• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 39 z 217
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 217

#457340  autor: st.konsultant
 02 lut 2011, 23:17
szarzeski pisze:no dokładnie podrożał tylko nie ma nic w zamian...
W zamian masz więcej minut i BC za darmo.

[ Dodano: 2011-02-02, 23:53 ]
szarzeski pisze:witam.

Ja dziś wymęczyłem R60 za 59 zł a R80 z 85zł...Wszytko by było fajnie tylko ktoś odezwał się z Ery wcześniej, dał mi starą ofertę i czas do pt na decyzję. Ja tu dziś dzwonie bo chciałem R80 z Samsungiem S8500 i lipa. W nowych taryfach - czy to R60 czy R80 nie ma już rozsądnego telefonu w rozsądnej cenie (czyli do 200zł) i kurde nie wiem co mam zrobić - play?

Ze starej taryfy i cennika już niestety nie skorzystasz.

#457398  autor: lwilczek
 03 lut 2011, 10:16
A mnie ciekawią różnice w cenie aparatów w taryfach biznesowych... masakra

Dla nowego(Witamy:Rozmawiaj za grosze w Nowej Firmie) w taryfie Firma 410 - IPhone 4 16Gb - 448 zł netto

Ten sam aparat w cenniku dla przedłużających(ta sama taryfa) - 1048 zl !

no i czy to jest poważne traktowanie klienta.. ? Nawet biorąc wyższą taryfę(Firma 600) aparat nadal kosztuje 788 zł..

noł koment...

#457402  autor: Guciu
 03 lut 2011, 10:36
lwilczek pisze:A mnie ciekawią różnice w cenie aparatów w taryfach biznesowych... masakra

Dla nowego(Witamy:Rozmawiaj za grosze w Nowej Firmie) w taryfie Firma 410 - IPhone 4 16Gb - 448 zł netto

no i czy to jest poważne traktowanie klienta.. ? Nawet biorąc wyższą taryfę(Firma 600) aparat nadal kosztuje 788 zł..

noł koment...
Era ostatnio coś nie dba o klienta biznesowego :( W firmie są przynajmniej pakiety sms. W pakietach biznes już nie a przecież też takie pakiety są płatne poza pakietem wartościowym więc gdzie tutaj logika? Trzeba bulić 25 GR!! za jednego durnego smsa.

Ceny aparatów... Wystarczy popatrzyć choćby na Orange i już wiesz, że ten sam dostaniesz tam w cenie Ery podzielone na 2 :)

Tak samo w indywidualnych, minuty są też do Play. W biznesie skroją Cię za to podwójnie.

Indywidualni teraz mają nowe oferty, smsy, wyprzedaże telefonów a w biznesie nic się nie rusza :( Jak długo jeszcze tak można? :?

#457435  autor: servanor
 03 lut 2011, 12:41
Kod: Zaznacz cały
W odpowiedzi na Państwa zgłoszenie uprzejmie informuję, że oferta " Moc prezentów na zawsze" jest dedykowana jedynie dla nowych aktywacji.

Pragnę podkreślić, że cena aparatu jest zależna od producenta danej marki. Chciałabym również dodać, że za wieloletnią współpracę oraz terminowość i regularność opłacanych faktur otrzymują Państwo w tym momencie niestandardowy upust na abonament w wysokości 
- Rodzina 60- 10zł 
- Rodzina 80- 14zł 

#457439  autor: łazęga
 03 lut 2011, 12:57
servanor pisze:
W odpowiedzi na Państwa zgłoszenie uprzejmie informuję, że oferta " Moc prezentów na zawsze" jest dedykowana jedynie dla nowych aktywacji.

Pragnę podkreślić, że cena aparatu jest zależna od producenta danej marki. Chciałabym również dodać, że za wieloletnią współpracę oraz terminowość i regularność opłacanych faktur otrzymują Państwo w tym momencie niestandardowy upust na abonament w wysokości 
- Rodzina 60- 10zł 
- Rodzina 80- 14zł 
A te obniżki na "zwykłą" Rodzinę czy też multimedialną?

