• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 314 z 692
  • 1
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 692
 #787361  autor: wiktorm
 26 lut 2015, 09:26
Dla tych co liczą na niższe ceny telefonów:może zaczekajcie na marzec. W końcu będzie zaraz MWC i może to coś zmieni.
 #787363  autor: different
 26 lut 2015, 09:39
Mam pytanie. Ostatnio przedłużałem 13mscy temu umowę po wcześniejszym złożeniu wypowiedzenia i telefonie od GU. Ten abo za 2msce się skończy. Czy znów mogę wypowiedzieć umowę i skorzystać z oferty GU?

P.S. Tak w ogóle, to witam wszystkich.
 #787367  autor: T-mati1
 26 lut 2015, 09:46
Tak. Możesz jeszcze wysłać wypowiedzenie mailem żebyś się nie musiał fatygować do salonu albo na poczte

THUNDER UP!!!
 #787401  autor: norbertus20
 26 lut 2015, 12:22
Witam,

znajomy polecił mi to forum i zwracam się do Was z taką oto sprawą:
mam abonament w play(tylko karta sim) za 29,99 w tym jakies 500 minut do wszystkich wymienne na smsy 1:1

Umowa kończy mi sie w kwietniu na poczatku, złożyłem już rezygnację i tutaj pytanie, czy możliwe że ktoś się ze mna skontaktuje i zaoferuje mi coś ciekawego?
Najbardziej mnie interesują internety, 2 GB byłoby ok + jakieś minuty i smsy i wsio :)
Konkurencja oferuje coś w stylu dzwonienie do wszystkich, smsy do wszystkich z internetem 2GB za 30zł, czy play zaoferuje mi coś podobnego ?
 #787412  autor: Mr.Pelisa
 26 lut 2015, 12:53
norbertus20 pisze:Witam,

znajomy polecił mi to forum i zwracam się do Was z taką oto sprawą:
mam abonament w play(tylko karta sim) za 29,99 w tym jakies 500 minut do wszystkich wymienne na smsy 1:1

Umowa kończy mi sie w kwietniu na poczatku, złożyłem już rezygnację i tutaj pytanie, czy możliwe że ktoś się ze mna skontaktuje i zaoferuje mi coś ciekawego?
Najbardziej mnie interesują internety, 2 GB byłoby ok + jakieś minuty i smsy i wsio :)
Konkurencja oferuje coś w stylu dzwonienie do wszystkich, smsy do wszystkich z internetem 2GB za 30zł, czy play zaoferuje mi coś podobnego ?
Np.:
Azaitar pisze:WERSJA Z 1,5GB
- 32 zł na 15 mies (1,5 gb, no limit rozmowy na komorki + smsy, bez stacjo. 3 ms 0zl potem 39.99 więc średnia wartość to 32 zł)
Wszystkie ofert znajdziesz na str. 348...
 #787423  autor: jankur
 26 lut 2015, 13:30
Witam.

Gdybym przedłużył umowę na warunkach proponowanych przez: Azaitara np abo 89,90 z telefonem Sony Z2 jeszcze w lutym to od kiedy obowiązywałyby nowe warunki?
Czy nielimitowany internet LTE liczyłby się już od lutego czy lepiej opłacało by się przedłużyć umowę na początku marca?
 #787426  autor: Mr.Pelisa
 26 lut 2015, 13:42
norbertus20 pisze:Mr.Pelisa

Dzięki za odpowiedź, zerknąłem na oferty które poleciłeś, niestety to chyba będzie mój koniec z tą siecią.
W sumie za 32zł masz to co chciałeś, a nawet więcej bo no limit minuty i smsy...

Stronę wcześniej była oferta:
opokkk pisze:hej mam pytanie odnośnie propozycji przedłużenia umowy.

zaproponowano mi abonament z działu utrzymania klienta

za 29zł 2250mb internetu, nielimitowane połączenia do wszystkich sieci, nielimitowane smsy,
mms płatne, bezpieczny internet za 0zł, umowa na 6 miesięcy - co o tym sądzicie?

Jest to mój drugi abonament z utrzymania kl.
Pierwszą zerwałem, dali mi tą co mam obecnie za 19,50 nielimitowane do wszystkich + pakiet smsów za 10zł ale bez możliwości internetu, teraz zadzwoniłem i powołałem się, że przechodzę do konkurencji.

Co o tym sądzicie ? z góry dzięki.
 #787430  autor: norbertus20
 26 lut 2015, 13:48
Mr.Pelisa

Najciekawsza oferte ma virgin, gdzie za 30zł ma się wszystko, tj rozmowy smsy i internet, mi głównie zależy na internecie minimum 2GB - do tego wystarczy mi 100minut do zewnetrznych sieci poza play i nawet bez smsów by się obyło :)
 #787432  autor: Mr.Pelisa
 26 lut 2015, 13:50
jankur pisze:Witam.

Gdybym przedłużył umowę na warunkach proponowanych przez: Azaitara np abo 89,90 z telefonem Sony Z2 jeszcze w lutym to od kiedy obowiązywałyby nowe warunki?
Czy nielimitowany internet LTE liczyłby się już od lutego czy lepiej opłacało by się przedłużyć umowę na początku marca?
Nowe warunki uruchamiają w ciągu 10 dni, u mnie np. w ciągu 24h miałem wszystko uruchomione, abonament w nowej cenie jest liczony od dnia podpisania umowy (rozmowy tel. - wyrażenie zgody na świadczenie usług...)

