Pytanie jak z resztą oferty. Być może będzie taniej. Ktoś ma już jakieś potwierdzone info?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Witam skończyła mi się umowa chce dać wypowiedzenie, na co mogę liczyć obecnie placem 30zl i miałem 400 min i smsy .Za ile mogę wyhaczyc no limit na komórki i stacjonarne oraz smsy i mmsy i oczywiście żeby był internet. Mogę obecnie płacić do 30zl
wiem tylko jaki los czeka P9 lite. Podobno cena ma urosnąć do 200zł. Jak będzie z resztą nie wiem.
Do 30zł standardowe oferty na stronie internetowej są następujące:
https://scr.hu/vlZ0Yn
Do 30zł standardowe oferty na stronie internetowej są następujące:
https://scr.hu/vlZ0Yn
pytanko, w jakiej cenie można ugrać samsung galaxy s5 neo przy promocyjnym abo comfort za 59,99?
Info dla ludzi którzy jeszcze chcą p 9 lite za te 20zl z kurierem w comforcie za 60zł.
to jeszcze jak sie dobrze pokręci to mój brat załatwił. (ale generalnie spieszyć sie trzeba)
Ale już cieżko. Chyba nawet wracaja do 5gb neta...
to jeszcze jak sie dobrze pokręci to mój brat załatwił. (ale generalnie spieszyć sie trzeba)
Ale już cieżko. Chyba nawet wracaja do 5gb neta...
Mam nietypową sytuację.
Obecnie posiadam dwa numery na firmę w abonamencie ~100 zł brutto (nolimit, 3GB, bez EU) za oba numery (oferta bez telefonu).
Chciałbym przedłużyć dwa numery z telefonami oraz abonamentem z minutami w UE.
Problemem jest tylko to, że muszę to zrobić do końca czerwca oraz to że do końca umowy zostało odpowiednio:
- 6 miesięcy i 15 dni
- rok i kilka dni
Czy w przypadku zgody na przedłużenie obu numerów jestem w stanie negocjować warunki?
Miał ktoś podobną sytuację?
Zdaję sobie sprawę, że kwota abo mi podskoczy.
Obecnie posiadam dwa numery na firmę w abonamencie ~100 zł brutto (nolimit, 3GB, bez EU) za oba numery (oferta bez telefonu).
Chciałbym przedłużyć dwa numery z telefonami oraz abonamentem z minutami w UE.
Problemem jest tylko to, że muszę to zrobić do końca czerwca oraz to że do końca umowy zostało odpowiednio:
- 6 miesięcy i 15 dni
- rok i kilka dni
Czy w przypadku zgody na przedłużenie obu numerów jestem w stanie negocjować warunki?
Miał ktoś podobną sytuację?
Zdaję sobie sprawę, że kwota abo mi podskoczy.
Czaiłem się na ten Comfort i P9 Lite za 4gr ale że jeszcze ponad 6 miechów do końca umowy jakoś mi się nie spieszyło . Wczoraj (14.06) przeczytałem jednak wpis użytkownika Algatox o nowym cenniku i jak najszybciej zadzwoniłem do SUK. I co się okazało? Cennik zmienił się nie od środy tylko już od wtorku. No i P9 Lite jest, owszem dla mnie ale za 199zł. I nic się nie da z tym zrobić. A miałem dwie umowy przedłużać czyli na jednym dniu spóźnienia byłbym w plecy 400zł. Podziękowałem, zadzwoniłem za chwilę licząc, że zgłosi się ktoś inny. Niestety zgłosiła się ta sama babka więc coś tam się zapytałem o ceny innych telefonów(nie zmieniły się) i się rozłączyłem . Nie dawało mi to spokoju, postanowiłem spróbować jeszcze raz za jakieś 15min i zatrudnić do rozmowy żonę. Zgłosił się Pan, który potwierdził zmianę cennika od wczoraj i że niestety 199 za tego p9 lite. Moja - jak to baba trochę pomarudziła, że chciała 2 umowy przedłużyć, że miał być za 1 zł telefon i miły Pan powiedział żeby chwilę zaczekać i zobaczy co się da zrobić. Za chwilę wrócił i powiedział, że udało mu się załatwić z kimś tam ważnym żeby jednak policzyć te fony po starym cenniku bo już miał dzisiaj kilka takich telefonów od ludzi z którymi wstępnie na coś się umawiał i nie chce ich w ch.. robić, (tzn. nie chce psuć wizerunku firmy) i nas dorzucił do tej grupy(mimo że akurat ja na nic się z nikim nie umawiałem). Wychodzi na to, że jak się chce to zawsze można coś wymyślić (Pani nie mogła/nie chciała/niżej stoi w hierarchii i ma g.. do gadania?). Nie wiem jakby było gdyby dzisiaj ktoś dzwonił ale można próbować...
Aha, będzie mnie to kosztować 2x20zł za kuriera - tej opłaty nie chciał/nie mógł zdjąć ale bardzo nie nalegałem bo i tak się super zachował.
