witam
po poradach wyczytanych na forum uderzylem dzisiaj do BOA aby negocjowac warunki umowy ktora konczy mi sie w polowie czerwca (w sieci jestem w sumie juz ok 10 lat) Pani oczywiscie przedstawila oferte, ktora mnie nie satysfakcjonowala i po goracej dyskusji poprosilem o przelaczenie do SUK, konsultantka stwierdzila, ze nie ma czegos takiego i ze moze przelaczyc do dzialu rezygnacji, po dopytaniu czy na pewno nie ma dzialu takiego jak SUK w t-mobile poprosilem o przelaczenie do dzialu rezygnacji, odebral konsultant przedstawiajacy sie jako SUK, nakresilem mu sytuacje, ze przeciez konsultantka z boa twierdzi, ze nie ma takiego dzialu i niby to ma z nia wyjasnic (choc wiadomo jak sie to skonczy
) ale mniejsza z tym po dyskusji z konsultantem stanelo na tym, ze moga zaproponowac mi abonament za 79,99 zl netto (mam taryfe firmowa i takiej wysokosci abonament mnie interesuje) umowa na 24 ms, nielimitowane mms/sms, nielimitowane rozmowy do wszystkich, 1 gb internetu i iles tam rozmow przychodzacych w roamingu (to mnie akurat najmniej interesuje) i telefon na ktorym mi zalezy galaxy s5 za 905 zl brutto. Oferta jest praktycznie taka sama jaka mozna wykupic na stronie t-mobile z tym ze tam telefon kosztuje ok 985 zl. Dyskutowalem ok 15-20 min na temat obnizenia ceny telefonu, ale konsultant twierdzi ze taniej poprostu nie moga zejsc i tutaj moje pytanie, czy na pewno to jest max czego mozna oczekiwac? podobno w umowie na 36 ms telefon kosztowalby ok 400 zl ale stawiam na umowe 24 ms. Aktualnie oplacam abonament 99,99 zl netto za tel + 59,99 brutto zl za internet mobilny.
po poradach wyczytanych na forum uderzylem dzisiaj do BOA aby negocjowac warunki umowy ktora konczy mi sie w polowie czerwca (w sieci jestem w sumie juz ok 10 lat) Pani oczywiscie przedstawila oferte, ktora mnie nie satysfakcjonowala i po goracej dyskusji poprosilem o przelaczenie do SUK, konsultantka stwierdzila, ze nie ma czegos takiego i ze moze przelaczyc do dzialu rezygnacji, po dopytaniu czy na pewno nie ma dzialu takiego jak SUK w t-mobile poprosilem o przelaczenie do dzialu rezygnacji, odebral konsultant przedstawiajacy sie jako SUK, nakresilem mu sytuacje, ze przeciez konsultantka z boa twierdzi, ze nie ma takiego dzialu i niby to ma z nia wyjasnic (choc wiadomo jak sie to skonczy