• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 40 z 182
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 182

#427306  autor: donroberto
 03 wrz 2010, 08:33
Wielkie dzieki za linka.Jednym słowem szału nie ma.Narazie niechce sie uwiązac z umową na 3 lata.Jeszce mam rok umowy obecnej,poźniej się zobaczy,może będzie coś lepszego.
Jeszcze raz wielkie dzięki
Pozdrawiam serdecznie
 #428466  autor: Napster1993
 08 wrz 2010, 20:01
Witam. Niedlugo konczy mi sie dwu letnia umowa z playem. Posiadam abonament One Play 45, wzialem telefon Lg ku990 za 1zl. Czy przysluguje mi jakis rabat na telefon? Wiem ze moge isc do salony i zapytac, jednak salonu nie ma w mojej miejscowosci a jechac specjalnie nie ma kiedy. Ceny moge sprawdzic na internecie.

http://www.takeagift.pl/polecam:126654 Zbieranie starsów, zdobywanie punktow i ich wymiana na darmowe nagrody!

#429547  autor: horas
 14 wrz 2010, 23:18
dziś przedłużyłem umowę (kończyła się 04-12-2010) na następujących warunkach:

- telefon HTC Wildfire za 1 PLN
- abo LP 99 - rabat 30 PLN na całe 2 lata = 69 PLN miesięcznie
- 500 min do wszystkich na 2 lata
- SD na całe 2 lata

i teraz ma parę pytań, myślę że do play4you2 :lol:

1. Rozumiem, że aneks ten wejdzie w życie po zakończeniu bieżącej umowy tj. 04-12 br. ?? (telefon z aneksem mam dostać do tego piątku).
2. Jak to jest tak do końca z tymi 500 min do wszystkich (wstyd powiedzieć ale zapomniałem zapytać konsultanta :shock: ), do tej pory miałem abo za 65 PLN i w tym miałem 65 PLN do wygadania/sms/mms. Rozumiem, że teraz będę miał pakiet minut a nie złotówek do użycia ??

pozdr.
horas

#429558  autor: Jedrker
 15 wrz 2010, 00:26
horas pisze: myślę że do play4you2
nie jestem playforyou2 ale odpowiem na pytania
horas pisze:Rozumiem, że aneks ten wejdzie w życie po zakończeniu bieżącej umowy tj. 04-12 br. ??
tak bynajmniej powinno być ;0
horas pisze:Jak to jest tak do końca z tymi 500 min do wszystkich (wstyd powiedzieć ale zapomniałem zapytać konsultanta ), do tej pory miałem abo za 65 PLN i w tym miałem 65 PLN do wygadania/sms/mms. Rozumiem, że teraz będę miał pakiet minut a nie złotówek do użycia ??
nie, też będziesz miał pakiet złotówek + dodatkowe minuty do wszystkich.
Jeśli będziesz tylko dzwonił , nie będziesz słał smsów to masz 500 minut w ramach opłaty abonamentowej do wszystkich ;)

#429575  autor: horas
 15 wrz 2010, 08:11
Jedrker pisze:nie, też będziesz miał pakiet złotówek + dodatkowe minuty do wszystkich.
Jeśli będziesz tylko dzwonił , nie będziesz słał smsów to masz 500 minut w ramach opłaty abonamentowej do wszystkich ;)
hmmmm, zaraz zaraz, to jaki to będzie pakiet złotówek ?? 99 PLN przy LP99 ?? + dodatkowe 500 min co miesiąc do wygadania/sms/mms ??

#429589  autor: Jedrker
 15 wrz 2010, 09:23
horas pisze:99 PLN przy LP99 ?? + dodatkowe 500 min co miesiąc do wygadania/sms/mms ??
o losie, masz pakiet 99 zł + dodatkowe złotówki w ramach promocji, więcej informacji znajdziesz w regulaminie swojej oferty , nie dostaniesz dodatkowego pakietu 500 minut.
Pakiet 500 minut wliczony jest abo, czyli jeśli nie będziesz wysyłał smsów, to kwota abonamentowa pozwoli Ci na wydzwonienie 500 minut :!:

#429603  autor: kamyk_w
 15 wrz 2010, 10:52
Jedrker nie masz racji, aneks wchodzi w życie w ciągu max 10dni i już się korzysta z nowych warunków umowy. W praktyce to raczej 1-2dni.

horas, co do oferty to troszkę się pomyliłeś, bo będziesz płacił 79zł, chyba że miałeś dostęp do pracowniczej ;)

500 minut wygląda tak:
Pakiet złotówek (99) - z tego masz po 0,29zł min, 0,18zł SMS, więc jeżeli byś tylko dzwonił - daje nam 341min. Do tego masz pakiet minut - 159, które nie są wymienne na SMS, razem 500.

