^^Nie zgadzaj się! Po piersze, dostałes tylko 100zł rabatu na słuchawkę, a możesz otrzymać 200zł (A5 za 199zł)! Po drugie opcja family jest jak najbardziej dostępna dla osób z jednym numerem, przynajmniej nie stanowiło to problemu w moim przypadku.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
A5 podobno dziś podrożał właśnie o 100 zł. Obecnie mam abonament 92 zł i mówił, że nie da się u mnie aktywować tej opcji Family+. Co ona by dała w moim przypadku? Generalnie zdecydowałem się na tą opcję, mogę jeszcze ewentualnie nie odebrać przesyłki. Jeśli sprzedam Xperię XA za 1000 zł to wyjdzie całkiem korzystnie i do tego nie mam lojalki na 24 miesiące.
Widzę, że każdego ściemniają inaczej.
Z tego co widzę, to cena Samsunga Galaxy A5 (2016) na dzień dzisiejszy jest bez zmian i wynosi w abonamencie Comfort bez zniżek 399 zł. Z wcześniejszych wpisów forumowiczów wynika, że po podpisaniu lojalki Family+ cena tego telefonu w tymże abonamencie Comfort (59,99 zł po obniżce SUK) spada do kwoty 79 zł. Mi konsultant SUK przedwczoraj zaproponował bez większych negocjacji ten telefon w cenie 199 zł. Po prześledzeniu wpisów na forum, dziś jednak nie odebrałem przesyłki od kuriera. Może postąpiłem trochę nieładnie, bo narobiłem im nieco roboty, ale i konsultanci T-Mobile postąpili nieładnie nie okazując mi serca.
Teraz to ja wysłałem im propozycję przedłużenia mojej umowy - na warunkach jakie opisywali niektórzy wyżej.
Na razie konsultanci nabrali wody w usta i milczą, a ja się nie narzucam.
Z tego co widzę, to cena Samsunga Galaxy A5 (2016) na dzień dzisiejszy jest bez zmian i wynosi w abonamencie Comfort bez zniżek 399 zł. Z wcześniejszych wpisów forumowiczów wynika, że po podpisaniu lojalki Family+ cena tego telefonu w tymże abonamencie Comfort (59,99 zł po obniżce SUK) spada do kwoty 79 zł. Mi konsultant SUK przedwczoraj zaproponował bez większych negocjacji ten telefon w cenie 199 zł. Po prześledzeniu wpisów na forum, dziś jednak nie odebrałem przesyłki od kuriera. Może postąpiłem trochę nieładnie, bo narobiłem im nieco roboty, ale i konsultanci T-Mobile postąpili nieładnie nie okazując mi serca.

Teraz to ja wysłałem im propozycję przedłużenia mojej umowy - na warunkach jakie opisywali niektórzy wyżej.
Na razie konsultanci nabrali wody w usta i milczą, a ja się nie narzucam.

Witam,
Przejrzałem z grubsza wątek z kilku dni, ale nie znalazłem zbyt dużo o ofercie z Sony Xperia M5.
Otóż dziś dzwoniłem do T-mobile( nie wiem czy połączyło mnie z BOK czy SUK, ale Pan pracował do godziny 20:00.) Ostatecznie zaproponował w abonamencie 79.99zł -10zł + 3Gb internetu co daje:
abo: 69,99zł - no limit rozmowy i sms oraz strefa T-mobile + 10 Gb internetu, a Samsung A5 (2016) w cenie 99zł lub Xperia M5 w cenie 350zł. Czy jest opcja wynegocjonowania lepszej oferty, a dokładnie chodzi mi o cenę Xperii M5, czy raczej już nikłe szanse? Dodam, że 3 dni temu przedłużyłem umowę na jeden telefon i teraz planuję na drugi. Umowa kończy się dokładnie za miesiąc.
PS. Uprzedził, że z informacji, które otrzymał od jutra cena Samsunga A5 ma wzrosnąć o 100 lub 200zł.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Przejrzałem z grubsza wątek z kilku dni, ale nie znalazłem zbyt dużo o ofercie z Sony Xperia M5.
Otóż dziś dzwoniłem do T-mobile( nie wiem czy połączyło mnie z BOK czy SUK, ale Pan pracował do godziny 20:00.) Ostatecznie zaproponował w abonamencie 79.99zł -10zł + 3Gb internetu co daje:
abo: 69,99zł - no limit rozmowy i sms oraz strefa T-mobile + 10 Gb internetu, a Samsung A5 (2016) w cenie 99zł lub Xperia M5 w cenie 350zł. Czy jest opcja wynegocjonowania lepszej oferty, a dokładnie chodzi mi o cenę Xperii M5, czy raczej już nikłe szanse? Dodam, że 3 dni temu przedłużyłem umowę na jeden telefon i teraz planuję na drugi. Umowa kończy się dokładnie za miesiąc.
PS. Uprzedził, że z informacji, które otrzymał od jutra cena Samsunga A5 ma wzrosnąć o 100 lub 200zł.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Z tym ostatnim, to chyba raczej zagrywka psychologiczna mająca na celu wymuszenie na kliencie presji, że już teraz, w tym momencie musi zdecydować się, bo nie zdąży.
Tym bardziej, że Samsung już zapowiedział pojawienie się następcy Galaxy A5 (2016).
http://www.tabletowo.pl/2016/08/29/pier ... -galaxy-a/
Tym bardziej więc olał ja ten ich telefon w sytuacji, gdyby jednak w akcie niezrozumiałej desperacji podnieśli jego cenę.
Nie ten, to będzie inny albo całkiem rozwód z nimi po 20 latach związku, bo jak to mówią tego kwiatu, to pół światu. 

