Witam
dziękuję kolegom za podpowiedz w sprawie 6 miesięcznego bonusu w orange!
Bóg zapłać !!
Ja wstrzymuję się z decyzją do początków lutego- wtedy jak wróble cwierkają mają się pojawić nowe propozycje abonamentowe w TMobile
Jeśli nic się nie zmieni to migruje do Orange
Pozdrawiam forumowiczów
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
i stało sięAnthrax pisze:Do gomez:
"Ja ze swojej strony dzwoniłem 2x. przy czym za pierwszym razem pani się rozłączyła (!). tak tak sama się rozłączyła gdy grzecznie jej powiedziałem że standardowe oferty mnie nie interesują i ma się trochę wysilić" - powiedz, że robisz sobie jaja?
Naprawdę była taka akcja?
"umowa bez telefonu - warunki takie same jak na stronie www" - czyli mam rozumieć, że jak chcę przedłużyć umowę, to najlepiej wg nich brać, nie negocjować i spadać? I nawet nie próbować myśleć o jakichkolwiek pertraktacjach np. większych pakietów minut, usług dodatkowych?
Wielka prośba o odpowiedź, gdyż ja właśnie szukam najlepszej oferty bez telefonu, a po tym co przeczytałem, to nie napawa mnie to optymizmem...

zadzwoniła do mnie miła konsultanta z SUK i proponuje:
R80 - 850 min abonament 75zł, 250mb + 10zł po przekroczeniu limitu danych
do tego 1,99 do wszystkich
telefony w cenach o kilkanaście złotych niższych niż poprzednio:
xperia s - 649
xperia t - 1029
sgs3 - 1239
jednak dostałem PW od kolegi krzysztof.ka który podpowiedział iż w orange można dostać do 6mcy abo za 0zł a za telefon można zapłacić punktami payback ...
i tak jak wyliczył pacman orange wygląda bardziej ciekawie więc nadal nie wiem

Czy to oznacza, że jak przedłużę umowę przez SUK i będę chciał elektroniczną fakturę, dostanę za to jakiś dodatkowy bonus/zniżkę?malin_f1 pisze:Za telefon płatne przy odbiorze, aha i przedłużając przez SUK nie trzeba rezygnować w f-vat papierowej i nie ma żadnych opłat

Jako że jest to mój pierwszy post na forum Telepolis chciałbym wszystkich serdecznie powitać!
Dzisiaj dostałem odpowiedź mailową od SUK T-Mobile o treści:
Dzisiaj dostałem odpowiedź mailową od SUK T-Mobile o treści:
Odpisałem, że nie potrzebuję pakietu internetowego i chciałbym skorzystać z "f@ktury". Czy ta propozycja złożona przez SUK jest dobra? Idzie coś jeszcze wynegocjować?Witam
Proponuję taryfę Rodzina 60, w której będzie pakiet 500 minut do wszystkich sieci oraz 250 mb pakietu danych w cenie 64,90 zł. Większy pakiet minut pozwoli na komfortowe rozmowy ze wszystkimi operatorami w Polsce, ponadto minuty są wymieniane na SMSy oraz MMSy, co przełoży się na pełną dowolność korzystania z pakietu. Dzięki mojej propozycji wymienia Pan telefon na nowy. Ze swojej strony proponuję nowoczesnego smartfona ZTE Grand X in za 1 zł z VAT. Umowa na 24 miesiące.
O proszę gomez, czyli kolejny argument aby "atakować" SUK
Nie mniej jednak dalej czekam na oferty bez telefonu. Teoretycznie t-mobile planując nową "ogólną" ofertę na koniec stycznia powinno mi umieścić ją w moim iBOA (zgodnie z tym, że stali abonenci dostają miesiąc szybciej). Póki co, obecnie jest mi najbliżej do Play'a. Bardzo dużo minut i ogrom usług do wyboru w przyzwoitych cenach. Cd. czekania
Pozdrawiam!

Nie mniej jednak dalej czekam na oferty bez telefonu. Teoretycznie t-mobile planując nową "ogólną" ofertę na koniec stycznia powinno mi umieścić ją w moim iBOA (zgodnie z tym, że stali abonenci dostają miesiąc szybciej). Póki co, obecnie jest mi najbliżej do Play'a. Bardzo dużo minut i ogrom usług do wyboru w przyzwoitych cenach. Cd. czekania

