@klimasz-dziekuje Ci, szukałem w tytule ,,Wymiana telefonów...."
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Czy przy podpisaniu oferty abonamentowej można zamiast wniosku o pracę zastąpić go jakimś innym dokumentem?
Tak na stronie tmobile masz jakie mogą być to dokumenty
https://www.speedtest.net/result/a/6235774785.png
Czy ktoś jeszcze dostał taką ofertę?fareboh pisze:Oferta przedłużeniowa :
-na okres 24 miesięcy
-nolimits kom
-nolimits stacjonarne
-nolimits SMS , MMS
-10 GB internetu
Koszt - 25 zł/miesiąc
Pozwolę sobie zauważyć ze taka oferta na kartę (bez MMS) również kosztuje 25zl a nie ma 24 miesięcznej umowy [Zestawienie] Oferty No Limit i 3w1 w ofercie na karte
Tylko że oferta na kartę ma ograniczenie 15 Mb/s download i upload a tutaj nie ma żadnego do tego podejrzewam że są w tej ofercie aboaentowej aplikacje jakieś bez limitu ale po prostu ktoś o tym nie napisał. A i nie spodziewałbym się że za 2 lata w cenie 25 zł będzie coś więcej.
https://www.speedtest.net/result/a/6235774785.png
Udziela się tu jakiś konsultant? Potrzebuję przedłużyć 2 umowy t-mobile w taryfie biznes
Prosze o potwierdzenie ze w T2 10 GB za sluchawke otrzymam 300 zl rabatu.
Jakbyś czytał poprzednie posty - to byś wiedział...mdmdm pisze:Czy ktoś jeszcze dostał taką ofertę?fareboh pisze:Oferta przedłużeniowa :
-na okres 24 miesięcy
-nolimits kom
-nolimits stacjonarne
-nolimits SMS , MMS
-10 GB internetu
Koszt - 25 zł/miesiąc
Zniżka 200 i 10 zł na abomk888 pisze:Prosze o potwierdzenie ze w T2 10 GB za sluchawke otrzymam 300 zl rabatu.
Ooooo łaaaa... dzięki.fareboh pisze:Jakbyś czytał poprzednie posty - to byś wiedział...
A w cenniku nie ma Samsunga A5 z 2017r w dla firm?!kefas198 pisze:A5 2017 za 29zł
Dostałem dzisiaj ofertę w taryfie firmowej, ale bez szału:
Jump ProFirma M 54.99 netto umowa na 24 miesiące(faktura na e-maila, zgoda na Elektroniczną Informacje Handlową)
-Nielimitowane połącznia do wszystkich sieci krajowych na komórki i stacjonarne,
-Nielimitowane SMS/MMS do wszystkich sieci w kraju,
-Nielimitowane połączenia do UE na komórki i stacjonarne,
-Internet connect 8GB,
Huawei P9 Lite - 9zł brutto
Samsung galaxy A5 2016 - 49zł brutto
Sony Xperia XA - 9zł brutto
Oferta bez wymiany aparatu :
Jump ProFirma S 29,99 netto umowa na 24 miesiące(faktura na e-maila, zgoda na Elektroniczną Informacje Handlową)
-Nielimitowane połącznia do wszystkich sieci krajowych na komórki i stacjonarne,
-8GB Internetu LTE w kraju,
kontynuujemy korespondencję i zobaczymy co będzie dalej
Jump ProFirma M 54.99 netto umowa na 24 miesiące(faktura na e-maila, zgoda na Elektroniczną Informacje Handlową)
-Nielimitowane połączenia do UE na komórki i stacjonarne,
-Internet connect 8GB,
Huawei P9 Lite - 9zł brutto
Samsung galaxy A5 2016 - 49zł brutto
Oferta bez wymiany aparatu :
Jump ProFirma S 29,99 netto umowa na 24 miesiące(faktura na e-maila, zgoda na Elektroniczną Informacje Handlową)
kontynuujemy korespondencję i zobaczymy co będzie dalej

