Użytkownik
Ranga
Obserwator
nie jestem playforyou2 ale odpowiem na pytaniahoras pisze: myślę że do play4you2
tak bynajmniej powinno być ;0horas pisze:Rozumiem, że aneks ten wejdzie w życie po zakończeniu bieżącej umowy tj. 04-12 br. ??
nie, też będziesz miał pakiet złotówek + dodatkowe minuty do wszystkich.horas pisze:Jak to jest tak do końca z tymi 500 min do wszystkich (wstyd powiedzieć ale zapomniałem zapytać konsultanta ), do tej pory miałem abo za 65 PLN i w tym miałem 65 PLN do wygadania/sms/mms. Rozumiem, że teraz będę miał pakiet minut a nie złotówek do użycia ??
hmmmm, zaraz zaraz, to jaki to będzie pakiet złotówek ?? 99 PLN przy LP99 ?? + dodatkowe 500 min co miesiąc do wygadania/sms/mms ??Jedrker pisze:nie, też będziesz miał pakiet złotówek + dodatkowe minuty do wszystkich.
Jeśli będziesz tylko dzwonił , nie będziesz słał smsów to masz 500 minut w ramach opłaty abonamentowej do wszystkich
o losie, masz pakiet 99 zł + dodatkowe złotówki w ramach promocji, więcej informacji znajdziesz w regulaminie swojej oferty , nie dostaniesz dodatkowego pakietu 500 minut.horas pisze:99 PLN przy LP99 ?? + dodatkowe 500 min co miesiąc do wygadania/sms/mms ??
no i wszystko jasnekamyk_w pisze:Jedrker nie masz racji, aneks wchodzi w życie w ciągu max 10dni i już się korzysta z nowych warunków umowy. W praktyce to raczej 1-2dni.
horas, co do oferty to troszkę się pomyliłeś, bo będziesz płacił 79zł, chyba że miałeś dostęp do pracowniczej
500 minut wygląda tak:
Pakiet złotówek (99) - z tego masz po 0,29zł min, 0,18zł SMS, więc jeżeli byś tylko dzwonił - daje nam 341min. Do tego masz pakiet minut - 159, które nie są wymienne na SMS, razem 500.
Jestem konsultantem, więc to jest na 100%
ubuntulnx pisze:Ale już Ci zostało to wytłumaczone w poprzednim poście, który założyłeś wcześniej. Nazwa promocji i wyrażenie 'backoffice' sugerują ofertę wewnętrzną firmy skierowaną dla pracowników. Czyli płacąc 29zł masz 49zł. Inni operatorzy mają podobne oferty dla swoich pracowników. I tyle w tym temacie.jamsa pisze:Bardzo śmieszne. Hahaha. Jestem na tyle ogarnięty, że za nim napisałem posta szukałem najpierw w sieci. Tyle, że mądralo jak wpiszesz sam tą promocję to nic nie ma...ubuntulnx pisze: KLIK!
Wiem co to 'backoffice' pracuję w Orange. Masz 2 wybory: albo korzystać z lepszej oferty, albo zgodnie z polskim zwyczajem zacząć narzekać i zwrócić ofertę.jamsa pisze:ubuntulnx pisze:Ale już Ci zostało to wytłumaczone w poprzednim poście, który założyłeś wcześniej. Nazwa promocji i wyrażenie 'backoffice' sugerują ofertę wewnętrzną firmy skierowaną dla pracowników. Czyli płacąc 29zł masz 49zł. Inni operatorzy mają podobne oferty dla swoich pracowników. I tyle w tym temacie.jamsa pisze: Bardzo śmieszne. Hahaha. Jestem na tyle ogarnięty, że za nim napisałem posta szukałem najpierw w sieci. Tyle, że mądralo jak wpiszesz sam tą promocję to nic nie ma....Wszystko byłoby w porządku, tyle, że nie jestem pracownikiem Play. Praktycznie nigdy nie przekraczałem abonamentu, stąd dziwi mnie fakt, że zaproponowano mi taką ofertę. Skąd takie wyróżnienie? Owszem w innym wątku odpisano mi, że jest taka oferta dla pracowników ale ja powtarzam - NIE JESTEM PRACOWNIKIEM PLAY. BTW "backoffice" to dział pośredniego kontaktu z klientem, niekoniecznie musi to sugerować wewnętrzna ofertę. Wystarczy wpisać w Google:)
Dobra koniec tej konwersacji, już nie będę nic pisał, bo nie ma sensu - nie rozumiemy się. Broń Boże nie narzekam, ale skoro mówisz, że czytałeś mój wcześniejszy post to wiesz, że podpisałem już umowę i że nie dostałem regulaminu, więc nie wiem na czym stoję. Zapewnienia konsultanta o warunkach nie są chyba do końca wiążące. Do działu backoffice nie da się dodzwonić. BOK ani salony też nic nie wiedzą. Chyba możesz zrozumieć moją niepewność. Po prostu jeżeli zostało gdzieś tam coś naciągnięte i zostałem wprowadzony w błąd chciałbym to wiedzieć. Jeżeli jest to standardowa obniżka na 6 miesięcy nie chcę tego abonamentu. Chcę po prostu wiedzieć co podpisałem. Koniec kropka. Jak ktoś inny wie coś konkretnie na temat tej promocji "RePlay Partner Backoffice 2 (24)" będę wdzięczny.ubuntulnx pisze:Wiem co to 'backoffice' pracuję w Orange. Masz 2 wybory: albo korzystać z lepszej oferty, albo zgodnie z polskim zwyczajem zacząć narzekać i zwrócić ofertę.jamsa pisze:ubuntulnx pisze: Ale już Ci zostało to wytłumaczone w poprzednim poście, który założyłeś wcześniej. Nazwa promocji i wyrażenie 'backoffice' sugerują ofertę wewnętrzną firmy skierowaną dla pracowników. Czyli płacąc 29zł masz 49zł. Inni operatorzy mają podobne oferty dla swoich pracowników. I tyle w tym temacie..Wszystko byłoby w porządku, tyle, że nie jestem pracownikiem Play. Praktycznie nigdy nie przekraczałem abonamentu, stąd dziwi mnie fakt, że zaproponowano mi taką ofertę. Skąd takie wyróżnienie? Owszem w innym wątku odpisano mi, że jest taka oferta dla pracowników ale ja powtarzam - NIE JESTEM PRACOWNIKIEM PLAY. BTW "backoffice" to dział pośredniego kontaktu z klientem, niekoniecznie musi to sugerować wewnętrzna ofertę. Wystarczy wpisać w Google:)