Wiem, ale wczoraj SUK nie miał go jeszcze w cenniku.....na stronie też jeszcze nie ma.kokos- pisze:Moto Z play już jest ale Honora 8 niewidze.tokacz pisze:
Ogólnie nic ciekawego nie ma. Honora 8 i moto z play brak.
cennik:
http://www.gsmmaniak.pl/612206/moto-moto-play-t-mobile/
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Szkoda ze konsultanci nie nadazaja za cennikami lub ich systemy informatyczne. W cenniku jest, na stronie niema. Mają kiepskich programistów lub firma która obsługuje strone internetową jest do du.py.
Warto czytać ten wątek przed napisaniem. Ze zrozumieniem.Wojtasek pisze: Z tego co widzę, to na starcie (bez SUK) mogę mieć oferte:
- abo 139,95 no limit (6 miesięcy za 1 zł);
Chyba nie tak źle? Biorąc pod uwagę -10 PLN w abo na starcie to już 180 PLN mniej a i telefony chyba są tańsze przez SUK?
6 miesięcy za 1zł jest dla nowych
Sekcja Utrzymania Klienta (jak nazwa wskazuje) jest dla nie-nowych.
Logiczne więc, że te dwie oferty są rozłączne.
Witam wszystkich i mam pytanie do wszystkich negocjatorów - w jaki sposób kontaktujecie się z SUK? Jak dzwoniłem na infolinię to mogłem rozmawiać tylko ze zwykłymi konsultantami.
"Najnowsza propozycja T-Mobile dostępna jest dla wszystkich klientów indywidualnych – zarówno nowych jak i przedłużających umowę."
Przedłużających umowę, jak sama nazwa wskazuje, również 'nie-nowych'. W przypadku przedłużenia umowy wkracza do akcji SUK, który prawdopodobnie może zaoferować coś lepszego (niekoniecznie obniżkę o 10 zł abo, ale niższą cene telefonu przy abo 139,95).
Nie wiem - nie znam się, ale zadałem chyba jasne pytanie a otrzymałem jedynie mądrości nic nie wnoszące. Przeczytałem wątek - lecz to jest nowa oferta, jakbyś dokładnie przeczytałm moją wiadomość to byś zrozumiał jej istotę.
Z tego co tu czytałem, to SUK w każdym innym przypadku oferuje zupełnie co innego, stąd również moje pytania.
Przedłużających umowę, jak sama nazwa wskazuje, również 'nie-nowych'. W przypadku przedłużenia umowy wkracza do akcji SUK, który prawdopodobnie może zaoferować coś lepszego (niekoniecznie obniżkę o 10 zł abo, ale niższą cene telefonu przy abo 139,95).
Nie wiem - nie znam się, ale zadałem chyba jasne pytanie a otrzymałem jedynie mądrości nic nie wnoszące. Przeczytałem wątek - lecz to jest nowa oferta, jakbyś dokładnie przeczytałm moją wiadomość to byś zrozumiał jej istotę.
Z tego co tu czytałem, to SUK w każdym innym przypadku oferuje zupełnie co innego, stąd również moje pytania.
SUK praktycznie w każdej opcji przedłużenia abonamentu ma gorszą propozycję niż dla przenoszących numer z innej sieci lub z prepaid. Po każdej rozmowie z SUK wychodzi, że bardziej opłaca się przenieść numer na koniec umowy do prepaid t-mobile albo konkurencji i następnego dnia wrócić jako "nowy" klient. Im wyższy abonament tym jest większa różnica na niekorzyść przedłużających, możliwe że managerowie oraz dyrekcja t-mobile polska dostaję premie od niemieckiej centrali tylko za nowych klientów.
IP7 128 GB
dla nowych w T3 - 99x18+6 +2319=3927 PLN
dla mnie przez SUK 89x24 = 2069 = 4205 PLN - (-10zł abo -250 tel) nic nie chcieli obniżyć... ktoś coś więcej utargował ? mam na firmę, ale w taryfach biznesowych nie było oferty żeby abo+ cena tel była niższa niż 4500 zł...
chyba wezmę, bo nie chce mi się przenosić na kartę i z powrotem dla 250zł...
dla nowych w T3 - 99x18+6 +2319=3927 PLN
dla mnie przez SUK 89x24 = 2069 = 4205 PLN - (-10zł abo -250 tel) nic nie chcieli obniżyć... ktoś coś więcej utargował ? mam na firmę, ale w taryfach biznesowych nie było oferty żeby abo+ cena tel była niższa niż 4500 zł...
chyba wezmę, bo nie chce mi się przenosić na kartę i z powrotem dla 250zł...
Da sie ugrac lepiej. Z nowa oferta SUK dostal lepsze uprawnienia, abo -20 a nie 10 i np z abo rabatowanego ze 140pln na 120pln cena tel rabatowana o 350 pln wiec nowy ok ma oszczednosc np 140 x 6 = 840 pln ale przedluzajacy tez nie ma juz tak zle bo 20 x 24 + 350 wiec 830 pln.
