jaka to taryfa? prywatna? czy firmowa ? i ile było pierwotnie?Nezhaa pisze:Cześć wszystkim.
Dziś po rozmowie aż założyłem u was konto aby podzielić się ofertą:
Samsung S7 Edge 719,- abo 120 24msc no limit net 20GB (lejek) i teraz pytanie czy da radę ugrać więcej?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
w TM mam numer na firmę i przy przedłużeniu w SUK zaproponowali JUMP proFirma L 1849zł brutto za tel przy abo 122,99zł brutto. Po odjęciu ceny za tel wychodzi 852zł/24 = 35zł na miesiąc za abonament - trochę słabo jak za 16GB, czy da się coś lepszego ugrać? Bez dodatkowych fajerwerków typu Tidal czy Netflix, jedynie NaviExpert
Dondebski pisze:jaka to taryfa? prywatna? czy firmowa ? i ile było pierwotnie?Nezhaa pisze:Cześć wszystkim.
Samsung S7 Edge 719,- abo 120 24msc no limit net 20GB (lejek) i teraz pytanie czy da radę ugrać więcej?
Prywatna było 140 i cena 399 ale mówie że za dużo i chce abo 120 więc jestem ciekaw.
Witam,barszcz pisze:Dla zainteresowanych ip7 32 gb
Oferta z SUK
abonament 100 netto
telefon 965 brutto
m. in. 16 gb netu
zamówienie poniedziałek , dostarczony dzis
kolor czarny
pozdrawiam
Czy to oferta dla klientów indywidualnych?
Dla firm przecież cena abo netto
hmm coś chyba Ci się pomyliłoNezhaa pisze:Dondebski pisze:jaka to taryfa? prywatna? czy firmowa ? i ile było pierwotnie?Nezhaa pisze:Cześć wszystkim.
Prywatna było 140 i cena 399 ale mówie że za dużo i chce abo 120 więc jestem ciekaw.

napisałeś pierwotnie że zaproponowali 120 zł abo i 719 tel na 24 miesiące
później napisałeś że pierwotnie 140 zł (-20) i 399 zł ? - to co, podwyższyli ?

aha, wg cennika dla prywatnych, w abo 139 zł cena to 1539 zł, więc wątpliwe że obniżyli cenę o ponad 800 zł ?
Czy uda się uzyskać rabat -20 zł na abo przy przedłużaniu dwóch abo na T2 5GB oraz T2 10GB?
czy w salonach uzyskał ktoś jakiś ciekawy rabat na abo i telefon?
Atrakcyjna ofertaWojtasek pisze: - 159 PLN -> 139 PLN - wszystko no limit;
- 24 miesiące;
- iP7 32GB 499 PLN (na ten moment w magazynie go nie mają);

