• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 311 z 692
  • 1
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 692
 #786208  autor: Mr.Pelisa
 21 lut 2015, 17:19
Czy mogę zdobyć lepszą ofertę, skoro byłam dotąd "na Kartę"? Chciałabym jakąś lepszą komórkę, mogą zapłacić za nią do 100zł. Ważny jest dla mnie stan darmowy do Play, na Internecie mi nie zależy - może być go i 250MB. Miesięczne wydatki na komórkę to max. 40zł.
Napisz PW do Azaitara czy oferta ze str. 348 obowiązuje przy przejściu z karty na abo...
 #786210  autor: Mr.Pelisa
 21 lut 2015, 17:27
Awelina pisze:
bamilek pisze:
ywis pisze:
E8 w P4 dostaniesz po złożonym wypowiedzeniu w kwocie 9 pln z GU.
nawet na 5 miesięcy przed końcem umowy?

tera znie ma w play przedłużania umowy 5 mies przed końcem, nie będą mieć dla Ciebie propozycji, podobnie z wypowiedzeniem umowy, już się 3 mies wcześniej nie wypowiada starczy jeden mies
Dlaczego oszukujesz? No chyba, że pracujesz w Play i coś się zmieniło w tym tygodniu?
W tym tygodniu przedłużyłem 2 umowy, które kończyły się we wrześniu i październiku!
 #786221  autor: bamilek
 21 lut 2015, 18:42
Mr.Pelisa pisze: Dlaczego oszukujesz? No chyba, że pracujesz w Play i coś się zmieniło w tym tygodniu?
W tym tygodniu przedłużyłem 2 umowy, które kończyły się we wrześniu i październiku!

składałeś wypowiedzenie?

na jakich warunkach było przedłużenie? można przy tak długim czasie do końca liczyć na warunki ze strony 405?

mam na myśli rabat na E8 za 9 zł w abo 89,99 bo tym jestem zainteresowany
 #786241  autor: Simbas
 21 lut 2015, 19:25
bamilek pisze:
Mr.Pelisa pisze: Dlaczego oszukujesz? No chyba, że pracujesz w Play i coś się zmieniło w tym tygodniu?

składałeś wypowiedzenie?

na jakich warunkach było przedłużenie? można przy tak długim czasie do końca liczyć na warunki ze strony 405?

mam na myśli rabat na E8 za 9 zł w abo 89,99 bo tym jestem zainteresowany
Jedna z umów kończy mi się w październiku. Pisałem zapytanie do Azaitara w sprawie ofert z telefonem ze str. 405, i wychodzi, że z tych ofert można skorzystać w terminie max. 5 miesięcy przed jej zakończeniem. Przedłużałem jedną z umów za pośrednictwem Azaitara na 8 miesięcy przed zakończeniem, ale nie na tych warunkach opisanych na str. 405.

Pzdr. for all Obrazek
 #786253  autor: Azaitar
 21 lut 2015, 20:09
Jesli ktos czeka na moją odpowiedź to jutro wieczorem będę odczytywał wiadomości i odpisywał na nie ;)
 #786258  autor: bamilek
 21 lut 2015, 20:20
Azaitar pisze:Jesli ktos czeka na moją odpowiedź to jutro wieczorem będę odczytywał wiadomości i odpisywał na nie ;)
To mnie uspokoiłeś bo już zaczynałem się zastanawiać, że od wczoraj nic nie odpisałeś. Czekam w takim razie cierpliwie i Pozdrawiam
 #786354  autor: rogerr
 22 lut 2015, 11:22
Chcialbym przedluzyc umowe na jakis fajnych warunkach. do tej pory mialem abonament za 30zl nielimitowane do wszystkich sieci.
złożylem wypowiedzenie.
najbardziej chcialem uzyskac abonament rodzinny ze 115zl na 75zl
Bardzo prosze o pomoc i odpowiec , pozdrawiam
 #786387  autor: Prezesek
 22 lut 2015, 14:08
Muszę pilnie przedłużyć umowę w Play dla firm. Znajdzie się jakiś konsultant chętny pomóc?