Jestem konsultantem, więc to jest na 100%

Lubię cytrynki ;) (Klub Cytrynki)

#429607  autor: emerson
 15 wrz 2010, 11:06
Jeśli wysyłasz trochę smsów miesięcznie, a nie chcesz żeby opłata za ich wysyłanie schodziła z pakietu złotówek to proponuję włączyć pakiet sms, gdyż schodzi on w pierwszej kolejności. W LP99 jest np.pakiet 300smsów za 9zł lub 1000sms za 15zł-oczywiście smsy do wszystkich sieci :)

#429609  autor: horas
 15 wrz 2010, 11:08
kamyk_w pisze:Jedrker nie masz racji, aneks wchodzi w życie w ciągu max 10dni i już się korzysta z nowych warunków umowy. W praktyce to raczej 1-2dni.

horas, co do oferty to troszkę się pomyliłeś, bo będziesz płacił 79zł, chyba że miałeś dostęp do pracowniczej ;)

500 minut wygląda tak:
Pakiet złotówek (99) - z tego masz po 0,29zł min, 0,18zł SMS, więc jeżeli byś tylko dzwonił - daje nam 341min. Do tego masz pakiet minut - 159, które nie są wymienne na SMS, razem 500.

Jestem konsultantem, więc to jest na 100%
no i wszystko jasne 8)
abo oficjalnie będzie LP99 ale przez cały okres umowy będę miał rabat 30 PLN, także do zapłaty będę miał co miesiąc 69 PLN

#429628  autor: wagrzyna
 15 wrz 2010, 12:02
Witam.

W październiku kończy mi się umowa, jakaś pani dzwoniła ale nie miałem czasu na rozmowę i cisza od tamtej pory :wink:

Moja umowa jest sprzed 2lat (abo 20zł/mc)

Jeżeli jest na forum jakiś konsultant proszę o podanie mi propozycji, może być na PW, bo jak widzę nie ma już abo za 20zł...a mi przydałby się nowy telefon i nie wiem czy przedłużać czy wziąć sobie mix...

Jak wyglądałaby opcja gdybym zrezygnował i chciał wziąć mix?

Pozdrawiam.

#430838  autor: rafal149135
 21 wrz 2010, 11:25
Witam! Mam pytanko, ile wczesniej mozna w Playu w abonamencie przedluzyc umowe i wziasc telefon?
Czy mozna z nimi negocjowac ceny telefonow? Ostatnio patrzylem to przy abo one play 69 milestone kosztowala 350zl a aktualnie zdrozala o 100zl, czy idzie zejsc z ceny do tej starej? Czy to nie mozliwe?
I ostatnie pytanie czy play stalym klienta daje jakas lepsza oferte czy na tym punkcie nie popisuje sie?

#431021  autor: irom
 22 wrz 2010, 09:40
czy jedyną możliwością przedłużenia umowy w punkcie nie przez właściciela całej firmy jest upoważnienie notarialne?

#431403  autor: faro666
 23 wrz 2010, 23:55
Witam
Przedłużałem umowę na 18 miesięcy, kończy się w maju 2011r. Warunki mam następujące, One PLAY 95, płacę połowę abonamentu oraz dodatkowo mam 500 minut do Play i Stacjonarne. Kiedy najwcześniej mógł bym zmienić sobie warunki abonamentu? (słyszałem coś o możliwości zmiany telefonu po roku czasu - na nowym telefonie najbardziej mi zależy).
Jestem zainteresowany telefonem Samsung Wave z tego co zauważyłem dostępny jest tylko kolor "nieczarny":-P czy jest możliwość zamówienia tego telefonu w kolorze czarnym?
Pozdrawiam

#432753  autor: tesla
 30 wrz 2010, 21:42
Gruby przekręt z tym replayem jest. Moja żona chciała przedłużyć umowę i wziąć abo 69 z Wave`m za 449PLN. Pomijam że oferta Replay jest IDENTYCZNA jak ta dla nowych klientów, to zaproponowano jej tego samsunga za 499PLN a kiedy zwróciła uwagę że na stronie widnieje kwota 449PLN, to prześliczny konsultant nazwał to "błędem systemowym". Wg mnie jest to rżnięcie głupa/klienta (niepotrzebne skreślić).

Reasumując, zawierasz nowa umowę masz telefon 50PLN taniej niż abonent sieci??

Na końcu zdania dajemy kropkę, potem spację i zaczynamy z dużej litery. Proste?
 #433429  autor: superman
 04 paź 2010, 10:41
witam,

zlozylem juz wypowiedzenie i dostalem pisemne potwierdzenie. O to co mi tam zaproponowali, nie wiem czy brac czy chciec wiecej ;)

replay ekstra longplay z minutami - abo 50% rabatu na longplay 29 - 14,5 - 120minut
stan darmowy bezplatnie przez 3 miesiace
nienapisali czy umowa na 12 cz 18 ale wydaje mi sie ze na 12.
ja chcialbym jeszcze gratis dostac pakiet sms na caly okres umowy, ktory kosztuje 5zl i jest 100sms do wszystkich - dadza mi go czy nie? braliscie juz cos podobnego, dostal ktos taka propozycje?

oczywiscie bez telefonu.

