• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 32 z 182
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 182

#392268  autor: dawoo1
 09 mar 2010, 20:41
Dzięki to chyba to ale ceny straszne przy najniższym abo :shock:

#392300  autor: pawelf
 09 mar 2010, 22:10
TomekO pisze:
dawoo1 pisze:Nie wiecie gdzie można znaleźć cennik telefonów do taryf biznes na start bo na stronie play nic nie ma
Chyba takie jak w normalnych ofertach Biznes ?
http://dlafirm.playmobile.pl/resources/ ... Biznes.pdf
http://dlafirm.playmobile.pl/resources/ ... Biznes.pdf
Oferta tylko u DB..A jaki tel. Ciebie interesuje,i jeszcze jedno-minimum 5 aktywacji trzeba by mysleć o taryfach Biznes w Play.

#392304  autor: Rezo
 09 mar 2010, 22:38
Zauważyłem dziś na stronie Play coś takiego: RePlay Ekstra MIXtura
Nie mogę się jednak doszukać regulaminu tej oferty. Wygląda mi to na opcję bez telefonu. Co sądzicie?

Jeśli pomogłem kliknij "pomógł" ;)
UnixStorm.org - stabilny hosting WWW

#392336  autor: dawoo1
 10 mar 2010, 07:24
Oferta tylko u DB..A jaki tel. Ciebie interesuje,i jeszcze jedno-minimum 5 aktywacji trzeba by mysleć o taryfach Biznes w Play.
Jak 5 sim to odpada,a myślałem o jakimś galaxy albo e52.

#393542  autor: Locco
 16 mar 2010, 18:32
i ruszyła dziś nowa promocja
Pan z salonu dzwoni z ofertą przedłużenia umowy
P:.pytanie czy chce nowy telefon
ja:tak
P:no to proponuję super ofertę za 69 zł darmowe rozmowy w sieci 29 gr/min itd. - standardowa oferta long play
ja:informuję pana że mam dwa numery i obie umowy chce przedłużyć
P:Pan prosi o minutkę i coś sobie sprawdza
mówię że chciałbym mniejszy abonament
tu 3 minutowy wywód dlaczego mi się to nie opłaca i dopiero pytanie czy wykorzystuje minuty w obecnym
ja: nie
P:acha , a jaki by Pan chciał telefon
ja:samsung s5620 Monte konsternacja Pana bezcenna prosi o minutkę wraca pyta się czy napewno dobrze podałem nazwę znów prosi o minutkę następnie informuje mnie że nie ma takiego telefonu ja mówię że jest i wszedł do oferty razem z abonamentem który mi proponuje znowu minutka Pan mnie przeprasza ja mówię że rozumiem że to nowa ofert dopiero od wczoraj tłumaczy że on sam się ledwo w tym ogarnia
No to powiedziałem że nie trzeba był tak motać z tymi abonamentami
Cichy śmiech Pana z obsługi prosi o minutkę i dowiedział się że telefon będzie za 2 dni i wtedy oddzwoni z ofertą jeszcze raz.

Należę do osób nieprzeciętnie cierpliwych i rozumiem że ktoś może nie wszystko naraz wiedzieć osobiście studiowałem pilnie wszystkie wieści na blogplay i telepolis także mogę recytować oferty z pamięci.

Szkoda tylko że z play do play nie naliczają się mi dodatkowe minuty 2 za 1 rozmowa trwała 20 min i w sumie nic się nie dowiedziałem czy coś dodatkowo dostanę minuty obniżkę abonamentu czy mogę jeszcze wziąć play pro 40 bo wg mnie to lepsza oferta

Czekam do 18.03.10 dowiem się coś więcej

#393581  autor: pawelf
 16 mar 2010, 20:49
Szkoda tylko że z play do play nie naliczają się mi dodatkowe minuty 2 za 1 rozmowa trwała 20 min i w sumie nic się nie dowiedziałem czy coś dodatkowo dostanę minuty obniżkę abonamentu czy mogę jeszcze wziąć play pro 40 bo wg mnie to lepsza oferta

Czekam do 18.03.10 dowiem się coś więcej[/quote]

Stare ofert są nadal więc wybór należy do Ciebie.

#393742  autor: Locco
 17 mar 2010, 13:16
dziś dzwoniła z oferta inna Pani ale wydaje mi się że z jakiejś firmy pośredniczącej i stwierdziła że stare oferty już nie obowiązują wie ktoś może jak jest napewno czy nie robią mnie w balona dla prowizji .Poza tym co na stronie dostaje usługę darmowe 3 numery ale tylko tą bez możliwości zamiany na inna w abo lp49 więc bez rewelacji.

