• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 350 z 350
  • 1
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350

#721298  autor: marojar
 31 maja 2014, 09:15
jarekb11 pisze:Moim zdaniem jest to celowe wprowadzanie w błąd i "robienie klientów" w ciu......
Albo mieli błąd na stronie i dzięki nam poprawili :-D
Powinniśmy dostac w nagrodę jakąś super ofertę przy przedłużeniu :twisted:

#721303  autor: st.konsultant
 31 maja 2014, 09:31
jarekb11 pisze:
st.konsultant pisze:Z tej oferty nie skorzysta ani osoba przedłużająca umowę ani zawierająca nową w TM. To jest po prostu oferta Heyah Non Stop. W TM nie ma takiej oferty.
Wczoraj rano oferta na stronie T-M była ,ślepy nie jestem
Została usunięta .
Ale mam pytanie ;po co dawać na stronkę ofertę z której nie można kupić?
Moim zdaniem jest to celowe wprowadzanie w błąd i "robienie klientów" w ciu.......
Czy ja gdzieś napisałem, że na stronie tej oferty nie było? Wiem, że była i był do niej również dołączony regulamin oferty w którym było info, że jest to Heyah.

#721320  autor: Sky Luke
 31 maja 2014, 10:44
dakoolk pisze:
tMati pisze:
Sky Luke pisze:Staram się przejrzeć temat wstecz, doszedłem ponad 20 strony. Niestety informacji czy z SUKiem można dyskutować 6 miesięcy przed końcem umowy nie znalazłem.
Faktem jest, że nie czytałem każdego postu w całości.

Czyli z SUKiem kiedy można zacząć jakąkolwiek dyskusję?
Próbuj po 30 maja, ale możliwe że dopiero na 3-4 miesiące przed końcem umowy pozwolą na przejście na niższy abonament. Z ofert, to może zainteresuje Cię no limit za 39,90 na 15 miesięcy (12 jak twierdzą niektórzy) z 2GB netu.
Jak CI się pojawi oferta w iBOA (aktualnie równo 6mies. przed końcem umowy), to od razu można uderzać do SUK, nie ma miesięcznej "karencji" jak kiedyś :)
Pojawiła mi się oferta na w iBOA. Uderzać od razu do SUK?

Wyczytałem w temacie że dzwoniąc do SUK mogę otrzymać -10zł na abonament i -150zł na telefon od cen w tym cenniku http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 006806.pdf

Gdzie mogę zobaczyć ilość minut dla poszczególnych pakietów?
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 005997.pdf
W tym pliku nie mogę znaleźć odpowiedników Basic, Comfort i Premium.

Promocja na Xperie Z jest już nieaktualna?

#721343  autor: modest
 31 maja 2014, 12:23
Witam

Za miesiąc konczy bede mogl przedluzyc umowe w abonamencie na firme, moje pytanie: w taryfie l i xl ile moga mi zejsc max z abonamentu i ceny telefonu s5, z2, iphone 5s?

I czy jak wezmę samsunga to dostane od nich bony ktore daja dla indywidualnych?

Pozdrawiam

#721353  autor: usiu128
 31 maja 2014, 12:44
modest pisze:Witam

Za miesiąc konczy bede mogl przedluzyc umowe w abonamencie na firme, moje pytanie: w taryfie l i xl ile moga mi zejsc max z abonamentu i ceny telefonu s5, z2, iphone 5s?

I czy jak wezmę samsunga to dostane od nich bony ktore daja dla indywidualnych?

Pozdrawiam

nie dostaniesz bonów.

Pro firma L - za 79zł netto (już po rabacie). Telefon - 123zł brutto upust.
Pro firma XL za 119zł netto (już po rabacie). Telefon - 184,50 brutto upust.

#721428  autor: mrkarolk
 31 maja 2014, 17:26
Cześć,

w paździenriku teściowi kończy się umowa w T-Mobile. Obecnie posiada taryfe Rodzina 110.
Przejrzałem kilka ostatnich stron na forum i co ciekawego znalazłem?