#457444  autor: Krimson
 03 lut 2011, 13:19
Witam wszystkich, mam parę pytań.
W marcu kończy mi się umowa z erą., której abonamentem jestem już 6 lat. Przy ostatnim przedłużaniu, wybrałem opcję bez telefonu i otrzymałem R80. Obecnie chcę wziąć opcję z telefonem i wybrać abonament R40. Dzisiaj zadzwoniłem pod numer Biura Obsługi i chciałem, jak wielu w tym dziale połączenia z SuK'iem (?) Niestety odmówiono mi go, tłumacząc że Suk i konsultant mają dla mnie to samo, czyli standardową ofertę. To mówiłem, że chcę składać rezygnację i dalej nalegałem o połączenie z Suk'iem. Przedstawiono mi całą procedurę i połączenia dalej odmówiono.
Co radzicie robić? Obecna oferta nie jest dla mnie jakoś szczególnie atrakcyjna, jak zerkam na Play.

#457446  autor: servanor
 03 lut 2011, 13:29
Zapewne na zwykłą rodzinną. Napisałem czy mogę zmniejszyć cenne telefonu punktami. Czekam na odpowiedz.

#457451  autor: DiAbOlO
 03 lut 2011, 13:41
Krimson pisze:Witam wszystkich, mam parę pytań.
W marcu kończy mi się umowa z erą., której abonamentem jestem już 6 lat. Przy ostatnim przedłużaniu, wybrałem opcję bez telefonu i otrzymałem R80. Obecnie chcę wziąć opcję z telefonem i wybrać abonament R40. Dzisiaj zadzwoniłem pod numer Biura Obsługi i chciałem, jak wielu w tym dziale połączenia z SuK'iem (?) Niestety odmówiono mi go, tłumacząc że Suk i konsultant mają dla mnie to samo, czyli standardową ofertę. To mówiłem, że chcę składać rezygnację i dalej nalegałem o połączenie z Suk'iem. Przedstawiono mi całą procedurę i połączenia dalej odmówiono.
Co radzicie robić? Obecna oferta nie jest dla mnie jakoś szczególnie atrakcyjna, jak zerkam na Play.
To miałeś po prostu pecha (trafiłeś na takiego co nie chce przełączać) 8).
servanor pisze:Zapewne na zwykłą rodzinną. Napisałem czy mogę zmniejszyć cenne telefonu punktami. Czekam na odpowiedz.
Można, jak najbardziej.

...:::DiAbOlO:::...

#457461  autor: Krimson
 03 lut 2011, 14:14
@up- Miałeś rację, za drugim razem poszło lepiej. Gadka z kobietą idzie o wiele sympatyczniej. :)
taryfa R40 - 240 min (czyli 20 więcej niz w standardzie), 100mb za 5zł (nie wliczone w abonament) - siec rodzinna 2 osobowa za 0zł ( i na zawsze)
Taka oferta, którą wcześniej wklejał kolega. :) Zależało mi szczególnie na tym jednym numerze przez okres dwóch lat, bo on pochłania najwięcej rachunków.
Pozdrawiam

#457468  autor: musiek
 03 lut 2011, 14:41
Opisze moja sytuacje może ona komuś pomoże :)

Za przedłużanie umowy (pertraktacje) brałem się jakoś pod koncie stycznia, gdzie obowiązywały stare oferty abonamentu napisałem do IBOA najpierw dali ofertę standard, odpsialem ze nie jest dla mnie atrakcyjna i konkurencja czeka następnego dnia dostałem ofertę z upustem tj r60 za 57zl i r80 z 77zl (oczywiście oferta ze słuchawka) wiec w sumie oferta atrakcyjna (nie opłacało mi się przechodzić do play gdyż sporo dzwonie do kilku numerów w erze (teraz korzystam z oferty 5nr w erze 2000min))
Zalogowałem się do mojego IBOA ale tam tej oferty nie było, wiec napisałem w odp na maila z oferta od SUK żeby dodali mi ofertę z maila na moje konto żebym mógł zrobić to przez neta. Nikt nie odpisał.
Dziś babka dzwoni do mnie i informuje mnie ze w międzyczasie zmieniła się oferta i z poprzedniej nie mogę już skorzystać jednak ma dla mnie atrakcyjna nowa ofertę i tu uwaga
sama zaproponowała mi odrazu:
za 59zl (10zl taniej) R60 - 360min,

