Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
alkonauta pisze:Dzis mi zaproponowali za 19,90 netto:
200minut wymiennych na smsy
darmowe polaczenia do T i na stacjonarne
500MB neta
oraz umowa na 24M.
Oferta jest jak najbardziej OK przy obecnym profilu dzwonienia, ale nie podoba mi sie czas trwania 24M i oplata reaktywacyjna 29zl. Konsultant mial zwis na mnie (pewnie za niskie rachunki) i nie przekonywal ani nie zaproponowal przelaczenia do SUK gdy zaczalem rozmiawiac o rozwiazaniu umowy. Telefon jest na firme.
Jakas sugestia dla mnie jak zbyc czas trwania umowy?
To i tak najkorzystniejsza na rynku oferta z tym telefonem.arosnow pisze:przedłużyłem umowę w SUK ... taryfa Premium ?
moje:
no limit kom
no limit stac
no limit sms/mms
2gb internetu
free kurier
free micro sim
iphone 4s -4 grosze
79,99zl brutto
nic nie udało się ugrać bo to chyba max promocja. a zależało mi na najniższej opłacie abonamentowej(wiecie redukcja kosztów)![]()
usiu128 Żadnych kruczków i dodatkowych ukrytych kosztów nie będzie zawartych w umowie??pozdrawiam
No to pan konsultant zrobil mnie w wielkanocne JAJO. Poczekamy na fakture, bo obiecal ze umowa bedzie na 12M (i tez taki czas kontraktu mam w iboa po zgodzie na nowe warunki) i anulowanie oplaty reaktywacyjnej. W najgorszym wypadku bede reklamowal reaktywacje. A i co wazne, zalezalo mi zeby po okresie zastrzezonym warunki promocyjne zostaly zachowane po przejsciu na czas nieokreslony.usiu128 pisze: w tej taryfie i takich warunkach nie ma możliwości skrócenia okresu umowy i anulowania opłaty.
hejusiu128 pisze:sanguis23, za 64,99zł brutto możesz mieć:
800 minut na komórki do wszystkich sieci,
- bez limitu połączenia w T-Mobile,
- bez limitu smsy/mmsy do wszystkich sieci,
- 1GB internetu wliczony w cenę abonamentu,
24mce umowa
+ nowy telefon.
powodzenia