79,99 zł
- no limit + 2 GB danych + np. iPhone 4S 8 GB za 4 gr

Teraz moje pytania, odnośnie powyższej oferty:
1. Jak nazywa się ta taryfa?
2. Jaka zniżka została teoretycznie przyznana na iPhona?
(Potrzebne mi to ponieważ chciałem zorientować się jak wyglądają cenowo inne telefony a nie wiem co mam przeglądać na stronie T-Mobile)
2. Czy aby ją uzyskać konieczne jest złożenie wypowiedzenia?
3. Jeżeli odpowiedź na drugie pytanie brzmi TAK to:
czy po złozeniu wypowiedzenia mam czekać na kontakt z SUK czy mogę sam to przyśpieszyć i zadzwonić pod jakiś konkretny numer by uzyskać taką ofertę?

Dodatkowo:
na stronie 464 została przedstawiona oferta:
- abonament 109,90 zł a w tym no limit komórkowe + 2 GB + Galaxy s5 za 1 zł lub iPhone 5S za 299zł
i informacja:
"Oferta nie jest dostępna dla wszystkich i można ją sfinalizować tylko przez 602900."
Nie jest dla wszystkich zatem dla kogo jest? Czy w moim przypadku jest do osiągnięcia?

I ostatnie pytanie, być może dla Was banalne. Czy na 5-6 miesięcy przed zakończeniem umowy można ją przedłużyć na niższy abonament?

Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

#721468  autor: st.konsultant
 31 maja 2014, 21:00
mrkarolk pisze:Cześć,

w paździenriku teściowi kończy się umowa w T-Mobile. Obecnie posiada taryfe Rodzina 110.
Przejrzałem kilka ostatnich stron na forum i co ciekawego znalazłem?

Dodatkowo:
na stronie 464 została przedstawiona oferta:
- abonament 109,90 zł a w tym no limit komórkowe + 2 GB + Galaxy s5 za 1 zł lub iPhone 5S za 299zł
i informacja:
"Oferta nie jest dostępna dla wszystkich i można ją sfinalizować tylko przez 602900."
Nie jest dla wszystkich zatem dla kogo jest? Czy w moim przypadku jest do osiągnięcia?

I ostatnie pytanie, być może dla Was banalne. Czy na 5-6 miesięcy przed zakończeniem umowy można ją przedłużyć na niższy abonament?

Z góry dzięki za odpowiedzi ;)
Nie ma żadnego klucza odnośnie tej oferty (aczkolwiek nie widziałem Klienta, który miałby przy tej ofercie rachunki niższe niż 100 zł na konkretnym numerze). Zadzwoń do BOA i zapytaj czy masz taką opcję czy nie.

#721502  autor: SACZI
 31 maja 2014, 23:17
mrkarolk pisze:Cześć,
...

79,99 zł
- no limit + 2 GB danych + np. iPhone 4S 8 GB za 4 gr

Teraz moje pytania, odnośnie powyższej oferty:
1. Jak nazywa się ta taryfa?
2. Jaka zniżka została teoretycznie przyznana na iPhona?
(Potrzebne mi to ponieważ chciałem zorientować się jak wyglądają cenowo inne telefony a nie wiem co mam przeglądać na stronie T-Mobile)
2. Czy aby ją uzyskać konieczne jest złożenie wypowiedzenia?
3. Jeżeli odpowiedź na drugie pytanie brzmi TAK to:
czy po złozeniu wypowiedzenia mam czekać na kontakt z SUK czy mogę sam to przyśpieszyć i zadzwonić pod jakiś konkretny numer by uzyskać taką ofertę?
...
Ta taryfa to Premium / Rodzina 110. Zniżka to nie wiadomo jaka jest, b w cenniku telefon kosztuje 99PLN, a na umowie zniżka 150PLN.
DO taryfy oczywiście dorzucają wszystko co się da, czyli sms/mms, stacjonarne i komórki no limit w cenie 80PLN.
Ja tą taryfę ostałem bez specjalnego wysiłku. Po prostu zadzwoniłem, powiedziałem co mnie interesuje. Krok po kroku wyrywałem od konsultantki poszczególne zniżki, bo sama od siebie nie oferowała pełnych zniżek.