- Rodzina 60 - 360 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych oraz blueconnect 9 (100 MB) w promocyjnej cenie 59,00 zł z VAT
Dzięki ofercie będzie Pan mógł zakupić markowy model aparatu w cenie promocyjnej z załącznika cenowego. Wykaz wszystkich dostępnych aparatów wraz z cenami przy poszczególnych taryfach jest dostępny na naszej stronie internetowej pod adresem:
http://www.era.pl/repositories/era_pl_r ... 021109.pdf
Po skorzystaniu z oferty w ciągu 60 dni od daty podpisania Aneksu może Pan aktywować poniższe usługi dodatkowe na warunkach promocyjnych:
* Sieć Rodzinna:
- Rodzina 60 - Sieć rodzinna- grupa 3 osobowa na cały okres trwania aneksu za 0 zł (2000 minut na połączenia wewnątrz grupy Sieci rodzinnej na każdy numer telefonu)
* Wybrane Osoby:
1 wybrana osoba, czyli 200 minut na połączenia z jednym wybranym numerem Abonenta Era, Użytkownika systemu Tak Tak lub użytkownika krajowych sieci stacjonarnych w promocyjnej cenie 5,00 zł z VA
- 3 wybrane osoby, czyli 1000 minut na połączenia z 3 wybranymi numerami Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak lub użytkowników krajowych sieci stacjonarnych w promocyjnej cenie 10,00 zł z VAT
- 5 wybranych osób, czyli 2000 minut na połączenia z 5 wybranymi numerami Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników krajowych sieci stacjonarnych w promocyjnej cenie 15,00 zł z VAT
- Taniej Strefa Domowa 200 w promocyjnej cenie 4,00 zł
- Taniej Strefa Domowa 1000 w promocyjnej cenie 8,00 zł z VAT
- paczka 500 SMS/MMS-ów za 5,00 zł z VAT miesięcznie
W taryfie Rodzina stawka za minutę połączenia po wykorzystaniu minut z abonamentu to jedyne 0, 30 zł z VAT (w taryfie Rodzina 60) za minutę połączenia, a koszt SMS- a to 0, 20 zł z VAT. Opłaty za połączenia naliczane są za każdą sekundę.

czas aneksu to 24 miesiace, minuty do wszystkich sieci (łącznie z play i do UE na stacjonarne)
min z abon wymienne 1:1 minuta/sms/1mb/ chyba rowniez na mms (o to nie zapytałem)

Fajnie ze babka sama powiedziala ze daje rabat 10zl na abonament na caly okres i nie musiałem sie o to prosic (pewnie z tego wzgledu ze wcześniej mialem oferte z SUK, a w międzyczasie nie zdążyłem przedłożyć umowy a zmienily sie taryfy)

W sumie wcześniej miałem za 57zl 325min a teraz za 2zl drożej 360min i 100mb wliczone w abonament i siec rodzinna na zawsze.

Nie wiem jak z cennikiem telefonów, ale mam wybór teraz z tego:
http://www.era.pl/repositories/era_pl_r ... 021109.pdf

I tu pytanie do Was, obecnie korzystam z e72 (dla mnie jest on zupełnie wystarczający i z dobra bateria, nie sadze abym znalazł lepsza słuchawkę w atrakcyjnej cenie) wiec wezmę jakis telefon i go sprzedam

Czy ktoś może mi podpowiedzieć na czym będę miał największy zarobek
Wg mnie chyba HTC wildfire, SE Vivaz, SE X8 moze blackberry 8520 (ale nie wiem czy go szybko sprzedam).

Oferta bez słuchawki już nie była taka atrakcyjna:
r40-190min(+30) za 30zl
r60-300min(+40)za 45zl

ale w tej opcji nie zapytałem jak jest z minutami (czy są do wszystkich), jak z bluecoonectem (czy wliczony w abon) jak z siecią rodzinna itd
Na pewno aneks bez słuchawki jest na 18miesiecy

po prostu w trakcie rozmowy skupiłem się na ofercie z telefonem (babka sama twierdziła ze nie opłaca się brać teraz bez słuchawki) w sumie trzeba byłoby to policzyć (bo tak na słowo to nie ma co wierzyć :) )