Przy Twojej ofercie ta to drożyznaAbonament 119,99zł +VAT= około 148zł
iPhone 7 32GB za 200zł dopłaty
Umowa na 36 miesięcy
Witam czy może ktoś ma jakieś informacje czy będzie jeszcze jakaś oferta świąteczna,, Koczy mi się umowa 30 listopada i nie wiem czy czekać czy przedłużać . Pozdro
standardowo w zaprzyjaźnionym salonie bez sprawdzania czegokolwiek dostałem -10 zł do abonamentu, -200 do telefonu i po podpisaniu family+ kolejna zniżka na telefon -2x cena abonamentu. To było w lipcu przy starych taryfach więc dodali jeszcze więcej internetu. Aktualnie nie wiem jak wygląda sprawa w nowych taryfach. Ponad 2 lata temu suk nie chciał mi dać oferty którą rozdawał na lewo i prawo bo miałem za wysokie rachunki, a w salonie bez problemu dostałem. Wszystko zależy od salonu i jego obsługi, ja za 4 razem znalazłem taki który jest w stanie powalczyć z ofertą z suk (ale chyba suk dysponuje większym wyborem słuchawek). Zalecam omijanie salonów firmowych i poszukanie wśród punktów dealerskich.man1ana pisze:czy w salonach uzyskał ktoś jakiś ciekawy rabat na abo i telefon?
właśnie kolejny raz zadzwonili do mnie - 3cia próba w przeciągu miesiąca.
mój aktualny abonament: 139 PLN, zaproponowali:
- abonament 99 PLN;
- iP7 32 GB 1419 PLN:
total: 99x24 + 1419 = 3795 PLN.
Nowi mają 100x18 + 6 + 1949 = 3755 PLN.
Dodam, że najpierw koleś chciał mi wcisnąć przy moim abonamencie aktualnym - 139 PLN, umowe na 36 miesięcy, 139 PLN abo i słuchawka za chyba 99 PLN - ale to horrendalna kwota łączna po 36 miesiącach.
Dodatkowo dodam, że jak mu powiedziałem, że znam wszystkie wyliczenia i nowy klient dostanie to samo za troche mniej, to mi chamsko odpowiedział 'o panie, ile mniej, 10 zł?' i się rozłączył jak powiedziałem, że 'zawsze coś i sobie jeszcze poczekam na lepszą ofertę'.
mój aktualny abonament: 139 PLN, zaproponowali:
- abonament 99 PLN;
- iP7 32 GB 1419 PLN:
total: 99x24 + 1419 = 3795 PLN.
Nowi mają 100x18 + 6 + 1949 = 3755 PLN.
Dodam, że najpierw koleś chciał mi wcisnąć przy moim abonamencie aktualnym - 139 PLN, umowe na 36 miesięcy, 139 PLN abo i słuchawka za chyba 99 PLN - ale to horrendalna kwota łączna po 36 miesiącach.
Dodatkowo dodam, że jak mu powiedziałem, że znam wszystkie wyliczenia i nowy klient dostanie to samo za troche mniej, to mi chamsko odpowiedział 'o panie, ile mniej, 10 zł?' i się rozłączył jak powiedziałem, że 'zawsze coś i sobie jeszcze poczekam na lepszą ofertę'.

Umowa zaakceptowana przez telefon:
T3 no limit za 89,95zl i samsung galaxy s6 za 99zl (umowa na 24 miesiące) bez family +
Telefon na sprzedaż, taniej wyszedł niż iphone se (539zl) a na allegro lub w skupie tylko o 100zl taniej
T3 no limit za 89,95zl i samsung galaxy s6 za 99zl (umowa na 24 miesiące) bez family +
Telefon na sprzedaż, taniej wyszedł niż iphone se (539zl) a na allegro lub w skupie tylko o 100zl taniej
5 min temu skończyłem z nimi rozmawiać. W tym abo s6 mi proponowali za 0 zł (smartfoneria), bez opłat za kuriera.Bochusek pisze:Umowa zaakceptowana przez telefon:
Wybrałem jednak T2BL 79,90 (obniżka z 89) i iphone 5s 16 za 0 zł, 0 za kuriera.
Do zobaczenia za 2 lata

