w zeszłym tygodniu:
1.
24 miesiace bez telefonu 25zł/miesiąc (nielimitowane kom. stac, nielimitowane sms/mms, 10GB internet
Nawigacja jest dodatkowo płatna teraz dla wszystkich.pity7 pisze:czy do tego masz nawigację naviexpert za darmo czy już jej nie dodają ??Blizzz pisze:Dwa aneksy podpisane w zeszłym tygodniu:
1.
24 miesiace bez telefonu 25zł/miesiąc (nielimitowane kom. stac, nielimitowane sms/mms, 10GB internet
Blizzz pisze:Dwa aneksy podpisane w zeszłym tygodniu:
1.
2.
24 miesiące z telefonem Galaxy S7 (799zł przy podpisywaniu) + 99.95zł co miesiąc (oferta T3 no limit)