@Marens Od 8 stycznia skończyła się sielanka.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Można przedłużyć w sklepie internetowym. Jedyny minus, że nie ma stacjonarnych za darmo, ale kto teraz dzwoni na stacjonarne.
Każdy, kto ma regularny kontakt z państwowymi instytucjami, urzędami i służbami?zielony71 pisze:Można przedłużyć w sklepie internetowym. Jedyny minus, że nie ma stacjonarnych za darmo, ale kto teraz dzwoni na stacjonarne.
Xperia Z5, Xperia M2, Galaxy Ace 2, SE Elm, SE K550i, Nokia 1600, Nokia 3330
Dzięki za odpowiedzi. Osoby 60+ jeszcze korzystają z stacjonarek.
Dobra czyli jedyne wyjście w tym przypadku na sensowną bezobsługową ofertę tylko sim to przerobienie abonamentu z poleceniem zapłaty na prepaid z pakietem cyklicznym i doładowaniem cyklicznym.
Dobra czyli jedyne wyjście w tym przypadku na sensowną bezobsługową ofertę tylko sim to przerobienie abonamentu z poleceniem zapłaty na prepaid z pakietem cyklicznym i doładowaniem cyklicznym.
Orientuje się ktos jakie rabaty(na sprzet i abo) daje obecnie Orange w ofercie internetu mobilnego?
A jak wygląda sprawa z tymi dodatkowymi gb internetu? Jeśli dostanę rabat 30% na abonament to dostanę dodatkowych 5gb z racji ponad 8 letniego stażu?
Tak, dostaniesz.Matsss pisze:A jak wygląda sprawa z tymi dodatkowymi gb internetu? Jeśli dostanę rabat 30% na abonament to dostanę dodatkowych 5gb z racji ponad 8 letniego stażu?
Nic. Wiesz.. To może trwać kilka tygodni nawet...lukasz2244 pisze:Na litość boską -> załatwiłeś tym wpisem większość osób czekających na przedłużenieTherion7777 pisze:Tajne plotki przez poufne -- Orange jest w trakcie rozmów, żeby sprzedawać flagowce pewnych dwóch fajnych firm (jedna bardziej pewna, druga mniej), więc jeśli możecie się wstrzymać z podpisaniem umowy to się wstrzymajcie. Nic więcej nie powiem, więc nie pytajcie. Dobre:)!.
No ciekaw jestem o jakie to te flagowce dwóch znanych i mniej znanych firm chodzi.
Od Twojego wpisu troszkę czasu już minęło. Czy możesz już coś więcej zdradzić?
Z tym, że jeśli to mają być flagowce to zapewne swoje będą kosztować nawet jeśli będą to marki typu Xiaomi. Za jakieś tydzień dwa jak na targach MWC w Barcelonie pokażą oficjalnie nowe S7, G5 i inne może coś się ruszą w dół ceny "obecnych" flagowców. Tu bym bardziej upatrywał szans na niższe ceny.Therion7777 pisze:Nic. Wiesz.. To może trwać kilka tygodni nawet...lukasz2244 pisze:Na litość boską -> załatwiłeś tym wpisem większość osób czekających na przedłużenieTherion7777 pisze:Tajne plotki przez poufne -- Orange jest w trakcie rozmów, żeby sprzedawać flagowce pewnych dwóch fajnych firm (jedna bardziej pewna, druga mniej), więc jeśli możecie się wstrzymać z podpisaniem umowy to się wstrzymajcie. Nic więcej nie powiem, więc nie pytajcie. Dobre:)!.
No ciekaw jestem o jakie to te flagowce dwóch znanych i mniej znanych firm chodzi.
Od Twojego wpisu troszkę czasu już minęło. Czy możesz już coś więcej zdradzić?
