Witam,
Jestem posiadaczem czterech numerów na firmę w Orange, łączny rachunek wynosi miesięcznie zazwyczaj około 440 zł. W przyszłym miesiącu kończy mi się najstarszy i najwyższy abonament w wysokości 135 zł. Chciałbym by abonament w kolejnej umowie nadal nie był wyższy niż te 135 zł miesięcznie. I teraz pojawia się pytanie na jakie zniżki mógłbym liczyć i też z jakiego pułapu powinienem startować przy negocjacjach z Orange?
Interesuje mnie właściwie tylko iPhone 6s 16GB lub Samsung Galaxy S6 edge.
W Playu przy FORMUŁE SMARTFON UNLIMITED dla Firm PRO w abonamencie 109,99 zł+VAT (ok. 135 zł miesięcznie) mam wyżej wymienionego Samsunga za 219 zł+VAT (ok. 270 zł) na start. Wydaje mi się, że to dobra oferta. I tu się pojawia pytanie, czy w Orange tak naprawdę mogę liczyć na coś lepszego?
Szczerze powiem, że oferta na stronie internetowej mnie nie przekonuje, natomiast przed odebraniem telefonu od Orange, które dobija się od paru dni, zdecydowałem, że najpierw zapytam Was o radę
Nie chciałbym przenosić się za wszelką cenę do innej sieci, nigdy nie miałem problemów z Orange, ale niestety oferta na stronie mnie nie przekonuje totalnie, co więcej nawet nie ma tam wymienionego Samsunga S6 edge. Oczywiście, jeśli będę zmuszony, to jestem naturalnie skłonny wybrać korzystniejszą ofertę od innego operatora.
Za każde pomocne słowo dziękuję