Czy s6 w umowie na 24 czy 36? Bo w umowie 36 tez mi dawali za 1zlb1ink1 pisze:5 min temu skończyłem z nimi rozmawiać. W tym abo s6 mi proponowali za 0 zł (smartfoneria), bez opłat za kuriera.Bochusek pisze:Umowa zaakceptowana przez telefon:
Wybrałem jednak T2BL 79,90 (obniżka z 89) i iphone 5s 16 za 0 zł, 0 za kuriera.
Do zobaczenia za 2 lata
Ja dziś walczę z różnymi konsultantami SUK i dosłownie zgłupiałem. Chciałem zrobić następującą akcję. Standardowo abo -10 zł, zniżka za family+ na poziomie 180 zł czyli rabat 360 na słuchawkę + 100 od SUK i wychodził s6 w fajnej cenie
W rozmowie jeden konsultant stwierdził, że zanim wrócą dokumenty family+ to promocja na s6 może się skończyć. Ponadto nie wie jak to zrealizować i usilnie namawiał na inną opcję. Zaproponował Abo 89.95, s6 za 199 zł umowa 24 miesiące. Mi totalnie nie pasuje, bo chcę zejść w dół z abo, a family+ robiło robotę przy tym telefonie.
W międzyczasie dzwonił konsultant pierwszej linii i zaproponował standardową ofertę - czyli nic ciekawego.
Później dzwonił do mnie jeszcze inny konsultant z ofertą na 69.99, s6 za 1 zł ale umowa na 36 miesięcy. Niby raty podobno są na 29 miesięcy i po 25 miesiącu można brać już coś innego. Ale nie bardzo mi się to widz - 36m dla mnie za długo. Na pytanie o family+ powiedział, że w ogóle nie ma już tego w ofercie i nie zrealizują mi tego.
Pytanie do Was, czy orientujecie się jak wygląda naprawdę sprawa ze zniżką family+. Czy nadal to obowiązuje? Mam wrażenie, że konsultanci trochę ściemniali. Będę wdzięczny za informację, bo nie ukrywam, że mi ta opcja bardzo by pasowała.
W rozmowie jeden konsultant stwierdził, że zanim wrócą dokumenty family+ to promocja na s6 może się skończyć. Ponadto nie wie jak to zrealizować i usilnie namawiał na inną opcję. Zaproponował Abo 89.95, s6 za 199 zł umowa 24 miesiące. Mi totalnie nie pasuje, bo chcę zejść w dół z abo, a family+ robiło robotę przy tym telefonie.
W międzyczasie dzwonił konsultant pierwszej linii i zaproponował standardową ofertę - czyli nic ciekawego.
Później dzwonił do mnie jeszcze inny konsultant z ofertą na 69.99, s6 za 1 zł ale umowa na 36 miesięcy. Niby raty podobno są na 29 miesięcy i po 25 miesiącu można brać już coś innego. Ale nie bardzo mi się to widz - 36m dla mnie za długo. Na pytanie o family+ powiedział, że w ogóle nie ma już tego w ofercie i nie zrealizują mi tego.
Pytanie do Was, czy orientujecie się jak wygląda naprawdę sprawa ze zniżką family+. Czy nadal to obowiązuje? Mam wrażenie, że konsultanci trochę ściemniali. Będę wdzięczny za informację, bo nie ukrywam, że mi ta opcja bardzo by pasowała.
Bochusek - wszystko 24 m-ce
szlak mnie zara trafi dla nowych dali juz chyba 4 cennik fonow w tym miesiacu doszlo troche nowych fonikow w tym ostatnio 2 motki a od 18 jest honor 7 lite a nas maja gdzies cennik byl i jest z 15 wrzesnia to po kiego te komunikarty prasowe wydaja o promo swiatecznych na samsungi i ajkupy
Ja family + podpisywałem 2 tygodnie temu. Wygląda to tak, że idziesz do najbliższego salonu, podpisujesz family + a na drugi dzień jest już przypisana na twoim koncie. Wtedy możesz finalizować sprawę z konsultantem. Ja najpierw wstępnie ustaliłem warunki przez Suk, potem udałem się do lokalnego salonu Tmobile a drugiego dnia konsultant oddzwonił by sfinalizować całą sprawę.bebe pisze:(...)
Jedyny problem na jaki natrafiłem to to, że salon nie chciał mi dać family+ x2 , sprawa została ostatecznie rozwiązana w ten sposób , że "umówiona" pełna zniżka z family+ została odjęta od moich dwu abonamentów na nadchodzące miesiące.
grzebie u nich na stronie i zrobili bałagan w cennikach
Jest nowy cennik:
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 013242.pdf
Jest nowy cennik:
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 013242.pdf