Ja podpisalem wczoraj T2 5 giga za 59,99 i S6 za 600 zł z free kurierem. czyli standard od suk.
pozdrawiam
pozdrawiam
Mialem podobnie, tez dzis przyszly tel, dwa abonamenty:kropcio pisze:Przed chwilą przedłużone dwa abo:
ip 7+ 32 gb 2269 zł po rabacie w abo T3 no limit 89,95 po rabacie 10zł
samsung A5 299 zł po rabacie w abo T2 no limit 5gb netu 59,95 po rabacie 10zł
Na telefony 200zł rabatu A5 i 250zł ip7+
Ja jestem zadowolony
wiesz jaka była by cena tel. w abo oczko wyżej?aghus1 pisze:Ja podpisalem wczoraj T2 5 giga za 59,99 i S6 za 600 zł z free kurierem. czyli standard od suk.
pozdrawiam
Ten cennik, który linkuje kolejna osoba dotyczy chyba nowych umów a nie przedłużeń. Czy może coś się zmieniło i teraz jest jeden wspólny cennik?kropcio pisze:Dzisiaj mieli wszystkie kolory włącznie z onyxem i pojemności bez 256gb.
Sam pytałem konsultantki czy mówimy o ip 7+ a Ona potwierdziła.
Cennik jest w dokumentach do pobraania:
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 013242.pdf
Z tego cennika sprzedali mi dzisiaj telefony.
A jednak pozwolę się nie zgodzić z tą opinią. Dlaczego? Otóż pytałem mail'em o przedłużenie umowy z telefonem Huawei Honor 5X LTE i konsultant SUK dał mi rabat na ten telefon, na bazie podlinkowanego mu cennika z 18 listopada. Zwracam uwagę, że tego telefonu w cenniku z 15 września w ogóle nie ma. Ostatecznie nie zdecyduję się na ten niego, lecz zapytałem jeszcze o Huawei Honor 7 lite. Jego również nie ma w cenniku z września. Dam znać, czy mi go zaoferują.danielkl pisze:wstawiane tu przez was cenniki z 15 i 18 listopada sa dla nowych umow w salonach i sklepie internetowym a na aneksy nadal z 15 wrzesnia wiec zamiast tu robic smietnik to piszcie i dzwoncie do boa aby zaktualizowali ten cennik nieszczesny a jak bedzie sporo zgloszen to moze ktos tam ruszy tylek
Kolego piszesz głupoty i sam robisz śmietnik z tego forum. jak nie masz nic ciekawego do napisania to czytaj ze zrozumieniem a następnie komentuj. W dniu 18.11 właśnie przedłużyłem dwie umowy i oferty cenowe były zgodne z tym cennikiem i Konsultantka potwierdziła, że to jest aktualny cennik.danielkl pisze:wstawiane tu przez was cenniki z 15 i 18 listopada sa dla nowych umow w salonach i sklepie internetowym a na aneksy nadal z 15 wrzesnia wiec zamiast tu robic smietnik to piszcie i dzwoncie do boa aby zaktualizowali ten cennik nieszczesny a jak bedzie sporo zgloszen to moze ktos tam ruszy tylek