cienki pisze:Witam,
Mam pytanie do konsultantów z propozycji - jestem zainteresowany telefonem SONY ERICSSON F100i JALOU na którego czekam już od premiery (dostępny tylko w ofercie internetowej) i doczekać się nie mogę (a ma to być prezencik dla mojej lepszej połowy). Przez orange.pl przedłużyć nie mogę bo wiązało by się to ze zmianą na obecne taryfy (a tego byśmy nie chcieli), pozostaje tylko propozycja. No i dzisiaj konsultant poinformował mnie, że nie ma co czekać na ten telefon, bo go nie będzie w propozycji nigdy (informacje z góry, jak mi powiedział) - ponoć wersja limitowana i tylko na orange.pl.
Czy panie/panowie konsultanci coś wiedzą na ten temat - potwierdzą lub zdementują tę informację?
Pozdrawiam
Z tego co wiem ma być u nas rowniez, ale niestety nie podam Ci kiedy, bo wg moich danych juz pownien byc, nie Ty jeden czekasz na niego, mam u siebie 6 osob w kolejce;)
nie musisz odbierac umowy, jesli kurier zadzwoni mozesz mu powiedziec zeby nie przyjezdzal, jesli nie zadzwoni a przyjedzie mozesz mu powiedziec, ze sie rozmysliles i nie chcesz, ale... zastanow sie czy rzeczywiscie warto, bo mozesz potem miec gorzej i .... szanuj pracownikow Orange, twoja odmowa uderza nas po kieszeni:)))))) jesli rzeczywiscie wiesz, ze mozesz miec lepiej to nie przyjmuj, ale czasem klient, ktory czeka na lepszą oferte zostaje z ręką w nocniku ( mam kilku takich co czekali i przegapili koniec promocji ab 55 zł)