To prawda. Dlatego napisałem, abyś czytał ze zrozumieniem. Napisałem też w sposób taki, że prościej się nie da.Wojtasek pisze: Nie wiem - nie znam się
Odnośnie oferty (cytaty z artykułu, który zalinkowałeś):
"Od 15 listopada w nowej odsłonie Smartfonerii T-Mobile oferuje iPhone 7 w cenie od 1 zł. We wszystkich wariantach ofertowych ceny urządzeń zostaną istotnie obniżone, nawet o blisko 500 zł."
"Najnowsza propozycja T-Mobile dostępna jest dla wszystkich klientów indywidualnych – zarówno nowych, jak i przedłużających umowę."
"Klienci przenoszący swój numer do T-Mobile skorzystają także z dodatkowej promocji: ich abonament zostanie obniżony do 1 zł (...) na 6 miesięcy (przy umowie zawieranej przez http://www.t-mobile.pl)."
Czy już wszystko jasne? Nowa promocja to obniżenie ceny telefonu, a ta dotyczy wszystkich. Ale 1zł na 6mc tylko przenoszących, jak wcześniej.
Ostatnio zmieniony 16 lis 2016, 14:14 przez miarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Devileyes, w których ofertach jest zniżka na abo -20zł?
Czyżby powrócili do sytuacji sprzed pół roku? Wtedy dla wyższych abonamentów (100+) i droższych telefonów -20 abonament i -350zł telefon było normą.Devileyes pisze:Da sie ugrac lepiej. Z nowa oferta SUK dostal lepsze uprawnienia, abo -20 a nie 10 i np z abo rabatowanego ze 140pln na 120pln cena tel rabatowana o 350 pln wiec nowy ok ma oszczednosc np 140 x 6 = 840 pln ale przedluzajacy tez nie ma juz tak zle bo 20 x 24 + 350 wiec 830 pln.
dostałem oferte:
24msc,abo bez limitu,10gb,70zł/miesiąc-samsung galaxy s6 za 519zl
lub
36msc,abo bez limitu,10gb,70zl/miesiac-samsung galaxy s6 za 9zł
atrakcyjne oferty,czy targować się o coś więcej?
24msc,abo bez limitu,10gb,70zł/miesiąc-samsung galaxy s6 za 519zl
lub
36msc,abo bez limitu,10gb,70zl/miesiac-samsung galaxy s6 za 9zł
atrakcyjne oferty,czy targować się o coś więcej?
ktoś potwierdza że można ugrac -20 zł na abo i -350 na telefon?
Ja potwierdzam bo sam to ugralem.
konrad126 pisze:Devileyes, w których ofertach jest zniżka na abo -20zł?
Wydaje mi sie ze od tych 100 w gore, w nizszych watpie.
mm w przypadku IP7 128 GB, chyba się nawet nie opłaca brać wyższej taryf niż t3 - nawet ze zniżka 350zł i -20 albo bo i tak chyba taniej nie wyjdzie niż T3-10 zł i i 250 zł na tel ?Devileyes pisze:konrad126 pisze:Devileyes, w których ofertach jest zniżka na abo -20zł?
Jeśli ktoś dostanie te minus 20zł na abonament niech da znać bo wydaje mi się to bajeczką 

Dondebski pisze:mm w przypadku IP7 128 GB, chyba się nawet nie opłaca brać wyższej taryf niż t3 - nawet ze zniżka 350zł i -20 albo bo i tak chyba taniej nie wyjdzie niż T3-10 zł i i 250 zł na tel ?Devileyes pisze:konrad126 pisze:Devileyes, w których ofertach jest zniżka na abo -20zł?
Ja bralem IP7 32GB w abo za 139.95 zrabatowanegp do 119.95. Telefon cena wyjsciowa 1349 - 350 rabatu - 360 rabatu z family+ dalo mi to 639 pln oplaty za sluchawke. Abo oczywiscie na 24 msce.
Drugi numer nie wiem z ilu zrabatowane abo ale po rabacie 59.95, telefon huawei p9 lite za 49 pln.
Wczoraj Iphone 7 w tej samej taryfie byl chyba 200-300 tanszy ale musialem zalatwic dzis cesje i family+ i troche wyszlo inaczej ale mimo wszystko jestem zadowolony.
Dla zainteresowanych ip7 32 gb
Oferta z SUK
abonament 100 netto
telefon 965 brutto
m. in. 16 gb netu
zamówienie poniedziałek , dostarczony dzis
kolor czarny
pozdrawiam
Oferta z SUK
abonament 100 netto
telefon 965 brutto
m. in. 16 gb netu
zamówienie poniedziałek , dostarczony dzis
kolor czarny
pozdrawiam
Cześć wszystkim.
Dziś po rozmowie aż założyłem u was konto aby podzielić się ofertą:
Samsung S7 Edge 719,- abo 120 24msc no limit net 20GB (lejek) i teraz pytanie czy da radę ugrać więcej?
Dziś po rozmowie aż założyłem u was konto aby podzielić się ofertą:
Samsung S7 Edge 719,- abo 120 24msc no limit net 20GB (lejek) i teraz pytanie czy da radę ugrać więcej?