• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 35 z 350
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 350

#603557  autor: SACZI
 26 gru 2012, 20:15
jowita pisze:...
Jednakże nie do końca zgadzam się co do Lumii 800 - wprawdzie jest poręczniejsza i jej czas działania jest trochę dłuższy niż 820, ale system nie spełnia moich oczekiwań w kwestii wymiany plików z komputerem i personalizacji.
Lumia 800 i jej WP7,5 najprawdopodobniej dostaną aktualizację do WP7,8.
Rozszerza ona możliwości starszego systemu do funkcjonalności bardzo zbliżonej do tej, którą oferuje WP8, a więc wygląda dobrze.

PS
Tyle nt telefonów, bo moderatorzy nas posprzątają ;)

#603581  autor: kamiliusz
 26 gru 2012, 21:59
a ja mam jeszcze jedno pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników tego tematu: mianowiscie czy moge sie spodziewać jakis zmian w cennikach po nowym roku? w sensie ze teraz byly wysokie ceny bo ludzie i tak kupia sobie prezent na swieta a później musimy spuścić z tonu zeby oczyscic magazyny:D

#603585  autor: zygikuleczka
 26 gru 2012, 22:10
kamiliusz pisze: czy moge sie spodziewać
Spodziewać się można ale wątpię żebyś się doczekał bo to nie działa w ten sposób. Cennik zmienia się nieregularnie i nie da się tego przewidzieć. Jak Ci na jakimś aparacie szczególnie zależy to obserwuj go i może wyczujesz dobry moment.

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#603663  autor: marekkk
 27 gru 2012, 10:45
Dziękuję przedmówcom za porady o przedłużaniu umowy.

Oto co dziś otrzymałem w ramach przedłużenia:
R110 za 101 zł
Samsung Galaxy S Advanced za 119 na 24 mies (w cenniku w tym abonamencie 1 zł :-))
SGS3 standardowo za 1000 (ani złotówki nie wynegocjowałem).

Pozdrawiam.

#603742  autor: husky
 27 gru 2012, 15:48
Nie rozumiem, dlaczego zapłaciłeś za telefon więcej niż było w cenniku? O_o

#603780  autor: PiT
 27 gru 2012, 17:46
Jaki LoooL założe sie że takiego numer nikt jeszcze z was nie mial xD Dzis tak jak bylo umowione dzwoni do mnie pani z BOK-ui pyta sie mnie co z tą umową. No to mowie jej że nie bardzo mi odpowiada i poprosze o przelaczenie do SUK. ZONK babka pracuje tu od niedawna i nie wie jak to zrobic xDDDD powiedziala ze wie o co mi chodzi ale nie wie jak za bardzo,no to ja sie też torch zaklopotalem bo to mial być pierwsz raz kiedy mialem negocjowac z SUKiem no i wyszlo na to żebym to ja do nich zadzwonił i wtedy napewno ktos mnie przelaczyl al zaklopatanie po obu stronach bylo dość wyraźne xDDDD
tak BTW bo nie doczekalem sie odpowiedzi jeśli koresponduje mailowo z SUK i przysłali mi odpowiedź na maila to mogę im odpowiedzieć tak jak na normalnego maila czy muszę znów zalogowac sie do iBOA i znow stmatąd pisac maila?

#603782  autor: kamiliusz
 27 gru 2012, 17:58
ja pisalem co prawda poprzez aplikacje z facebooka ale odpisywalem poprostu na maila. byle z historia zeby wiedzieli ocb

#603790  autor: PiT
 27 gru 2012, 18:34
Odpisalem normalnie na maila zobaczym co powiedzą :wink:

#603835  autor: marekkk
 27 gru 2012, 21:45
husky pisze:Nie rozumiem, dlaczego zapłaciłeś za telefon więcej niż było w cenniku? O_o
Ja tej oferty nie przyjąłem.
Jeżeli oferta operatora się nie zmieni w ciągu najblizszych dwóch tygodni to wezme numer i przejdę do innego operatora.

#603853  autor: Bodek05
 27 gru 2012, 22:57
Kurcze przypomnijcie bo się trochę skołowałem bo pierwszy raz od bardzo dawna chyba przeciągnę podpisanie aneksu tak z 1 miesiąc bo liczę że może jakieś sensowne fony się pojawią albo ceny ciut w dół. Jak kończy mi się umowa 30.12.2012 a ja aneks rozważam podpisać np 20.01.2013 to nadal mogę negocjować umowę ? jestem traktowany jako przedłużający czy już mam umowę bezterminową i mam z górki? Sorki z a pewnie proste pytanie ale się zamotałem trochę...

T_Mobile

#603872  autor: ciekawy
 28 gru 2012, 00:09
jakie T-Mobile daje oferty na net mobilny na przedłużenie umowy ?