Mam nadzieje ze mój post będzie pomocy dla kilku osób, jak macie jakieś pytanie w miarę moich możliwości chętnie pomogę

pozdrawiam

#457484  autor: darkwater00
 03 lut 2011, 15:28
musiek rzeczywiście jak policzyłem to w opcji R60 bardziej sie opłaca zabrac telefon w erze np HTC Desire, Desire HD, Galaxy S itp niz kupowac taki tel na wolnym rynku i brać opcje bez telefonu i kupowac go na wolnym rynku. paczka 100mb jest dodatkowo płatna w opcji bez telefonu wiec abonamet bedzie tylko nieznacznie mniejszy i mimo ze opcja bedzie na 18 miesiecy to i tak wyjdzie drożej od opcji z telefonem.

#457551  autor: krzyszsz
 03 lut 2011, 18:33
St. Konsultant: mam do Ciebie pytanie

Jeżeli ustaliłem warunki przedłużenia umowy (cena abonamentu i model aparatu) na długo przed zmianą oferty dla stałych klientów to dlaczego nie mogę podpisać aneksu na tych warunkach? Dodam, że powodem, dla którego nie podpisałem aneksu wcześniej były problemy z wysyłką telefonu. Miałem do przedłużenia dwie umowy. Jedną faktycznie udało się przedłużyć niedługo po ustaleniu warunków. Drugiej zaś nie mogłem zrealizować ponieważ były jakieś problemy z wysłaniem telefonu. Zamówiłem Nokię E52. Wtedy kosztowała ona 1 zł, obecnie zaś 99 zł. Teraz okazuje się, że nie mogę skorzystać z wcześniejszych warunków i cenników. Czy możesz mi powiedzieć na jakiej podstawie Era odmawia mi przedłużenia umowy na starych zasadach? Czy jest jakaś podstawa prawna ku temu? Jakiś regulamin zabezpieczający interesy Ery? łatwiej bym to wszystko zrozumiał, gdyby zwłoka wynikała z mojej strony. Ale jednak to Era miała problemy z przesłaniem mi telefonu i dlaczego to ja muszę ponosić tego koszty? (mniejsza z tym, że niewielkie, chodzi mi o zasadę). Wszystko było ustalone, w końcu jedną umowę przedłużyłem więc nie bardzo rozumiem zaistniałą sytuację. Byłbym wdzięczny gdybyś mi w miarę możliwości odpisał.

Pozdrawiam serdecznie

Krzyszsz

#457564  autor: thonka
 03 lut 2011, 19:13
Telefoniczna okazje Rodzina 60 (~65 pl)
+ 5 osob w Erze i na stacjonarne (2000 min - 15 pl)
+ BlueConnect 300 mb 14 pl
+ Samsung Galaxy S za 1 pl
jestes pewien, ze byl to SGS, a nie SG 5800?, bo w tej cenie i przy tym abonamencie to ciezko bylo wywrac x10 mini pro (kosztowal 99zl), a co dopiero SGS... o ile dobrze pamietam kosztowal powyzej 800zl w telefonicznej okazji...

5 wybranych osob w ogole w opcji TO nie wystepowaly w promocji.
zainteresowany jestem Androidem z wyzszej polki w dobrej cenie (nizszej niz na allegro ;) )
z minutami okolo 200
3-5 osobami w Erze i stacjonarnych (dodatkowe minuty)
oraz BlueConnectem 300 Mb
multimedialna 60 za 69zl gdzie jest 180 minut, 300mb i dodatkowo do abonamentu musialbys dokupic sobie 3 numery (1000 minut) za 16,13zl lub 5 numerow (2000 minut) za 24,19zl (ceny ze zobowiazaniem na min. 6 miesiecy). dostaniesz do tego HTC desire za 299zl lub za 399zl xperie x10 czy tez motorole defy.
lwilczek pisze:Dla nowego(Witamy:Rozmawiaj za grosze w Nowej Firmie) w taryfie Firma 410 - IPhone 4 16Gb - 448 zł netto

nowy ma abonament za 135zl w tym 850 minut bez play. iphone 4 16gb 1048zl... w najwyzszej opcji jest za 588zl wiec nie wiem skad wziales cene 488zl...