#393766  autor: fidel29
 17 mar 2010, 14:40
Ech:( Śmieszna to jednak firma jest.Posiadam dwa abonamenty które kończą się dokładnie za 13 dni.Wypowiedzenia złożone miesiąc temu.Rachunki łącznie coś około 150zł.Zdecydowałem się odejść z Playa abonament na fresha ale że weszło long play zadzwoniłem wczoraj....Propozycja konsultanta jak dla gościa z ulicy -IDENTYCZNA---
a chciałem tylko obniżenia ceny słuchawki (Nokia E52) z 149zł na 1zł.Może ja naprawdę za dużo żądam :lol:
I jeszcze pytanko do obeznanych:czy jest jakaś alternatywa dla LongPlay69 i Fresha w innej sieci???Tzn.jedna osoba ma abo a druga prepaida.
dzięki

#393814  autor: Rezo
 17 mar 2010, 16:21
Locco pisze:Poza tym co na stronie dostaje usługę darmowe 3 numery ale tylko tą bez możliwości zamiany na inna w abo lp49 więc bez rewelacji.
ta usługa to gratis na całą umowę czy płatna po pewnym czasie?

Jeśli pomogłem kliknij "pomógł" ;)
UnixStorm.org - stabilny hosting WWW

#393874  autor: Tajemniczy28
 17 mar 2010, 19:00
fidel29 pisze:Ech:( Śmieszna to jednak firma jest.Posiadam dwa abonamenty które kończą się dokładnie za 13 dni.Wypowiedzenia złożone miesiąc temu.Rachunki łącznie coś około 150zł.Zdecydowałem się odejść z Playa abonament na fresha ale że weszło long play zadzwoniłem wczoraj....Propozycja konsultanta jak dla gościa z ulicy -IDENTYCZNA---
a chciałem tylko obniżenia ceny słuchawki (Nokia E52) z 149zł na 1zł.Może ja naprawdę za dużo żądam :lol:
I jeszcze pytanko do obeznanych:czy jest jakaś alternatywa dla LongPlay69 i Fresha w innej sieci???Tzn.jedna osoba ma abo a druga prepaida.
dzięki
Zapoznaj się z warunkami tj regulaminem. W jednym znich,nie pamietam dokłądnie, biorąc abo 69 zł dostajesz 350 min ale uwaga: przez 6 miesz 100 min do wsystkich i przez cało umowe dodatkowo jeszcze 113 min.Sprawdzałem i rzeczywisćie stoi jak byk. Więc uważam że warto zdecydowac się na to.

#393893  autor: Locco
 17 mar 2010, 20:30
usługa 3 wybrane numery do play z tego co mi powiedziano gratis przez cały okres umowy
to jest po 300 min na osobę

tylko że te 113 min jest już zawarte w tych 350 a nie dodatkowo

uważam że umowa i tak najlepsza na rynku jeśli chodzi o abonament
szkoda e dla stałych klientów nie ma czegoś ekstra
i dlaczego nie mogę sobie wybrać gratisowej usługi sam 3 numery to 15 zł
a wolałbym 2 min za 1 to koszt 5 zł wg cenników

bez sensu

#393911  autor: Tajemniczy28
 17 mar 2010, 21:18
Locco pisze:usługa 3 wybrane numery do play z tego co mi powiedziano gratis przez cały okres umowy
to jest po 300 min na osobę

tylko że te 113 min jest już zawarte w tych 350 a nie dodatkowo

uważam że umowa i tak najlepsza na rynku jeśli chodzi o abonament
szkoda e dla stałych klientów nie ma czegoś ekstra
i dlaczego nie mogę sobie wybrać gratisowej usługi sam 3 numery to 15 zł
a wolałbym 2 min za 1 to koszt 5 zł wg cenników

bez sensu

Te 113 min jest ponad abonament DODATKOWO i na całą umowę. dLA NIEDOWIARKÓW ODSYŁĄM DO regulaminu- proszę bardzo. Te 113 min jest włąsnie dla stałych klientów oraz te dodatkowo oprócz 113 min - 100 min ale tu na 6 mies. dlatego sie oferta nazywa standarmowy w longplay dla abonentów. za 69 zł wychodzi przez 6 mies 350+113+100 min,potem bez tych 100:

http://www.telepolis.pl/grafika/newsy/2 ... 3-2010.pdf

#393914  autor: TomekO
 17 mar 2010, 21:24
Tajemniczy28 masz 69zł/0,29 zł. + 113 = 350,93 minut. w LP69

#394239  autor: franek777pl
 19 mar 2010, 15:32
Witam
Orientuje się może ktoś czy przy przedłużeniu umowy (najprawdopodobniej z play abo 40 na long play 49) istnieje możliwość otrzymania pakietu play online w telefonie (100MB) na cały okres umowy? Dodam, że abonamentu raczej nie przekraczam.