#721555  autor: ra-v
 01 cze 2014, 11:18
A jak T-Mobile podchodzi do przedłużenia umowy w przypadku abonamentów internetowych?
Np. na co można liczyć po umowie na rok czy na 2 lata na internet? Czy to jest zwykle mały rabat 10 zł, czy dają więcej pakiety przy przedłużaniu, czy dają rabat procentowy?

Mobilnie: iPhone 4 8 GB (Play) / Nokia 6310i (Orange) / LG Cookie (Play)
Internet: ZTE MF821+TL MR3420v2 (T-Mobile) / Huawei E1752C (Aero2)

#721558  autor: mrkarolk
 01 cze 2014, 11:38
Dzięki za odpowiedzi ;)
st.konsultant pisze:Nie ma żadnego klucza odnośnie tej oferty (aczkolwiek nie widziałem Klienta, który miałby przy tej ofercie rachunki niższe niż 100 zł na konkretnym numerze). Zadzwoń do BOA i zapytaj czy masz taką opcję czy nie.
Oczywiście żeby z nimi pogadać o tym wypowiedzenie musi być już złożone czy nie koniecznie?
mrkarolk pisze:I ostatnie pytanie, być może dla Was banalne. Czy na 5-6 miesięcy przed zakończeniem umowy można ją przedłużyć na niższy abonament?
Jeszcze jakby ktoś mi na to pytanie odpowiedział, byłbym wdzięczny ;)

#721562  autor: st.konsultant
 01 cze 2014, 11:47
mrkarolk pisze:Dzięki za odpowiedzi ;)
st.konsultant pisze:Nie ma żadnego klucza odnośnie tej oferty (aczkolwiek nie widziałem Klienta, który miałby przy tej ofercie rachunki niższe niż 100 zł na konkretnym numerze). Zadzwoń do BOA i zapytaj czy masz taką opcję czy nie.
Oczywiście żeby z nimi pogadać o tym wypowiedzenie musi być już złożone czy nie koniecznie?
mrkarolk pisze:I ostatnie pytanie, być może dla Was banalne. Czy na 5-6 miesięcy przed zakończeniem umowy można ją przedłużyć na niższy abonament?
Jeszcze jakby ktoś mi na to pytanie odpowiedział, byłbym wdzięczny ;)
1. Ta oferta nie jest oferta SUK więc nie musi tu być żadnej rezygnacji. Po prostu oferta jest lub jej nie ma na koncie.
2. Można.

#721577  autor: kowalp5
 01 cze 2014, 13:06
Niedługo urodziny T-Mobile. Myślicie, że będzie na co liczyć w kwestii przedłużania umowy? Czy, patrząc na poprzednie lata, można liczyć co najwyżej na kolejną super gwarancję najniższych cen telefonów? :?

Jak dla jednego z moich numerów, oferta przedłużeniowa jest beznadziejna. Potrzebuję na nim akurat oferty z telefonem, z minutami no-limit do T-Mobile (bez internetów, a minuty do pozostałych sieci i smsy nie mają znaczenia).

Teraz trzeba za to zapłacić aż 39,90 zł, a jakieś trzy kwartały temu (przed wprowadzeniem Basic, Comfort, Premium), coś takiego można było dostać za niecałe 30 zł. Porażka...