#603878  autor: kokos-
 28 gru 2012, 00:54
Bodek05 pisze:Kurcze przypomnijcie bo się trochę skołowałem bo pierwszy raz od bardzo dawna chyba przeciągnę podpisanie aneksu tak z 1 miesiąc bo liczę że może jakieś sensowne fony się pojawią albo ceny ciut w dół. Jak kończy mi się umowa 30.12.2012 a ja aneks rozważam podpisać np 20.01.2013 to nadal mogę negocjować umowę ? jestem traktowany jako przedłużający czy już mam umowę bezterminową i mam z górki? Sorki z a pewnie proste pytanie ale się zamotałem trochę...
Twoja umowa przechodzi na czas nieokreślony w każdej chwili możesz podpisać nową lub rozwiązać umowe oczywiście z okresem wypowiedzenia tzn. 30 dni i jak najbardziej możesz negocjować warunki. :)

#603930  autor: kamiliusz
 28 gru 2012, 11:44
Przedłużyłem dwie umowy, swoja i żony. obydwie R60 za 59zł w tym 250mb neta i 600min plus dla żony pakiecik do t-mobile za 2zl. telefony dla zony nokia lumia 800 za 149zł a dla mnie htc desire x za 39zł. Dziekuje wszystkim za dzielenie sie wiedza:)

ps. nokia jest tylko biala, htc tylko czarne a i to dostawa bedzie dopiero w poniedzialek.

ps 2. sprzedam htc desire x:D

#603941  autor: PiT
 28 gru 2012, 12:19
wlasnie przedluzylem umowe tak jak chcialem rodzina 60 za 64,90 500 minut 500MB z rozszerzenie do 2GB za 10zly i pakiet esow do wszystkich za 1,99 i niebieskiego samsunga galaxy s3 za 1439 zł :D jestem z siebie dumny :D dziekuje wszystkim za pomoc ;)

#603980  autor: P1otr_PL
 28 gru 2012, 15:41
Witam. W sumie zarejetrowałem się po to, by opisać swoje "negocjacje". Może komuś coś pomoże... Przełączenie do SUK- bezproblemowe, po prośbie że "już negocjowałem, ale chcę dogadać szczegóły". Co dostałem? Rodzina 60 za 59pln. W tym- 600 minut do wszystkich, wymienialne na SMSy. Oczywiście na stacjonarne do UE też. Paczka 250MB i usługa BIS (Blackberry) w gratisie. Dopłacam tylko 1,9pln za nieograniczone do T-Mobile. Blackberry Curve 9320 za 1pln. Nawet jestem zadowolony. Jedyny minus- musiałem się pozbyć darmowej (!!!) sieci rodzinnej, którą miałem w poprzedniej umowie (konsultantka natychmiast wyłączyła), by uniknąć dodatkowych opłat. Gdybym tego nie uczynił- zapłacił bym cenę z cennika, czyli słono.

#603996  autor: jowita
 28 gru 2012, 17:29
P1otr_PL pisze:...Jedyny minus- musiałem się pozbyć darmowej (!!!) sieci rodzinnej, którą miałem w poprzedniej umowie (konsultantka natychmiast wyłączyła), by uniknąć dodatkowych opłat. Gdybym tego nie uczynił- zapłacił bym cenę z cennika, czyli słono.
Czy to dlatego, że masz usługi dla Blackberry? Sieć Rodzinna miała być na zawsze i wydawało mi się, że nowy aneks tego nie powinien zmienić.

#603997  autor: P1otr_PL
 28 gru 2012, 17:47
Zmieniają się warunki umowy i niestety :( Usługa BIS nie ma nic do tego. Miło że z każdą słuchawką BB dają tą usługę za free. Jak nie wyłączysz sieci rodzinnej - od nowego okresu rozliczeniowego zapłacisz za nią normalną cenę. Wolałem zawczasu się jej pozbyć.
W niektórych taryfach można wziąć sieć rodzinną za 1.90pln. U mnie, w R60 były 2 opcje- nieograniczone smsy do T i nieograniczone rozmowy do T. Można wziąć obie opcje po 1.90. Ja rzadko piszę SMSy, więc nie brałem. Wziąłem bez limitu do T-mobile i mam taką "sieć rodzinną", ale tylko w jedną stronę.Paczka 250MB też jest, a już się obawiałem że albo, albo... Potrzebuję telefonu głównie do dzwonienia, nie podnieca mnie ani Android, ani WP, więc wybrałem BB. Zobaczymy czy będę zadowolony...

#604010  autor: jowita
 28 gru 2012, 18:39
P1otr_PL pisze:Zmieniają się warunki umowy i niestety :( Usługa BIS nie ma nic do tego. Miło że z każdą słuchawką BB dają tą usługę za free. Jak nie wyłączysz sieci rodzinnej - od nowego okresu rozliczeniowego zapłacisz za nią normalną cenę. Wolałem zawczasu się jej pozbyć.
Przedłużałam umowę na początku tego roku mojej Cioci i nic takiego nie było, albo mi nie powiedzieli, czy to coś nowego? Teraz będę się głupio czuć, bo jestem w jej sieci rodzinnej, czy to znaczy że teraz ona będzie płacić wyższą cenę za mnie? Czy to będzie dopiero od jej następnej umowy? Może ktoś wie?
P1otr_PL pisze: Potrzebuję telefonu głównie do dzwonienia, nie podnieca mnie ani Android, ani WP, więc wybrałem BB. Zobaczymy czy będę zadowolony...
To jakby off-top, ale telefon miał dobre recenzje;) Powinieneś być zadowolony, jeśli nie przeszkadza ci mały ekran.
 #604064  autor: Jarotl
 28 gru 2012, 22:24
Od dłuższego czasu śledzę to forum i dzisiaj nadszedł ten dzień, w którym przedłużyłem umowę w T-mobile. R40 za 45 złotych, w tym 340 minut i 250 mega do wykorzystania, plus sieć rodzinna za 1,99zł. Co do telefonu, to jest to ZTE Grand X In za 189 złotych. Dziękuję wszystkim aktywnym na forum za pomoc:)

#604157  autor: mnichus
 29 gru 2012, 12:13
Przedłużałem 21 grudnia abonament w zestawie z czarnym HTC Desire X i właśnie dowiedziałem się, że jeszcze nie wysłali mi paczki, bo nie mają go na stanie. :evil:
  • Strona 35 z 350
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 350
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35