A co Ci powiedział "pan sprzedawca"
?

Obecna umowa kończy mi się w połowie stycznia, wiec trochę późno jeśli chodzi o wypowiedzenie umowy, wiec jeśli nikt by nie zadzwonił z DUK, z sensowną ofertą, numer przepada, jeśli dobrze zrozumiałem.MaxQuake pisze:A co Ci powiedział "pan sprzedawca"?
Składałem.MaxQuake pisze:Tomasz77, a składałeś wypowiedzenie umowy?
Dzięki. Dobrze wiedzieć że dają nr zamówieniadublin1705 pisze:dostałem nr zamowienia i pisze że "Zgłoszenie jeszcze nie zostało przyjęte do realizacji."
[/quote]MaxQuake pisze:A kogo to obchodzimate10 pisze: 45,69*24+148=1244zł
Na wolnym rynku P8-1200zł
Ponawiam pytanie, jest ktoś kto pracuje w orange i pomoże?abaddon18 pisze:Czy jakiś pracownik orange tutaj zagląda? Moje zamówienie na p8 z 6 miechami za free zostało odrzucone, Pani na infolinii sklepu nie wie dlaczego i odsyła mnie do BOA aby tam podpisac gorszą umowę. Mówi tylko że wybrałem za dobre warunki itp
Szok kurde.
Przed wypowiedzeniem sam dzwoniłem do 510100100 dwa razy, ale lipne warunki -10% na abonament i telefony w normalnej cenie. Dzwoniąc po raz trzeci poprosiłem o przełączenie do DUK, tam zaoferowali -10% na abonam i telefon Samsung A 5 za 99 zł 9 (taki chciałem ) a to jest tylko -130 zł taniej. Po wypowiedzeniu czekałem cierpliwie na kontakt Z DUK w sumie szybko oddzwonili bo po 12 dniach. Wybrałem P 8 bo kosztuje 399 zł. Z tego genialnego forum dowiedziałem się, że po wypowiedzeniu dają MAX zniżki -30% na abonam i 300 zł na tel.Grothen pisze:@dublin1705, możesz napisać jak wyglądała rozmowa? też chce takie warunki własnie, sami zaproponowali/sam wyszkoczyłeś z tym na dzień dobry? były jakieś problemy? Z góry dzięki za info