#721589  autor: soltek
 01 cze 2014, 13:46
Ja czekam wlasnie do tych urodzin ew jakichs promocji wakacyjnych. Podsumowujac nowe oferty t-mobile to jest slabizna totalna pod wzgledem elastyczności ofert tzn. Taki ktos jak ja nie potrzebuje 400 minut do sieci kom. potrzebuje ale do wszystkich do tej pory od ok 4 lat posiadalem pakiet 1Gb za 10 zl co razem z minutami tj 120 minut DO WSZYSTKICH!!! dawalo mi kwote przez pierwsze dwa lata bez telefonu ok 19zl brutto a przez kolejne dwa aneks z telefonem za 35zl a teraz nie dosc ze zabrali minuty na stacjonarki to jeszcze wciskaja mi 400 minut na komorki ktorych nie potrzebuje az tyle natomiast za paczke 500 mb kaza sobie placic 10zl normalna kpina.Czyli zeby miec prawie to samo co do tej pory tzn najnizszy abonament oczywiscie przez SUK 400M i 1Gb internetuale bez stacjonarek kaza sobie placic 15 do 20zl wiecej niz 2 i 4 lata temu. KPINA KPINA KPINA

#721618  autor: st.konsultant
 01 cze 2014, 15:18
soltek pisze:Ja czekam wlasnie do tych urodzin ew jakichs promocji wakacyjnych. Podsumowujac nowe oferty t-mobile to jest slabizna totalna pod wzgledem elastyczności ofert tzn. Taki ktos jak ja nie potrzebuje 400 minut do sieci kom. potrzebuje ale do wszystkich do tej pory od ok 4 lat posiadalem pakiet 1Gb za 10 zl co razem z minutami tj 120 minut DO WSZYSTKICH!!! dawalo mi kwote przez pierwsze dwa lata bez telefonu ok 19zl brutto a przez kolejne dwa aneks z telefonem za 35zl a teraz nie dosc ze zabrali minuty na stacjonarki to jeszcze wciskaja mi 400 minut na komorki ktorych nie potrzebuje az tyle natomiast za paczke 500 mb kaza sobie placic 10zl normalna kpina.Czyli zeby miec prawie to samo co do tej pory tzn najnizszy abonament oczywiscie przez SUK 400M i 1Gb internetuale bez stacjonarek kaza sobie placic 15 do 20zl wiecej niz 2 i 4 lata temu. KPINA KPINA KPINA
Czemu kpina? Widocznie taka taryfa jak miałeś przestała być opłacalna dla Operatora. Zamiast narzekać, lepiej poszukać oferty dla siebie w innej sieci albo przejść na kartę.

#721655  autor: Mobo43
 01 cze 2014, 17:30
Teraz tylko Orange ma minuty do wszystkich i wymienialne na SMS-y, Ja też już chciałem przenieść numer do Orange z wykorzystaniem rabatu 30% ale zadzwonili ze sklepu że dopiero na dwa miesiące przed końcem umowy można przenieść numer, więc w połowie czerwca będę robił ruch, o ile będą jeszcze te rabaty 30%. :mrgreen:
A jak nie to przenoszę się na kartę. Chyba że T-Mobile zmieni swoją ofertę, ale nie liczę się z tym, Oni klienta mało płacącego to mają w nosie ... niestety.

#721909  autor: marojar
 02 cze 2014, 20:19
jarekb11 pisze:
st.konsultant pisze:Z tej oferty nie skorzysta ani osoba przedłużająca umowę ani zawierająca nową w TM. To jest po prostu oferta Heyah Non Stop. W TM nie ma takiej oferty.
Została usunięta .
Moim zdaniem jest to celowe wprowadzanie w błąd i "robienie klientów" w ciu.......
To gdzie można znaleźć tą ofertę, podajcie linka

#721926  autor: st.konsultant
 02 cze 2014, 21:10
marojar pisze:
jarekb11 pisze:
Została usunięta .
To gdzie można znaleźć tą ofertę, podajcie linka
http://www.heyah.pl/abonament/non-stop4

#721978  autor: marojar
 03 cze 2014, 06:31
na stronie T-mobile już nie ma?Tam nie było odnosnika do Heyah Poza tym tam cena całości była 29+9sms. Dlaczego usunięto tą ofertę ze strony T-mobile?
  • Strona 350 z 350
  • 1
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 1
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349