Mam w orange tel. stacjonarny i dwa mobilne, jeden do przedłużenia. Wypowiedziałem umowę. Chcę kupić jaki dobry telefon w sklepie za gotówkę (P8 albo Z5). Co proponujecie? Oferta bez telefonu, oferta ze słabszym telefonem na sprzedaż...? Jakaś inna opcja? Dodam, że potrzebuję rozmowy bez limitu na stacjonarne.
Jak kupisz lg g3 w planie za 40 zł to za całą umowę zapłacisz jakieś 200 zł więcej niż cena telefonu na allegro. Czyli będziesz miał nolimit za cenę poniżej 10 zł/m-c.
Zielony, mógłbyś cos powiedziec na temat iphone 6s plus 64gb? Czy on w ogole bedzie w Orange? Na stromie go nie ma. Bylbym wdzieczny jesli moglbys tez powiedziec na temat cen iPhone 6s 64gb, pytam oczywiscie o dostepnosc i ceny, moglbym placic ok 110 zl, dotychczas placilem 140zl, z gory dzieki za odpowiedz
Ma Ktoś informacje na temat dostępności iPhone'ów w DUK? Ponoć już od dwóch tygodni jest biednie...? Dzięki!
Radzę Ci to samo co koledze wyżej. Wybrać telefon z promocji, sprzedać, dołożyć parę złotych i kupić iphona takiego jakiego chcesz w sklepie. Dostępność iphonów w Orange jest już legendarna. Nawet jak się pojawiają to na jeden dzień, a często na parę godzin, nie mówiąc już o wyborze kolorów;-)domciok13 pisze:Zielony, mógłbyś cos powiedziec na temat iphone 6s plus 64gb? Czy on w ogole bedzie w Orange? Na stromie go nie ma. Bylbym wdzieczny jesli moglbys tez powiedziec na temat cen iPhone 6s 64gb, pytam oczywiscie o dostepnosc i ceny, moglbym placic ok 110 zl, dotychczas placilem 140zl, z gory dzieki za odpowiedz
Dzięki za odpowiedź, ale to średnio się opłaca. Bez telefonu zapłacę 30/msc, a za abonament 40 de facto 50, bo przepadnie dycha z orange open. Zapłacę 480 zł więcej przez dwa lata, a za telefon dostanę maksymalnie 500 zł, przy założeniu, że uda mi się go sprzedać.
W razie czego mogę kupić za 600;-)
Za nowego g3 spokojnie dostaniesz 900, w razie czego jestem chetny za 610 

OK, dzięki za jakiś konkret! A jaki telefon opłaca się wziąć, żeby go sprzedać z największym zyskiem i dołożyć do np. iPhone'a?zielony71 pisze:Radzę Ci to samo co koledze wyżej. Wybrać telefon z promocji, sprzedać, dołożyć parę złotych i kupić iphona takiego jakiego chcesz w sklepie. Dostępność iphonów w Orange jest już legendarna. Nawet jak się pojawiają to na jeden dzień, a często na parę godzin, nie mówiąc już o wyborze kolorów;-)domciok13 pisze:Zielony, mógłbyś cos powiedziec na temat iphone 6s plus 64gb? Czy on w ogole bedzie w Orange? Na stromie go nie ma. Bylbym wdzieczny jesli moglbys tez powiedziec na temat cen iPhone 6s 64gb, pytam oczywiscie o dostepnosc i ceny, moglbym placic ok 110 zl, dotychczas placilem 140zl, z gory dzieki za odpowiedz
To nie będzie parę złotych. iPhony to najdroższe telefony na rynku. Jak dostaniesz rabat 20 % to masz iPhona 6s 64 GB za 1279 zł przy umowie na 24 miesiące i abonamencie wspólnym za ok. 117 zł. To bardzo dobra cena z uwagi na cenę rynkową telefonu 3700 zł.
Ta cena jest w miare ale rabat musi byc 30prc, inaczej lipa, i ja wyczekuje iphone 6s plus 64, ale nie wiem czy sie doczekam, mam czas do maja