Pozdrawiam!
[quote="Anthrax"]Do gomez:
"Ja ze swojej strony dzwoniłem 2x. przy czym za pierwszym razem pani się rozłączyła (!). tak tak sama się rozłączyła gdy grzecznie jej powiedziałem że standardowe oferty mnie nie interesują i ma się trochę wysilić
"
to chyba byla ta sama co do mnie dzwonila.
Takze nagle przerwalo polaczenie.
ale juz nie oddzwonila.
"Ja ze swojej strony dzwoniłem 2x. przy czym za pierwszym razem pani się rozłączyła (!). tak tak sama się rozłączyła gdy grzecznie jej powiedziałem że standardowe oferty mnie nie interesują i ma się trochę wysilić

to chyba byla ta sama co do mnie dzwonila.
Takze nagle przerwalo polaczenie.
ale juz nie oddzwonila.
no to niefajnie...
mam przedluzenie na tapecie od poczatku stycznia, do poczatku marca musze sie zdecydowac na cos.
jak juz teraz jest z obiema propozycjami problem, to boje sie, ze do tego czasu calkowicie je wywieje z oferty ;/
mam przedluzenie na tapecie od poczatku stycznia, do poczatku marca musze sie zdecydowac na cos.
jak juz teraz jest z obiema propozycjami problem, to boje sie, ze do tego czasu calkowicie je wywieje z oferty ;/
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
Hmm, a ja bym chciała wiedzieć, czy Nokia 603 jest jeszcze w zapasach czy też już się kończy - jeśli tego zabraknie, naprawdę nie wiem co miałabym wziąć, czytałam sporo recenzji telefonów z Windowsami ale... wciąż chcę Symbiana... (Nie będę rozwijać tematu, czemu ten akurat, bo to off-top, powiedzmy że dla mnie to optymalna relacja jakość/cena). Czy ktoś może ostatnio to brał?thonka pisze:no to niefajnie...
Witam, po tym jak złożyłem powiedzenie umowy(kończy się 20.01) dostałem tel z SUK
proponują 3 opcje:
1) Abonament 75zł brutto, 850min do wszystkich, 1,99zl bezplatne w Tmobile, internet 250MB, po przekoczeniu 10zł do 1GB,
Iphone 5 16gb jaki mnie interesuje z 1829zl rabat 50% na 914,50zl brutto
2) abonament 99zł brutto, nielimitowane do wszystkich, stacjonarne za 1,99zł
internet 250MB, po przekoczeniu 10zł za 1GB,
Iphone 5 16gb cena 799zl( w tym 50% rabat)
3) Nowa Firma 132zł brutto, nielimitowane do Tmobile we wszystkich krajach, 1200 sms, 1870 min do wszystkich, net 5GB, cena telefonu iPhone 5 16gb za 644zł butto( w tym 50% rabat)
czy warto? miesięcznie wykorzystuje ok 400 minut w porywach do 600max.
dziękuję za rady
proponują 3 opcje:
1) Abonament 75zł brutto, 850min do wszystkich, 1,99zl bezplatne w Tmobile, internet 250MB, po przekoczeniu 10zł do 1GB,
Iphone 5 16gb jaki mnie interesuje z 1829zl rabat 50% na 914,50zl brutto
2) abonament 99zł brutto, nielimitowane do wszystkich, stacjonarne za 1,99zł
internet 250MB, po przekoczeniu 10zł za 1GB,
Iphone 5 16gb cena 799zl( w tym 50% rabat)
3) Nowa Firma 132zł brutto, nielimitowane do Tmobile we wszystkich krajach, 1200 sms, 1870 min do wszystkich, net 5GB, cena telefonu iPhone 5 16gb za 644zł butto( w tym 50% rabat)
czy warto? miesięcznie wykorzystuje ok 400 minut w porywach do 600max.
dziękuję za rady
o 32gb nie pytalem, a umowa na 24miesiąceKorektor pisze:A pytałes może o 32GB? no i zasadnicze pytanie na ile ta umowa 24m?tomek34 pisze:proxx pisze:Te dwa pierwsze abonamenty z rabatem to taryfy rodzinne?
No i numer biznesowy?
numer mam na firmę, a proponują to co powyżej
Negocjowane w sobotę, wczoraj włączyli taryfy a dzisiaj przyszły telefony. Szybko
Mam tylko pytanie co do FV za telefon. Nie mogę się doszukać jak to będzie wyglądało
w kolejnych miesiącach. FV jest wystawiana na całość (abonament+rata) czy tylko abonament (4pln - 12m-cy). Bo niby teraz dostałem FV za całą kwotę telefonu
Mam tylko pytanie co do FV za telefon. Nie mogę się doszukać jak to będzie wyglądało
w kolejnych miesiącach. FV jest wystawiana na całość (abonament+rata) czy tylko abonament (4pln - 12m-cy). Bo niby teraz dostałem FV za całą kwotę telefonu