#394265  autor: Locco
 19 mar 2010, 18:06
pakiet internetowy tylko w taryfie premium

w którymś z regulaminów było że przez 1 miesiąc 500mb gratis

--------------------------------------------

przedłużenie umowy na drugi mój telefon oferta lp 49 z słuchawką na 24 m.
6 miesięcy 50% abonament
- || - SD
- || - 50 min. do wszystkich

zupełnie inna oferta pani powiedziała że nie ma takiej oferty z darmową usługą 3 numery

zadzwoniłem do tamtej konsultantki stwierdziła że nie ma takiej oferty jak 50% abonamentu prze 6 miesięcy

nie wiedziałem komu wierzyć do żadnej z tych promocji nie ma regulaminu na stronie

Zadzwoniłem do biura obsługi klienta pan nie wiedział jakie dla mnie są przygotowane oferty bo akurat reinstalują system.
wniosek albo każdemu proponują inne warunki
albo pan w boku nie wie jakie oferty są w firmie

Nokia 1610 =>Sagem MC815 =>Nokia 3310 =>Motorola V51 =>Siemens CX65 => Toshiba G500

#394272  autor: bass-man
 19 mar 2010, 19:04
franek777pl pisze:Witam
Orientuje się może ktoś czy przy przedłużeniu umowy (najprawdopodobniej z play abo 40 na long play 49) istnieje możliwość otrzymania pakietu play online w telefonie (100MB) na cały okres umowy? Dodam, że abonamentu raczej nie przekraczam.
100 MB to koszt 5 zł doliczany do abo. czyli wychodzi te 54zł a po 6 miesiącach 64(przy tej opcji SD w Long Play)

#394398  autor: fidel29
 20 mar 2010, 12:54
Absurdy Panowie absurdy :x
Do końca mojej umowy pozostało 9 dni.Chcę przedłużyć umowę z rabatem 50% na abonament przez pierwsze 6 miesięcy zamiast dodatkowego pakietu minut.Jak zapewniał mnie play4you jest taka możliwość.Dzwonię zatem na infolinię---pracownik potwierdza że oczywiście ta promocja mnie obejmuje.Niestety telefonu który wybrałem Nokia E66 brak---będzie dostępna za 2-3 tygodnie.W salonach Play w Gdańsku telefon jest dostępny ale oni nie mogą zamienić dodatkowych minut na 50% rabat na abonament.Pracownik placówki z Gdańska sugeruje żebym zadzwonił na infolinię i poprosił o wysłanie zlecenia(zgody) i umowy do tej placówki gdzie telefon jest dostępny.Dzwonię ponownie na infolinię---niestety pracownik jest średnio uprzejmy i tego nie zrobi.Reasumując: umowa kończy się za 9 dni.Podpisać mam nową umowę z telefonem ale bez telefonu!!!A jak się telefon pokaże na magazynie to mi go wyślą :x
Mam łącznie 3 abo w play.2 kończą się z końcem miesiąca jeden w czerwcu.I sorry Play ale mimo moich szczerych chęci nie chcecie abym przedłużył z Wami umowę.Tak jak się mówi na forum:BOK Play to jedna wielka farsa :?

#394655  autor: lukaszek1234
 21 mar 2010, 17:40
a czy replay mozna dalej wziac z extra minutami? Np abo za 12,5 i co miesiac 500 minut do play?

Alcatel OT Club --> Motorola C350 --> Sony Ericsson T68i --> Siemens SL45i --> Siemens C75 --> Siemens AX75 --> Samsung X660 --> Nokia 6310i --> Motorola V3 --> Sony Ericsson K550i -- > Nokia E51

#394673  autor: krychs
 21 mar 2010, 18:23
lukaszek1234 pisze:a czy replay mozna dalej wziac z extra minutami? Np abo za 12,5 i co miesiac 500 minut do play?
Pewnie chodzi Ci o ofertę Replay z abonamentem OP 25. Do taryfy tej nigdy nie było 500 minut do play, dopiero od taryfy OP 45, jak również w wyższych OP było dodatkowe 500 minut w sieci.

Ja dzisiaj byłem w 2 lubelskich salonach Play ponieważ moje dwie aktywacje abonamentowe kończą się 31 marca. Interesowała mnie w szczególności oferta Replay bez telefonu. Niestety w obu salonach zaoferowano mi standardową ofertę 50% zniżki na abonament w dowolnie wybranym abonamencie Longplay. Dokładnie to samo co oferują nowym abonentom. I gdzie tu te indywidualne podejście do klienta, o którym w temacie o ofercie Longplay pisał play4you2. To przynajmniej w starej ofercie Replay bez telefonu oprócz rabatu 50% na abonament było 500 minut w sieci. Dziwne to podejście Play do stałych klientów :?

#394729  autor: emitar
 21 mar 2010, 21:26
fidel29 pisze:...
A nie możesz podpisać sobie umowy jak będzie dostępny telefon ? Będzie telefon podpiszesz umowę, a abonament w miesiącu, w którym podpiszesz = ((stary abonament pomniejszony o ilość dni jakie minęły od okresu rozliczeniowego) + (nowy abonament pomniejszony o ilość dni jakie zostały do końca okresu rozliczeniowego)
  • Strona 32 z 182
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 182
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32