@anita8503 - składane było wypowiedzenie umowy? Sami dzwonili czy kontaktowałeś się z działem utrzymania klienta we własnym zakresie. Sami zaproponowali czy powoływałeś się na podobne oferty
?

anita8503 pisze:Aha jeszcze jedna sprawa. Z uwagi na to, że telefon wziąłem dla małżonki bo ja ze swojego obecnego chińczyka jestem bardzo zadowolony, a ona ma póki co w Plusie pytałem się konsultanta jak to jest z tymi sim-lockami. Powiedział, że P8 ma sim-locka orange, ale mogę iść do salonu i za odpowiednią opłatę zdejmą mi tam blokadę bez utraty gwarancji. Może to ktoś potwierdzić?
Jak długo w sieci i jaki był do tej pory płacony abonament ?anita8503 pisze:Dzięki lekturze tego forum udało mi się dzisiaj przedłużyć umowę na wcześniej tutaj prezentowanych bardzo fajnych wg mnie warunkach, a więc:
- nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych
- nielimitowane SMS-y i MMS-y do wszystkich sieci komórkowych
- 3 GB Internetu w telefonie
Abonament po zniżkach: 45,69 zł/m-c
Telefon: Huawei P8 99 zł.![]()
Czekam na kuriera i dziękuję za wszelką pomoc i informację, które tutaj otrzymałem. Gdybym komuś mógł coś pomóc i podpowiedzieć to jestem do dyspozycji
No to ja troche dłużej bo od listopada 2013 ale z tanszym abonamentem bo 39,99zlanita8503 pisze:No niedługo w sumie bo od maja 2014, abonament Smart Plan Multi II 89,90 zrabatowany na stałe grouponem 30% do kwoty 61.49 zł