P.S. Może się komuś to przyda: jeżeli ustalamy w SUK przedłużenie i chcemy potem coś zmienić do do 2 godz. oni mogą to w systemie skorygować. Potem to już tylko można co najwyżej paczki od kuriera nie odbierać ale w tym czasie nic innego się nie da wziąć no i ceny się w międzyczasie zmieniają. Moja w przypływie emocji wzięła Relax bo weszła ta taryfa na rozmowy za granice ale jak przegadaliśmy sprawę potem, ze i tak siostra za odbieranie od niej będzie płacić 5gr/min (co w skali miesiąca gadając dziennie 20-30 min wyszło by prawie 50zł do czyjegoś rachunku) to zrezygnowała. Udało się dodzwonić przed końcem pracy SUK - bo Pan zostawił nazwisko i zmienić Relax na Comfort zostawiając oczywiście cenę 4gr za P9 Lite. Gdybym chciał to zrobić dziś to by system już tego nie puścił. Taka ciekawostka...
Dobra starczy bo i tak powyżej 10 linijek nikt nie czyta.
Aha, będzie mnie to kosztować 2x20zł za kuriera - tej opłaty nie chciał/nie mógł zdjąć ale bardzo nie nalegałem bo i tak się super zachował.
P.S. Może się komuś to przyda: jeżeli ustalamy w SUK przedłużenie i chcemy potem coś zmienić do do 2 godz. oni mogą to w systemie skorygować. Potem to już tylko można co najwyżej paczki od kuriera nie odbierać ale w tym czasie nic innego się nie da wziąć no i ceny się w międzyczasie zmieniają. Moja w przypływie emocji wzięła Relax bo weszła ta taryfa na rozmowy za granice ale jak przegadaliśmy sprawę potem, ze i tak siostra za odbieranie od niej będzie płacić 5gr/min (co w skali miesiąca gadając dziennie 20-30 min wyszło by prawie 50zł do czyjegoś rachunku) to zrezygnowała. Udało się dodzwonić przed końcem pracy SUK - bo Pan zostawił nazwisko i zmienić Relax na Comfort zostawiając oczywiście cenę 4gr za P9 Lite. Gdybym chciał to zrobić dziś to by system już tego nie puścił. Taka ciekawostka...
Czy ktoś wie jaką cenę można wyrwać przy przedłużaniu internetu mobilnego dla biznesu,jeśli chcę no imit LTE ?
Jednak to prawda zadzwoniłem do BOK-u i nowa cena P9 lite w comfort to 299 zł, idzie utargować do 199zł i nic więcej, na abonamencie dają rabat z 69 na 59 ale internetu nie chciał pan zwiększyć, po przełączeniu do SUK otrzymałem ofertę wyższego abonamenty z 79 na 59 czyli internet itp 7GB, no i zaczęła się walka o cenę telefonu ale jednak nic nie udało się ugrać 199 i ani zł mniej, miałem 2 numery do przedłużenia, to na jeden wziąłem P9 który bez problemu został obniżony do ceny 699 (tak jak chciałem) natomiast P9 lite już nie da rady (nowy cennik).
Trochę źle zagrałem bo mogłem powiedzieć że wczoraj mi zaoferowali za 1zł i tak próbować przycisnąć ale nie pomyślałem. Tak czy inaczej uważam ofertę na huawei w miarę sensowną i dałem się skusić nawet za 199 zł, tylko szkoda że moje niezdecydowanie w ciągu 1 dni kosztowało mnie 200zł ..
Pozdrawiam i życzę dobrych ofert
Trochę źle zagrałem bo mogłem powiedzieć że wczoraj mi zaoferowali za 1zł i tak próbować przycisnąć ale nie pomyślałem. Tak czy inaczej uważam ofertę na huawei w miarę sensowną i dałem się skusić nawet za 199 zł, tylko szkoda że moje niezdecydowanie w ciągu 1 dni kosztowało mnie 200zł ..
Pozdrawiam i życzę dobrych ofert
oferta wyżej posiada w tej chwili nielimitowane rozmowy i smsy +1GB itnernetu w strefie T-mobile. Jeżeli dostałeś ją za 59zł + telefon za 200zł to oferta jest na prawdę dobra.
Darmowe rozmowy w Austria, Albania, Chorwacja, Czarnogóra, Czechy, Grecja, Holandia, Macedonia, Niemcy, Rumunia, Słowacja, Węgry.
Darmowe rozmowy w Austria, Albania, Chorwacja, Czarnogóra, Czechy, Grecja, Holandia, Macedonia, Niemcy, Rumunia, Słowacja, Węgry.