Co do LTE:

"5.1. Dzięki usłudze ?Darmowy Internet LTE na 6 miesięcy ? w przypadku, gdy Abonent będzie posiadał telekomunikacyjne urządzenie końcowe obsługujące technologię LTE oraz będzie znajdował się w zasięgu technologii LTE (w ramach własnej infrastrukturalnie Sieci Telekomunikacyjnej P4) korzystanie z transmisji danych nie pomniejsza pakietu Smartfon 2
50MB ani innych pakietów z limitem transmisji danych, jeżeli Abonent takie aktywował.
5.2.
Promocja ta obowiązuje przez 6 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia Usług Telekomunikacyjnych na zmienionych warunkach Umowy. Po tym okresie, w zasięgu każdej technologii, w tym też LTE, korzystanie z transmisji danych będzie pomniejszało pakiety internetowe, z których Abonent korzysta"
 #787433  autor: Mr.Pelisa
 26 lut 2015, 13:53
norbertus20 pisze:Mr.Pelisa

Najciekawsza oferte ma virgin, gdzie za 30zł ma się wszystko, tj rozmowy smsy i internet, mi głównie zależy na internecie minimum 2GB - do tego wystarczy mi 100minut do zewnetrznych sieci poza play i nawet bez smsów by się obyło :)
No to powodzenia w Virgin... każdy wybiera to co mu pasuje biorąc pod uwagę różne kryteria (zasięg, obsługa klienta, wygodę itp. itd.)
 #787436  autor: norbertus20
 26 lut 2015, 14:00
Mr.Pelisa

Ta oferta:
/
hej mam pytanie odnośnie propozycji przedłużenia umowy.

zaproponowano mi abonament z działu utrzymania klienta

za 29zł 2250mb internetu, nielimitowane połączenia do wszystkich sieci, nielimitowane smsy,
mms płatne, bezpieczny internet za 0zł, umowa na 6 miesięcy - co o tym sądzicie?

Jest to mój drugi abonament z utrzymania kl.
Pierwszą zerwałem, dali mi tą co mam obecnie za 19,50 nielimitowane do wszystkich + pakiet smsów za 10zł ale bez możliwości internetu, teraz zadzwoniłem i powołałem się, że przechodzę do konkurencji.

Co o tym sądzicie ? z góry dzięki.
/

Ta oferta jest w porządku, ale pewnie mi jej nie zaproponują, przynajmniej w jaki sposób mógłbym się obiegać o taka ofertę?
 #787438  autor: Mr.Pelisa
 26 lut 2015, 14:10
norbertus20 pisze:Ta oferta jest w porządku, ale pewnie mi jej nie zaproponują, przynajmniej w jaki sposób mógłbym się obiegać o taka ofertę?
Napisz PW do Azaitar'a i zapytaj o dostępność takiej oferty ;)
 #787442  autor: jankur
 26 lut 2015, 14:26
Mr.Pelisa pisze:
5.2.
Promocja ta obowiązuje przez 6 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia Usług Telekomunikacyjnych na zmienionych warunkach Umowy. Po tym okresie, w zasięgu każdej technologii, w tym też LTE, korzystanie z transmisji danych będzie pomniejszało pakiety internetowe, z których Abonent korzysta"
Czyli jak umowa zacznie obowiązywać 27 lutego to nielimitowany internet skończy się 27 sierpnia lub np: od 5 marca do 5 września?
 #787454  autor: Mr.Pelisa
 26 lut 2015, 15:01
jankur pisze:
Mr.Pelisa pisze:
5.2.
Czyli jak umowa zacznie obowiązywać 27 lutego to nielimitowany internet skończy się 27 sierpnia lub np: od 5 marca do 5 września?
Na to wychodzi ;)
 #787479  autor: mazunda
 26 lut 2015, 16:43
Mr.Pelisa czyli opcja przedłużenia za 59zł i lg g3 za 830zl to jest końcowa opcja jaką można wynegocjować czy jest np szansa na cenę 679zł pozdrawiam :)
 #787487  autor: 81krzycho
 26 lut 2015, 17:04
Dzięki dla Azaitara :) Wie co mówi i nie rzuca słów na wiatr - po jego interwencji konsultant zadzwonił następnego dnia... Umowa przedłużona na dobrych warunkach.:) Dzięki raz jeszcze Azaitar :)
 #787525  autor: lawenda
 26 lut 2015, 20:32
Witajcie,
jeśli ktoś ma chwilę to proszę o podpowiedź, mamy z mężem tel w play na abonament - miesięcznie około 130zł, mi kończy się umowa w marcu, mężowi w lipcu. Play już do mnie wydzwaniał w sprawie przedłużenia umowy - myślałam, że coś sensownego zaproponują, ale mamy propozycję taką jak dla wszystkich czyli pakiet rodzina za 114zł w tym ta dodatkowa karta. To chyba nic specjalnego?
Podpowiedzcie proszę czy mam szansę coś bardziej korzystnego wynegocjować jak to zrobić? Na minutach i necie mi zależy i na tej dodatkowej karcie, ale może chociaż jakiś aparat fajniejszy, bo w sumie to jesteśmy ich klientami już jakiś czas, a oferta taka jakbym weszła z ulicy i mam to samo. Z góry dziękuję za odpowiedź;)
  • Strona 314 z 692
  • 1
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 692
  • 1
  • 312
  • 313
  • 314