Iphone SE - 539zł (niby 250zł rabatu, a dla nowych jest 599zł...), oferta T3 bez limitu 99,95zł/mies -10zł rabatu czyli 89,95zł/mies...
Cos można więcej ugrać?
Cos można więcej ugrać?
ŚciemniałWojtasek pisze: Powiedział, że to 'pierwszy kontakt', i mogę mieć tą ofertę tylko tu i teraz jak mu się zgodzę w 3 minuty. Teraz moje pytanie brzmi:
- czy mnie ściemniał? czy jak oddzwonie do SUK i powiem, że to dostałem to mi też to zaproponują?
możesz dac linka do cennika?kemtak pisze:Zniżka mi powiedzieli, że 250zł (i to jest maks jaki mogą dać). W cenniku dla przedłużających
Po pierwsze napisałem to co usłyszałem od konsultanta zakładając że on się zna i mówi prawdę. Wprowadzał bym w błąd gdybym sam sobie to wymyślił.SACZI pisze:A ja sądzę, że to Ty wprowadzasz w błąd wypisując takie bzdury.
TM aktualnie ma ofertę nie do przebicia i konkurencja dostaje konwulsji ... min w postaci takiej dezinformacji.
Tak z czystej ciekawości zapytam;-)SACZI pisze:A ja sądzę, że to Ty wprowadzasz w błąd wypisując takie bzdury.
TM aktualnie ma ofertę nie do przebicia i konkurencja dostaje konwulsji ... min w postaci takiej dezinformacji.
Raty nie są na 30 miesięcy, przestań pisać głupoty.Bochusek pisze:A wiecie że te 6 mcy za 1zl to nie zupełnie jest tak super? Bo umowa jest na 24 mce a raty za sprzęt na 30 mcy.
Po migracji z karty na abo można dostać pół roku za 1zł? Myślałam że to opcja dla przynoszących nr z innej sieci.zoon__ pisze:@Bochusek Nie zgodzę się z Tobą co do rat na 30 miesięcy.
Jak kończy się abonament można zrezygnować z umowy i przenieść numer do prepaid. Z takiego prepaida możesz przez stronę operatora wybrać przeniesienie numeru z prepaid do abonamentu. W takim wypadku umowa jest na 24 miesiace - 6 miesięcy w cenie 1 zł oraz 18 miesięcy w wybranym abonamencie
Poniżej daje regulamin do wspomnianej promocji
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 013238.pdf
T3 z S7:zielony71 pisze:Tak z czystej ciekawości zapytam;-)SACZI pisze:A ja sądzę, że to Ty wprowadzasz w błąd wypisując takie bzdury.
A która to jest ta oferta nie do przebicia? Tak konkretnie?