kolego jeśli możesz to podaj nazwisko tego konsultanta z SUK na priw lub tu na forumRadzique pisze:Czaiłem się na ten Comfort i P9 Lite za 4gr ale że jeszcze ponad 6 miechów do końca umowy jakoś mi się nie spieszyło . Wczoraj (14.06) przeczytałem jednak wpis użytkownika Algatox o nowym cenniku i jak najszybciej zadzwoniłem do SUK. I co się okazało? Cennik zmienił się nie od środy tylko już od wtorku. No i P9 Lite jest, owszem dla mnie ale za 199zł. I nic się nie da z tym zrobić. A miałem dwie umowy przedłużać czyli na jednym dniu spóźnienia byłbym w plecy 400zł. Podziękowałem, zadzwoniłem za chwilę licząc, że zgłosi się ktoś inny. Niestety zgłosiła się ta sama babka więc coś tam się zapytałem o ceny innych telefonów(nie zmieniły się) i się rozłączyłem . Nie dawało mi to spokoju, postanowiłem spróbować jeszcze raz za jakieś 15min i zatrudnić do rozmowy żonę. Zgłosił się Pan, który potwierdził zmianę cennika od wczoraj i że niestety 199 za tego p9 lite. Moja - jak to baba trochę pomarudziła, że chciała 2 umowy przedłużyć, że miał być za 1 zł telefon i miły Pan powiedział żeby chwilę zaczekać i zobaczy co się da zrobić. Za chwilę wrócił i powiedział, że udało mu się załatwić z kimś tam ważnym żeby jednak policzyć te fony po starym cenniku bo już miał dzisiaj kilka takich telefonów od ludzi z którymi wstępnie na coś się umawiał i nie chce ich w ch.. robić, (tzn. nie chce psuć wizerunku firmy) i nas dorzucił do tej grupy(mimo że akurat ja na nic się z nikim nie umawiałem). Wychodzi na to, że jak się chce to zawsze można coś wymyślić (Pani nie mogła/nie chciała/niżej stoi w hierarchii i ma g.. do gadania?). Nie wiem jakby było gdyby dzisiaj ktoś dzwonił ale można próbować...
Przed chwilą rozmawiałem z SUK.
Standard:
Comfort za 59
P9 za 699
7gb
darmowy kurier
naviexpert za friko
W sumie nawet nie musiałem sie zbytnio wysilać
- Kurier ile kosztuje?
- 20zł
- Da rade za darmo?
- OK

Standard:
Comfort za 59
P9 za 699
7gb
darmowy kurier
naviexpert za friko
W sumie nawet nie musiałem sie zbytnio wysilać
- Kurier ile kosztuje?
- 20zł
- Da rade za darmo?
- OK

Czy obecnie jest mozliwosc przedluzenie umowy bez telefonu na 12 miesiecy? Konsultant upiera sie ze najkrotsza umowa bez telefonu przy przedluzeniu to 18m-cy.
na 6 miesięcy są oferty na stronie internetowej. Parę postów wyżej napisałem o tym.
Z tymi 12 miesiącami problem był poruszony kilkukrotnie i nikomu nie udało się tego zmienić.
Z tymi 12 miesiącami problem był poruszony kilkukrotnie i nikomu nie udało się tego zmienić.
Witam
Czy w taryfie komfort za 59 dostajecie też rozmowy w strefie T-mobile (Austria, Albania, Chorwacja, Czarnogóra, Czechy, Grecja, Holandia, Macedonia, Niemcy, Rumunia, Słowacja, Węgry) ? Czy jest to dostępne tylko w wyższym abonamencie?
Czy w taryfie komfort za 59 dostajecie też rozmowy w strefie T-mobile (Austria, Albania, Chorwacja, Czarnogóra, Czechy, Grecja, Holandia, Macedonia, Niemcy, Rumunia, Słowacja, Węgry) ? Czy jest to dostępne tylko w wyższym abonamencie?
Abo: 129,99 - 10zł, czyli 119,99zł
S7: 959zł
15GB
no limit all
Abo: 29,99 bez telefonu
no limit komórki i stacjonarne
2GB
Abo: 59,99
P9 lite: 199zł
7GB
no limit all
Wszystko na 24 miesiące.
Taką zbiorczą ofertę dostałem (dwaj abonenci, drugi i trzeci numer należą do jednego)
Da się z tego coś urwać jeszcze?
S7: 959zł
15GB
no limit all
Abo: 29,99 bez telefonu
no limit komórki i stacjonarne
2GB
Abo: 59,99
P9 lite: 199zł
7GB
no limit all
Wszystko na 24 miesiące.
Taką zbiorczą ofertę dostałem (dwaj abonenci, drugi i trzeci numer należą do jednego)
Da się z tego coś urwać jeszcze?
dzwoniłem do suk i zaproponowali p9 za 749 tyle ze jakis dziwny abonament bo 55 netto i wychodzi 67 brutto
ktos wie dlaczego? dodam ze abo jest na firme
Witam
Czy ktoś orientuje się czy są jeszcze dostępne telefony Sony Xperia Z5 Compact? Wg strony nie ma ich w ofercie :/ Liczyłem na ten telefon do abonamentu Relax, ktoś orientuje się (o ile w ogóle są) jaka jest jego cena?
Przeglądałem kilka stron wstecz, ale nie znalazłem cennika telefonów wg DUK. Może ktoś ma pod ręką?
Czy ktoś orientuje się czy są jeszcze dostępne telefony Sony Xperia Z5 Compact? Wg strony nie ma ich w ofercie :/ Liczyłem na ten telefon do abonamentu Relax, ktoś orientuje się (o ile w ogóle są) jaka jest jego cena?
Przeglądałem kilka stron wstecz, ale nie znalazłem cennika telefonów wg DUK. Może ktoś ma pod ręką?