Witam
Jako że konczy mie sie umowa na dwa telefony chcialbym sie zapytac czy idzie wyrwac bez problemu oferte T2 z 5GBza 39,90 ??? Czy to raczej nie realne i druga sprawa czy ta ich nowa oferta rodzinna jest tylko dla nowych ?? czy tez moze dla przedluzajacych ??
Jako że konczy mie sie umowa na dwa telefony chcialbym sie zapytac czy idzie wyrwac bez problemu oferte T2 z 5GBza 39,90 ??? Czy to raczej nie realne i druga sprawa czy ta ich nowa oferta rodzinna jest tylko dla nowych ?? czy tez moze dla przedluzajacych ??
Dzisiejsza oferta:
Jump ProFirma S 44.99 netto umowa na 24 miesiące(faktura na e-maila, zgoda na Elektroniczną Informacje Handlową)
Samsung Galaxy A5 2016 - 299zł brutto
Huawei P9 Lite - 199zł brutto
Samsung Galaxy J3 - 9zł brutto
Samsung Galaxy A3 2016 - 9zł brutto
T1 5GB 59,95 zł brutto umowa na 24 miesiące (faktura na e-maila, zgoda na Elektroniczną Informacje Handlową)
-Internet connect 5GB,
Samsung Galaxy J3 9zł brutto
Huawei P8 Lite LTE 9zł brutto
Samsung Galaxy A3 2016 - 99zł brutto
Huawei P9 Lite - 299z ł brutto
Czyli w skrócie nie opłaca się brać oferty indywidualnej dla kogoś kto ma działalność gospodarczą, bo w firmowych dostaje te samo abo w niższej cenie, z większą paczką danych i tańszymi telefonami
Wcześniej ktoś pisał, że można dostać -10zł z proFirma S, ale tutaj za 5zł drożej (-5zł zniżki) jest dwa razy więcej danych, chyba, że dostał ktoś 8GB w proFima S i 10zł zniżki?
EDIT: i sam bym się wkopał nie spojrzałem, że to T1 (coś nie grała mi cena za telefon
), a to sprytne bestie z T-Mobile, zatem podtrzymuje pytanie, czy udało się komuś w proFirma S, dostać 10zł zniżki dodatkowe GB i zniżkę na telefon?
Jump ProFirma S 44.99 netto umowa na 24 miesiące(faktura na e-maila, zgoda na Elektroniczną Informacje Handlową)
Samsung Galaxy A5 2016 - 299zł brutto
Huawei P9 Lite - 199zł brutto
Samsung Galaxy J3 - 9zł brutto
Samsung Galaxy A3 2016 - 9zł brutto
T1 5GB 59,95 zł brutto umowa na 24 miesiące (faktura na e-maila, zgoda na Elektroniczną Informacje Handlową)
-Internet connect 5GB,
Samsung Galaxy J3 9zł brutto
Huawei P8 Lite LTE 9zł brutto
Samsung Galaxy A3 2016 - 99zł brutto
Huawei P9 Lite - 299z ł brutto
Czyli w skrócie nie opłaca się brać oferty indywidualnej dla kogoś kto ma działalność gospodarczą, bo w firmowych dostaje te samo abo w niższej cenie, z większą paczką danych i tańszymi telefonami

Wcześniej ktoś pisał, że można dostać -10zł z proFirma S, ale tutaj za 5zł drożej (-5zł zniżki) jest dwa razy więcej danych, chyba, że dostał ktoś 8GB w proFima S i 10zł zniżki?

EDIT: i sam bym się wkopał nie spojrzałem, że to T1 (coś nie grała mi cena za telefon

Witam.
Przed chwilą wynegocjowane warunki
Tatyfa T2 5gb 59,90 (10 zł zniżki)
200 złotych zniżki na tel. A3 2017 za 419 zł
anulowane 2 raty za tel.
kurier gratis
netflix na 2 miesiące za darmo
Pozdrawiam
Przed chwilą wynegocjowane warunki
Tatyfa T2 5gb 59,90 (10 zł zniżki)
200 złotych zniżki na tel. A3 2017 za 419 zł
anulowane 2 raty za tel.
kurier gratis
netflix na 2 miesiące za darmo
Pozdrawiam
Cześć. Taka sprawa. Chcę przenieść nr abonamentowy z Plusa do Tmobile. Jeśli zrobię to przez internet dostanę 6 miesięcy za 1 zł. Jeśli zrobię to podczas rozmowy telefonicznej dostanę tylko 4 miesiące za 1 zł.
Dziś konsultant z którym rozmawiałem powiedział ze jesli zamowie u niego podczas rozmowy to mam 100% pewnosci ze dostanę telefon fabrycznie nowy. Zapytałem czy zalatwiając wszystko przez internet dostaje sie telefony ze zwrotow, konsultant powiedzial ze nie potwierdza poniewaz rozmowa jest rejestrowana.
I teraz pytanie czy rzeczywiscie mial racje czy chcial zeby koniecznie u niego przeniesc numer bo zapewne ma za to profity...
Jak myslicie? Ktos cos wie?
Oferta: Lenovo K6 Note,abo 69.95zł, 24mies, no limit, 5giga, tel za 69zł platne jednorazowo, 4-6 mies za 1zł.
Dziś konsultant z którym rozmawiałem powiedział ze jesli zamowie u niego podczas rozmowy to mam 100% pewnosci ze dostanę telefon fabrycznie nowy. Zapytałem czy zalatwiając wszystko przez internet dostaje sie telefony ze zwrotow, konsultant powiedzial ze nie potwierdza poniewaz rozmowa jest rejestrowana.
I teraz pytanie czy rzeczywiscie mial racje czy chcial zeby koniecznie u niego przeniesc numer bo zapewne ma za to profity...
Jak myslicie? Ktos cos wie?
Oferta: Lenovo K6 Note,abo 69.95zł, 24mies, no limit, 5giga, tel za 69zł platne jednorazowo, 4-6 mies za 1zł.
Witajcie!
Czy można faktycznie uzyskać takie warunki w opcji bez telefonu?
Czy coś jeszcze można ugrać?
- umowa na 6 miesięcy
- 29,90 brutto/miesiąc
- no limit kom
- no limit stacjonarne
- no limit SMS/MMS
- 2 GB internetu
z góry dzięki za odpowiedzi...
- umowa na 6 miesięcy
- 29,90 brutto/miesiąc
- no limit kom
- no limit stacjonarne
- no limit SMS/MMS
- 2 GB internetu
Nie to jest maxtapik78 pisze:Witajcie!
- umowa na 6 miesięcy
- 29,90 brutto/miesiąc
- no limit kom
- no limit stacjonarne
- no limit SMS/MMS
- 2 GB internetu
Czy jest możliwość przedłużenia umowy na firmę bez telefonu na 12 miesięcy czy tylko 18 miesięcy?