przedluzajacy dostaje dokladnie to samo z tym, ze moze jeszcze wynegocjowac nawet do 30-40% znizki na abonament...
musiek pisze:Czy ktoś może mi podpowiedzieć na czym będę miał największy zarobek
Wg mnie chyba HTC wildfire, SE Vivaz, SE X8 moze blackberry 8520 (ale nie wiem czy go szybko sprzedam).
allegro i przed siebie. moze mamy za Ciebie go jeszcze sprzedac?
krzyszsz pisze:Czy jest jakaś podstawa prawna ku temu? Jakiś regulamin zabezpieczający interesy Ery?
jest. w kazdym regulaminie na gorze masz napisane "Niniejsze warunki Oferty Promocyjnej Polskiej Telefonii Cyfrowej Sp. z o.o., zwanej dalej Operatorem, są dostępne w okresie od 02.02.2011 r. do odwołania..."
Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 21:03 przez thonka, łącznie zmieniany 1 raz.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#457584  autor: musiek
 03 lut 2011, 20:39
musiek pisze:Czy ktoś może mi podpowiedzieć na czym będę miał największy zarobek
thonka pisze:allegro i przed siebie. moze mamy za Ciebie go jeszcze sprzedac?

Nie, nie trzeba
Chyba że potrzebujesz jakiegoś dodatkowego grosza, to może dam Ci zarobić za fatyge...
Chciałem tylko zapytać czy dobrze myśle, bo nie śledzę na bieżąco rynku telefonów...

#457617  autor: geresz
 03 lut 2011, 22:13
Witam na forum i od razu wale z pytaniem ..

od jakiegos czasu na moim koncie w iBOA "wisi" oferta przedluzeniowa z telefonem i bez.. interesuje mnie oferta z telefonem ale wybor ogranicza sie do kilku taryf rodzinnych - brak taryf multimedialnych i teraz pytanie.. czy wynika to z faktu ze do konca umowy jeszcze prawie 4 miesiace czy po prostu iBoa tak ma ze nie przedstawiaja pelnej dostepnej oferty przedluzeniowej .. dodam ze ceny taryf i telefonow zgodne z aktualnym cennikiem dla przedluzajacych..

pozdrawiam

#457638  autor: edek
 03 lut 2011, 22:51
@up raczej nie przedstawiają pełnej oferty, właśnie też się zastanawiałem czy gdzieś nie da się tego przestawić, żeby pokazali wszystkie możliwe taryfy.

Mam pytanko do st. konsultant: odmówiłem kurierowi we wtorek tel i dziś pojawiła mi się na IBOA znowu opcja przedłużeniowa, ale opłata za słuchawkę, która szła kurierem, dalej jest w płatnościach - czy to jest jakoś istotne, wyjaśniać to z jakimś konsultantem?
No i czy jak już z powrotem mam na koncie opcję przedłużenia umowy to czy już mogę lecieć do salonu i podpisywać aneks na nowych warunkach czy czekać, aż zniknie ta opłata za odmówionego iPhone'a?
Pozdrawiam!

#457641  autor: servanor
 03 lut 2011, 22:53
Możecie podać gdzie dokładnie jest oferta przedłużeniowa w IBOA? Jak ja się loguje to mam tylko informacje, że mam się udać do sklepu ery aby zobaczyć ofertę jaką propnują. W kwietniu mi się kończy.

#457642  autor: edek
 03 lut 2011, 22:57
U mnie od razu na stronie startowej IBOA włącza się najpierw oferta w tak jakby nowym okienku, a potem za każdym razem jak wejdziesz w 'start' to jest 'oferta dla stałych abonentów' w tabelce, z i bez telefonu...

#457648  autor: servanor
 03 lut 2011, 23:13
U mnie tylko
Oferta przedłużenia umowy z siecią Era została przygotowana. Prosimy o kontakt pod numerem 602 900, wybierając opcję "Połącz z konsultantem". Przedstawienie nowych warunków oraz podpisanie umowy przez osobę upoważnioną, możliwe jest również w dowolnym sklepie sieci Era.