Umowę mam do maja/czerwca - pojęcia nie mam, czy mogę w ogóle ja przedłużyć...
Interesuje mnie abonament za 59,99 zł netto, potrzebuję smartfon, który będzie cechował się bardzo mocną anteną i aparatem - dopłata max. 250 zł netto.
Obojętne, jaka platforma.
 #786444  autor: rogerr
 22 lut 2015, 17:56
Chcialbym przedluzyc umowe w Play na jakis fajnych warunkach. do tej pory mialem abonament za 30zl nielimitowane do wszystkich sieci.
złożylem wypowiedzenie.
najbardziej chcialem uzyskac abonament rodzinny ze 115zl na 75zl
Bardzo prosze o pomoc i odpowiec , pozdrawiam
 #786501  autor: piec22
 22 lut 2015, 22:38
Parę stron temu, jest informacja ode mnie. Że udało się przedłużyć 2 numery które kończą się w październiku. Jak przedłużałem to było to nawet ponad 8 miesięcy przed końcem umowy - oczywiście na warunkach opisanych przez Azaitara.
 #786615  autor: T-mati1
 23 lut 2015, 11:47
Jaka jest oferta GU dla firm? Szukam, szukam i nie mogę się niczego dopatrzeć.
Azaitar prowadzi tylko GU dla indywidualnych?

THUNDER UP!!!
 #786662  autor: adawoj_21
 23 lut 2015, 14:27
Witam,
umowa kończy mi się 31.05.2015, mam Formułe M, więc bez limitu wszystko i do wszystkich,
chciałabym w dalszym ciągu mieć minuty i sms bez limitu, także na stacjonarne, dodatkowo fajnie by było chociaż 500 mb internetu. I telefon jaki mnie interesuje to Huawei Ascend G620s. Czy jest szansa, że po złożeniu wypowiedzenia dostanę to co chce za maks. 49 zł i telefon do 100 zł?
 #786676  autor: Nikita_Bennet
 23 lut 2015, 14:50
T-mati1 pisze:Jaka jest oferta GU dla firm? Szukam, szukam i nie mogę się niczego dopatrzeć.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/9565887/firma.JPG

Na czarno te przekreślone to co mi proponowali, na czerwono niby dla nowych regonów bo mi nie chcą dać (a by mi pasowały). Interesowało mnie 15 msc lub dłużej w sensownej cenie w wersji sim only.
Ogólnie syf kiła i mogiła wg mnie. Mimo paru latek w play trzeba szukać alternatywy (jestem poza zasięgiem LTE) oraz szukać gdzie taniej.

Zapytaj Azaitar'a, może wie coś więcej.
 #786712  autor: T-mati1
 23 lut 2015, 16:22
Nikita_Bennet pisze:
T-mati1 pisze:Jaka jest oferta GU dla firm? Szukam, szukam i nie mogę się niczego dopatrzeć.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/9565887/firma.JPG

Na czarno te przekreślone to co mi proponowali, na czerwono niby dla nowych regonów bo mi nie chcą dać (a by mi pasowały). Interesowało mnie 15 msc lub dłużej w sensownej cenie w wersji sim only.
Ogólnie syf kiła i mogiła wg mnie. Mimo paru latek w play trzeba szukać alternatywy (jestem poza zasięgiem LTE) oraz szukać gdzie taniej.

Zapytaj Azaitar'a, może wie coś więcej.
Dzięki za info. Napisałem wczoraj w nocy do Azaitar'a i cisza. Czekam na odpowiedz.
Mnie też by pasowały te na czerwono:)

THUNDER UP!!!
 #786722  autor: Nikita_Bennet
 23 lut 2015, 16:43
ja mimo że na firmę to nie wrzucam tego w koszta firmy ani VATu nie odliczam ale patrząc nawet po cenach brutto to oferta jest interesująca w stosunku do ofert w prepaidzie.

Szkoda tylko że przy przedłużeniu dostaję u DB ofertę ze strony play tak naprawdę:
http://dlafirm.play.pl/oferta/dla-przed ... abonament/

-------edit----------
nie wiem czy ta oferta jest do załatwienia po rozwiązaniu obecnej umowy, przeniesieniu do innego opa i powrocie do play. Może ktoś bardziej kumaty się wypowie.
 #786757  autor: artofbw
 23 lut 2015, 19:11
Witam,

Mam pytanie,

Wypowiedzialem wczoraj umowe w play. Do tej pory placilem 49 zł (osoba fizyczna) i ciekaw jestem co mogą mi zaproponować na utrzymanie. Jestem zainteresowany placic podobna kwote, ewentualnie max 60zl i chcialbym przedluzyc umowe z telefonem. Póki co patrzałem na HTC one max albo HTC one m8. Czego mogę oczekiwac?

ps. napisalem też PW do Azaitara, ale po kliknięciu wyślij cały czas pokazuje mi, że wiadomość jest w folderze "do wysłania"

bedę wdzięczny za pomoc.

pozdrawiam
  • Strona 311 z 692
  • 1
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 692
  • 1
  • 309