#433455  autor: ywis
 04 paź 2010, 12:18
faro666, najwcześniej na 3 miesiące przed zakończeniem starej umowy masz możliwość podpisania aneksu do obecnej umowy jaką masz na nowych warunkach z telefonem. Raczej wcześniej nie masz na co liczyć.
 #434071  autor: jamsa
 07 paź 2010, 14:01
ubuntulnx pisze:
jamsa pisze:
ubuntulnx pisze: KLIK!
Bardzo śmieszne. Hahaha. Jestem na tyle ogarnięty, że za nim napisałem posta szukałem najpierw w sieci. Tyle, że mądralo jak wpiszesz sam tą promocję to nic nie ma...
Ale już Ci zostało to wytłumaczone w poprzednim poście, który założyłeś wcześniej. Nazwa promocji i wyrażenie 'backoffice' sugerują ofertę wewnętrzną firmy skierowaną dla pracowników. Czyli płacąc 29zł masz 49zł. Inni operatorzy mają podobne oferty dla swoich pracowników. I tyle w tym temacie.
:).Wszystko byłoby w porządku, tyle, że nie jestem pracownikiem Play. Praktycznie nigdy nie przekraczałem abonamentu, stąd dziwi mnie fakt, że zaproponowano mi taką ofertę. Skąd takie wyróżnienie? Owszem w innym wątku odpisano mi, że jest taka oferta dla pracowników ale ja powtarzam - NIE JESTEM PRACOWNIKIEM PLAY. BTW "backoffice" to dział pośredniego kontaktu z klientem, niekoniecznie musi to sugerować wewnętrzna ofertę. Wystarczy wpisać w Google:)
 #434072  autor: ubuntulnx
 07 paź 2010, 14:06
jamsa pisze:
ubuntulnx pisze:
jamsa pisze: Bardzo śmieszne. Hahaha. Jestem na tyle ogarnięty, że za nim napisałem posta szukałem najpierw w sieci. Tyle, że mądralo jak wpiszesz sam tą promocję to nic nie ma...
Ale już Ci zostało to wytłumaczone w poprzednim poście, który założyłeś wcześniej. Nazwa promocji i wyrażenie 'backoffice' sugerują ofertę wewnętrzną firmy skierowaną dla pracowników. Czyli płacąc 29zł masz 49zł. Inni operatorzy mają podobne oferty dla swoich pracowników. I tyle w tym temacie.
:).Wszystko byłoby w porządku, tyle, że nie jestem pracownikiem Play. Praktycznie nigdy nie przekraczałem abonamentu, stąd dziwi mnie fakt, że zaproponowano mi taką ofertę. Skąd takie wyróżnienie? Owszem w innym wątku odpisano mi, że jest taka oferta dla pracowników ale ja powtarzam - NIE JESTEM PRACOWNIKIEM PLAY. BTW "backoffice" to dział pośredniego kontaktu z klientem, niekoniecznie musi to sugerować wewnętrzna ofertę. Wystarczy wpisać w Google:)
Wiem co to 'backoffice' pracuję w Orange. Masz 2 wybory: albo korzystać z lepszej oferty, albo zgodnie z polskim zwyczajem zacząć narzekać i zwrócić ofertę.

Obrazek
 #434073  autor: jamsa
 07 paź 2010, 14:15
ubuntulnx pisze:
jamsa pisze:
ubuntulnx pisze: Ale już Ci zostało to wytłumaczone w poprzednim poście, który założyłeś wcześniej. Nazwa promocji i wyrażenie 'backoffice' sugerują ofertę wewnętrzną firmy skierowaną dla pracowników. Czyli płacąc 29zł masz 49zł. Inni operatorzy mają podobne oferty dla swoich pracowników. I tyle w tym temacie.
Wiem co to 'backoffice' pracuję w Orange. Masz 2 wybory: albo korzystać z lepszej oferty, albo zgodnie z polskim zwyczajem zacząć narzekać i zwrócić ofertę.
Dobra koniec tej konwersacji, już nie będę nic pisał, bo nie ma sensu - nie rozumiemy się. Broń Boże nie narzekam, ale skoro mówisz, że czytałeś mój wcześniejszy post to wiesz, że podpisałem już umowę i że nie dostałem regulaminu, więc nie wiem na czym stoję. Zapewnienia konsultanta o warunkach nie są chyba do końca wiążące. Do działu backoffice nie da się dodzwonić. BOK ani salony też nic nie wiedzą. Chyba możesz zrozumieć moją niepewność. Po prostu jeżeli zostało gdzieś tam coś naciągnięte i zostałem wprowadzony w błąd chciałbym to wiedzieć. Jeżeli jest to standardowa obniżka na 6 miesięcy nie chcę tego abonamentu. Chcę po prostu wiedzieć co podpisałem. Koniec kropka. Jak ktoś inny wie coś konkretnie na temat tej promocji "RePlay Partner Backoffice 2 (24)" będę wdzięczny.
  • Strona 40 z 182
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 182
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40