Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
A mnie zrobili w jajo.pulcher_puer pisze:Nie, nie czytali go właśnie. Powtórzyłem tylko te warunki własnie, a konsultant potwierdził. Nic, mam nadzieję, że mnie nie zrobili w c...ja. Osobiście uważam, że lepsze były te aneksy wymagające podpisu.
a czemu?maleczki pisze:A mnie zrobili w jajo.
miała być extra oferta:zygikuleczka pisze:a czemu?maleczki pisze:A mnie zrobili w jajo.
Bez telefonu:akcyzazone pisze:Czy ktoś z Was wie jak wygląda oferta utrzymaniowa dla Firm ?
RePlay Ekstra Rozmowy w Firmie od 5.02.2013
Firma 25 - 300 min. , darmowe rozmowy w Play i na stacjonarne + 100mb pakietu internetowego za darmo (1msc.) (później 6,15zł z VAT) + nielimitowane smsy do wszystkich sieci (3msc.) (później 7zł z VAT). (12,30zł z VAT)
Firma 55 - 700 min. , darmowe rozmowy w Play i na stacjonarne + 100mb pakietu internetowego za darmo (1msc.) (później 6,15zł z VAT) + nielimitowane smsy do wszystkich sieci (3msc.) (później 7zł z VAT). (27,60zł z VAT).
Firma 75 - 1000 min. , darmowe rozmowy w Play i na stacjonarne + 100mb pakietu internetowego za darmo (1msc.) (później 6,15zł z VAT) + nielimitowane smsy do wszystkich sieci (3msc.) (później 7zł z VAT). (36,90zł z VAT).
Firma 100 - 1450 min. , darmowe rozmowy w Play i na stacjonarne + 100mb pakietu internetowego za darmo (1msc.) (później 6,15zł z VAT) + nielimitowane smsy do wszystkich sieci (3msc.) (później 7zł z VAT). (49,20zł z VAT)
cos tu pomieszałes 12.50 BEZ VAT wiec jak doliczyc do tego nawet maly pakiecik internetu 100MB to bardziej sie oplaci ten abo z netem 1GB i 300min itd za 23.99 z VATRuben pisze:Bez telefonu:
RePlay Ekstra Rozmowy w Firmie od 5.02.2013
Firma 25 - 300 min. , darmowe rozmowy w Play i na stacjonarne + 100mb pakietu internetowego za darmo (1msc.) (później 6,15zł z VAT) + nielimitowane smsy do wszystkich sieci (3msc.) (później 7zł z VAT). (12,30zł z VAT)
1) Tak, ja ostatnio mamie przedłużałem - płaciła 29zł, a zmieniłem na to co Ty chcesz.poziom pisze: Chcę za 24zł formuła m, stan darmowy, stan darmowy na stacjonarki.
Dwa pytania:
Oferta przedłużeniowa może być niższa kwotowo niż ta obowiązująca?
Czy termin wejścia jej w życie to następny okres rozliczeniowy, czy dopiero 1.8.2013 czyli po wygaśnięciu obowiązujących obecnie warunków? (mam ok. rozliczeniowy od pierwszego)
dzięki
czyli to nie jest oficialna taryfa dla przedluzajacyh? bo na stronie jest tylkoRuben pisze:solidburn, Nic nie pomieszałem Firma 25 z GU to 12,30pln z VAT. To jest taryfa Rozmowy w Firmie. Jak ktoś potrzebuje paczki GB, to tej taryfy nie wybiera tylko tę, o której wspomniałeś, czyli AIMax dla Firm za 23,99pln.
Ponawiam pytanie kolegi.Czy można liczyć na 10-20 zł upustu ze strony GU przy przedłużeniu?Złożone wypowiedzenie. E-faktura 79.99.akcyzazone pisze:Czy ktoś z Was wie jak wygląda oferta utrzymaniowa dla Firm ?
mam Formułę 4.0 i kończy mi się umowa...