Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Zawsze i w każdej sieci liczą dane wysłane do limitu transferu. Jedyna różnica to czy liczą je razem czy osobno z pobieranymi. Dla użytkownika lepiej kiedy liczą razem.Gregrin pisze:A nie wysyłasz czasem dużo danych ? Z tego co mi się wydaje to w lajt jak w plusie "dane naliczane są za każde rozpoczęte xxx kB (w odniesieniu do pobieranych i wysyłanych danych)" czyli chyba do tego pakietu naliczają tez to co się wysyła.Phenresin pisze:No Panowie jestem troszke w szoku bo co prawda dużo korzystam z internetu... ale do 16.03 zostało mi około 700mb transferu, oglądnąłem może jeden mecz w 720p, troche spotify i yt, no i pare razy sprawdzałem speedtest tak to fb, i internet. Ledwo wyrobiłem w tym miesiącu![]()
przyzwyczajenie chyba do 18gb w Orange
![]()
Chyba ile numerów się tam przeniosło z innych sieci (większość pewnie dla promocji). Sama promocja w 2016 roku trwała tylko 1,5m-ca i przy niewidocznym nakładzie na reklamę rozpropagowała się dopiero w styczniu 2017macc pisze:W wykazie jest napisane ilu klientów ma lajt mobile- telestrada
Dzięki. Virgin 52tys na+ za cały 2016 rok to niby więcej niż orange ale chyba dużo mniej niż zakładali. Pewnie rejestracja ich pociągnęła w dol.antekwars pisze:Premium ma 8500 przeniesionych numerów takze lajt jest daleko w tyle. Tu jest link do całego raportu https://www.uke.gov.pl/files/?id_plik=25342
A masz dane ile mieli na koniec 2015 ?? Bo powyższe to tylko bilans przyjęć.macc pisze:lajt więcej ma klientów niż klucz, lycamobile czy aero2
maccmacc pisze:Następny mój numer w sieci lajt mobile. Przeniesienie bezproblemowe.![]()