Użytkownik
Ranga
Obserwator
po ptokachbelek pisze:witam. złożyłem wypowiedzenie i przegapiłem dzień w którym umowa przestała obowiązywać. Numer automatycznie przeszedł z abonamentu na kartę. Moje pytanie brzmi czy mam szansę uzyskać jeszcze ofertę : WERSJA Z 2GB
- 40 zł na 15 mies (2 gb, no limit rozmowy na komorki + smsy + stacjo, 3 ms 0zl potem 49.99 więc średnia wartość to 40 zł)
czy już po ptokach :/
Już za późno ale sprawdź tą oferte:belek pisze:witam. złożyłem wypowiedzenie i przegapiłem dzień w którym umowa przestała obowiązywać. Numer automatycznie przeszedł z abonamentu na kartę. Moje pytanie brzmi czy mam szansę uzyskać jeszcze ofertę : WERSJA Z 2GB
- 40 zł na 15 mies (2 gb, no limit rozmowy na komorki + smsy + stacjo, 3 ms 0zl potem 49.99 więc średnia wartość to 40 zł)
czy już po ptokach :/
borsuk24 pisze: drugi numer 9.90 jeden miesiąc potem 19.90 nielimitowane sms/mms do wszystkich i rozmowy w Play bez limitu do tego 2GB internetu umowa na 15 miesięcy.
Nie da rady. Tylko z tym Domowym Routerem Wi-Fi mogę ogarnąć.coleograf pisze:damdzio, a czy ofertę z tabletem też możesz załatwić taniej?
Nie ma żadnych minut do innych sieci w tym abonamencie. za minutę 0,29grjamkassi90 pisze:borsuk24 pisze: drugi numer 9.90 jeden miesiąc potem 19.90 nielimitowane sms/mms do wszystkich i rozmowy w Play bez limitu do tego 2GB internetu umowa na 15 miesięcy.
Czy w tej opcji były jakieś minuty do wszystkich?
Za 32zl. masz to wszystko, a nawet więcej:motov3 pisze:Ehh. Ja caly czas czekam az PLAY da cos rozsadniej w zakresie sam SIM.
Teraz mam Formula 4.0 Unlimited za 29.99 (2GB internet i no limit na komorki). Trzeba doplacic pakiet 10zl zeby byly sms/mms no limit. Czyli 39.99/mc. Umowa na 6mcy. Tyle ze bede musial ta oferte zmienic, bo potem pakiet 2GB skacze o 20zl wyzej. Czyli zrobi sie 59.99 sam SIM.![]()
Idealna oferta to byloby Rozmowy komorkowe No Limit, Sms/mms no limit i 1GB Net za 29.99.
Ale poki co jedyne zblizone warunki oferuje TM z netem 500mb.
I co tu robic ? (Prepaid obecnie nie wchodzi w gre, musi byc ABO ze wzgledow dokumentacyjnych)