» Znajdź najbliższy sklep lub salon firmowy sieci Era

#457652  autor: st.konsultant
 03 lut 2011, 23:27
krzyszsz pisze:St. Konsultant: mam do Ciebie pytanie

Jeżeli ustaliłem warunki przedłużenia umowy (cena abonamentu i model aparatu) na długo przed zmianą oferty dla stałych klientów to dlaczego nie mogę podpisać aneksu na tych warunkach? Dodam, że powodem, dla którego nie podpisałem aneksu wcześniej były problemy z wysyłką telefonu. Miałem do przedłużenia dwie umowy. Jedną faktycznie udało się przedłużyć niedługo po ustaleniu warunków. Drugiej zaś nie mogłem zrealizować ponieważ były jakieś problemy z wysłaniem telefonu. Zamówiłem Nokię E52. Wtedy kosztowała ona 1 zł, obecnie zaś 99 zł. Teraz okazuje się, że nie mogę skorzystać z wcześniejszych warunków i cenników. Czy możesz mi powiedzieć na jakiej podstawie Era odmawia mi przedłużenia umowy na starych zasadach? Czy jest jakaś podstawa prawna ku temu? Jakiś regulamin zabezpieczający interesy Ery? łatwiej bym to wszystko zrozumiał, gdyby zwłoka wynikała z mojej strony. Ale jednak to Era miała problemy z przesłaniem mi telefonu i dlaczego to ja muszę ponosić tego koszty? (mniejsza z tym, że niewielkie, chodzi mi o zasadę). Wszystko było ustalone, w końcu jedną umowę przedłużyłem więc nie bardzo rozumiem zaistniałą sytuację. Byłbym wdzięczny gdybyś mi w miarę możliwości odpisał.

Pozdrawiam serdecznie

Krzyszsz
Na Twoje pytanie w zasadzie odpowiedział już thonka. Operator może zmieniać oferty i cenniki telefonów bez uprzedzania Klienta. Klient, który nie mógł się zdecydować a teraz ma np gorszą dla siebie opcje, jest sam sobie winien. W Twoim przypadku, jeżeli faktycznie nie doszło do realizacji aneksu z winy Ery, to proponuję ewentualnie reklamacje. Może udałoby się dzięki temu jakoś bardzo niestandardowo zmienić cenę telefony czy zrealizować starą ofertę. Szanse niewielkie ale próbuj.
Swoją drogą nowa promocja nie jest korzystniejsza? Jak rozumiem w grę wchodziła opcja z taryfą Rodzina 60. Teraz masz co prawda jednorazowo więcej za E52, ale masz 35 minut więcej i BC 100 już w abonamencie.

[ Dodano: 2011-02-03, 23:29 ]
geresz pisze:Witam na forum i od razu wale z pytaniem ..

od jakiegos czasu na moim koncie w iBOA "wisi" oferta przedluzeniowa z telefonem i bez.. interesuje mnie oferta z telefonem ale wybor ogranicza sie do kilku taryf rodzinnych - brak taryf multimedialnych i teraz pytanie.. czy wynika to z faktu ze do konca umowy jeszcze prawie 4 miesiace czy po prostu iBoa tak ma ze nie przedstawiaja pelnej dostepnej oferty przedluzeniowej .. dodam ze ceny taryf i telefonow zgodne z aktualnym cennikiem dla przedluzajacych..

pozdrawiam

Ta druga wersja. Skoro masz ofertę to możesz skorzystać z każdej opcji.

[ Dodano: 2011-02-03, 23:31 ]
edek pisze:@up raczej nie przedstawiają pełnej oferty, właśnie też się zastanawiałem czy gdzieś nie da się tego przestawić, żeby pokazali wszystkie możliwe taryfy.

Mam pytanko do st. konsultant: odmówiłem kurierowi we wtorek tel i dziś pojawiła mi się na IBOA znowu opcja przedłużeniowa, ale opłata za słuchawkę, która szła kurierem, dalej jest w płatnościach - czy to jest jakoś istotne, wyjaśniać to z jakimś konsultantem?
No i czy jak już z powrotem mam na koncie opcję przedłużenia umowy to czy już mogę lecieć do salonu i podpisywać aneks na nowych warunkach czy czekać, aż zniknie ta opłata za odmówionego iPhone'a?
Pozdrawiam!
Skoro masz już w IBOA ponownie ofertę to śmiało możesz załatwiać przedłużenie w punkcie czy przez HL. Tak jak pisałem wcześniej, tą opłatą za telefon widoczną w płatnościach się nie przejmuj.
  • Strona 39 z 217
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 217
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39