Tym bardziej, że Samsung już zapowiedział pojawienie się następcy Galaxy A5 (2016).
http://www.tabletowo.pl/2016/08/29/pier ... -galaxy-a/
Tym bardziej więc olał ja ten ich telefon w sytuacji, gdyby jednak w akcie niezrozumiałej desperacji podnieśli jego cenę.

Ale z drugiej strony kiedy ja sobie prowadziłem rozmowy kręciłem nosem i P9lite do którego się przymierzałem przez długi weekend sierpniowy podrożał i zamiast 9 PLN dostałem propozycję po znizkach 399 ... więc trzeba samemu sobie przemyśleć co się chce ...
ma ktoś link do aktualnego cennika ?
ja mam taki LINK ale od początku czerwca się nie aktualizuje
kilka czy kilkanaście stron temu był link , ale na czyjś DropBox i już znikł bo też chyba nie aktualny
ja mam taki LINK ale od początku czerwca się nie aktualizuje
kilka czy kilkanaście stron temu był link , ale na czyjś DropBox i już znikł bo też chyba nie aktualny
Ktoś przedłużał ostatnio może w Comforcie z Xperia M5?
W jakiej cenie można tą xperię wytargować (ewentualnie z Family+)?
W jakiej cenie można tą xperię wytargować (ewentualnie z Family+)?
Witam
Obecnie mam umowę na 1 numer ale:
Gdyby ktoś chciał przedłużać umowę ( oferta bez telefonu ) to ja dostałem ofertę (z SUKu) na 2 numery:
Połączenia kom/stacjo no limit , sms/mms no limit , po 5gb internetu na numer + 3 karta sim dla internetu mobilnego 30 gb limit ( aktywacja 1 zł ). Wszystko razem 79,99 zł umowa na 24 miesiące.
Lub opcja tylko z 1 numerem ( bez telefonu) : standard czyli: Połączenia kom/stacjo no limit , sms/mms no limit , 7gb internet, umowa na 24 miesiące, cena: 39,99 zł czyli nic nowego :/
Obecnie mam umowę na 1 numer ale:
Gdyby ktoś chciał przedłużać umowę ( oferta bez telefonu ) to ja dostałem ofertę (z SUKu) na 2 numery:
Połączenia kom/stacjo no limit , sms/mms no limit , po 5gb internetu na numer + 3 karta sim dla internetu mobilnego 30 gb limit ( aktywacja 1 zł ). Wszystko razem 79,99 zł umowa na 24 miesiące.
Lub opcja tylko z 1 numerem ( bez telefonu) : standard czyli: Połączenia kom/stacjo no limit , sms/mms no limit , 7gb internet, umowa na 24 miesiące, cena: 39,99 zł czyli nic nowego :/
Witam,
umowę mam do grudnia.
Poszedłem dzisiaj do salonu podpytać o ofertę bez telefonu.
Propozycja:
połączenia no limit kom + stac + mms/sms, 5 gb, umowa na 24 m-ce za kwotę 49,99...(Aktualnie posiadam to samo za 59,99)
lub
połączenia no limit kom + stac + mms/sms, 7 gb, międzynarodowa strefa T-mobile umowa na 24 m-ce za kwotę 59,99...
umowę mam do grudnia.
Poszedłem dzisiaj do salonu podpytać o ofertę bez telefonu.
Propozycja:
połączenia no limit kom + stac + mms/sms, 5 gb, umowa na 24 m-ce za kwotę 49,99...(Aktualnie posiadam to samo za 59,99)
lub
połączenia no limit kom + stac + mms/sms, 7 gb, międzynarodowa strefa T-mobile umowa na 24 m-ce za kwotę 59,99...
Jestem świeżo po rozmowie z suk a info jakie otrzymałem to:
Samsung A5 2016 podrożał od 1 ale suk jeszcze ma stare ceny
comfort za 59zł no limit 7 GB na 24mieś.
famili plus podobno u mnie się nie da, wcześniej rachunki 76zł
No i ten telefon jw. za 199zł kurier za free
Samsung A5 2016 podrożał od 1 ale suk jeszcze ma stare ceny
comfort za 59zł no limit 7 GB na 24mieś.
famili plus podobno u mnie się nie da, wcześniej rachunki 76zł
No i ten telefon jw. za 199zł kurier za free
Czy ktoś z Państwa posiada może aktualny cennik wymiany telefonu w taryfie Rodzina 330? Nigdzie nie mogę tego znaleźć a sprawa pilna.
Od początku września minęło już kilka dni, a jakoś nie widać podwyżek cen telefonów, które sugerowali konsultanci T-Mobile niektórym z Was.
Samsung Galaxy A5 (2016) nadal w standardowym abonamencie Comfort bez zniżek kosztuje 399 zł. Inne telefony również bez zmian. Tak jak pisałem wyżej, konsultanci bawią się w zagrywki psychologiczne mające nakłonić dzwoniących do nich klientów do szybkich, nieprzemyślanych decyzji spowodowanych rzekomą podwyżką cen. Tą drogą pozdrawiam czytających to forum pracowników T-Mobile.
Ja w każdym razie tanio nie dam Wam się kupić. 

