dawoo1 pisze:Dzisiaj dzwonił do mnie jakis facio z orange i zaproponował zebym opuścił t mobile a w zamian: umowa na 24 mieś. abo-59zł w tym 500 min plus 100 przez 24 mieś do wszystkich plus 50 min chyba do wszystkich na 12 mieś plus 6 mieś.za 0 zł plus np. nokia 800 za 1 zł.
I tak sobie porównywałem ofertę utrzymaniową t mobile...powiem szczeże ze blado wypada..zwłaszcza cena telefonu
[ Dodano: 2013-01-03, 20:44 ]
aa zapomniałem dodać...jeszcze 10żł za aktywację i mniejsze abonamenty sie nie opłacają

malin_f1 pisze:w tym abo jest jakiś net? chociaż z 250mb? Co do ceny 800 to chyba zaczynają pozbywać się tego telefonu...
Pewnie Smart Plan Halo 60zł, z przeniesieniem masz to 600 minut. Bardziej się chyba opłaca Smart Plan Multi 69,90 zł 500 minut +100, 6 mies za 0zł. 18x70zł = 1260zł. Które to 1260zł / 24 mies i wyjdzie tam teoretycznie za miesiąc nie 70zł, a jedynie
52,5zł za 600 minut i pakiet internetowy 1GB, a nie marne 250MB lub dopłata i strata minut w T-m. W cenniku ciekawie wygląda samsung galaxy s advance, ale pewnie go nie ma

Gdyby Orange miał dostępne telefony z cennika czy niektóre trochę tańsze to pewnie można by rozważyć przejście, ale jakoś op'y nie muszą się za bardzo starać, nawet Play już nie jest tak atrakcyjny
jowita pisze:RobertH pisze:pojawił się nowy cennik dla przedłużających w t-mobile, z tego co widzę nic fajnego - podskoczyły ceny niektórych słuchawek, nie widzę żeby jakaś potaniała - lipa. Ciekawe co będzie jak wprowadzą (jak się zarzekają) nową ofertę na koniec stycznia.
Pojawił się Windows Phone 8S HTC - 59/259 zl dla Rodziny 80/60, jak na Win 8 to niedrogi, ale nie ma wejścia na karte, wyciąganej baterii ani dobrego aparatu foto (akurat te rzeczy mnie interesują). Chętnie bym się nim pobawiła, ale nie przez dwa lata.
Moja oferta na koncie zmieniła się tylko o tyle, że doszedł ów HTC oraz wróciła Nokia 800.
Taryfy te same, wciąż nie ma R60. Czyli wciąż czekam (ciekawe kiedy do mnie zadzwonią, ale pewnie to niczego na razie nie zmieni).
Windows Phone 8S HTC jest też ww Smart Plan Multi za ~ 52,5zł 600 minut 1GB, telefon za 259zł. Minut w R60 i w SPM tyle samo po 600, ale w T-m 250MB w Orange 1GB, abo w T-m 59zł w Orange 52,5zł. 750Mb co miesiąc więcej i 156zł taniej (jeśli wszystko się zgadza i z tym telefonem). Wystarczyłoby to lepiej rozreklamować dodać jeden fajny telefon z Androidem w SPM 50zł, drugi z Andkiem w SPM 70zł i Orange mogłoby przejąć trochę osób, ale widocznie i tak im "dobrze idzie"