Jestem w trakcie rozmowy i negocjacji z SUK dotyczacej przedłużenia mojej umowy na 2 numerach. Interesuja mnie 2 telefony Samsung Galaxy S5 Neo i Huawai P9 lite ... czekam na info od konsultanta jakie zniżki moga mi zaproponować po przystąpieniu do programu Family +.
Dzis rano wchodzę na strone T-mobile i co ?? Nie ma tych telefonów juz w ofercie na ta chwilę
załamka!
Dzis rano wchodzę na strone T-mobile i co ?? Nie ma tych telefonów juz w ofercie na ta chwilę

Mi s5 neo w umowie na 2 lata dawali (w ub. pt) za 1 zł w abonamencie przez 1 rok 79,90 a drugi rok 89 zł (telefonu nie było miał być pod koniec tego tyg.) Natomiast A5 2016 w abonamencie 69 zł dawali za 59 zł. Odmówiłem.
mi z kolei proponowali Samsung Galaxy S5 Neo za 99 zł w abo za 69 /10GB net/ ale tez odmówiłam
Chce abo za 59/ 7GB net/ navi za free/ tylko kwestia była tego ile dadza mi znizki na Samsunga i huwawai w programie famyly+ czekamwłasnie na telefon z propozycja konkretnej ceny aparatów
Chce abo za 59/ 7GB net/ navi za free/ tylko kwestia była tego ile dadza mi znizki na Samsunga i huwawai w programie famyly+ czekamwłasnie na telefon z propozycja konkretnej ceny aparatów
Generalnie s5 neo to starszy telefon nie wiem czy jest sen się w niego pchać tym bardziej że sa nowsze modele z lepszymi bateriami i systemem
ściemniają coś konsultanci z tymi cenami A5 - i chyba sami się gubią w wersjach
- w czwartek z SUK(ą -
) się umówiłem na A5-2016 na 399-200-120 = 79
- w piątek z nudów wszedłem z salonu i tam pani przepraszała że teraz oferta kiepska bo A5-2016 zdrożał 1go września o 100 ..... z 199 na 399
to jaka w końcu jest bazowa cena dla przedłużających ?
- w czwartek z SUK(ą -

- w piątek z nudów wszedłem z salonu i tam pani przepraszała że teraz oferta kiepska bo A5-2016 zdrożał 1go września o 100 ..... z 199 na 399
Czemu nie ma Galaxy S5 Neo i Huawai P9 lite w ofercie t mobile na ich stronie ktoś wie ?? Przed weekendem jeszcze były...
Ale cena 399 zł za ten telefon w abonamencie Comfort jest już od jakiegoś czasu i w cenniku nie widać żeby po 1 września uległa zmianie. Było 399 zł i jest 399 zł.HigBee pisze:ściemniają coś konsultanci z tymi cenami A5 - i chyba sami się gubią w wersjach
- w czwartek z SUK(ą -) się umówiłem na A5-2016 na 399-200-120 = 79
Od tego SUK daje bez większego marudzenia 200 zł rabatu i proponują tą słuchawkę w cenie 199 zł (przy tym abo Comfort za 59,99 zł, a w nim 7 GB transferu, nielimitowane rozmowy i NaviExpert w cenie). Ponoć niektórym udało się wyrwać tego Samsunga za cenę o której piszesz (79 zł), ale musieli podpisywać dodatkową umowę lojalnościową (Family+). Wygląda na to, że ostatnio chyba nie chcą dawać tej dodatkowej zniżki 120 zł. Jednak 199 zł za ten telefon jest nadal realne, o czym mogę zaświadczyć, gdyż dziś właśnie odbieram go w tej właśnie cenie od kuriera (i na warunkach podanych wyżej). Odbieram dla żony więc nie będę już się kłócił o tę stówkę różnicy. A co, niech ma.