Mam takie pytanie mam do końca umowy jeszcze rok czyli do październik 2016. Złożyłem wypowiedzenie już kilka dni temu. Korzystam obecnie z planu Smart Plan Multi II ze zobowiązaniem 94,99 ze zniżką 30% z groupona więc płacę 61.49 czy jest możliwość przedłużenia już umowy w ofercie bez telefonu ten abonament goły byłby o zobowiązaniu większym czyli 105 z groszami ale chciałbym go wziąć w ofercie Smart Plan Open czyli po wszystkich zniżkach za 29.99 ( cena dla klientów posiadających usługi stacjonarne ) czy mogę sobie na razie darować i do kiedy czekać?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Na to pytanie nikt Ci nie odpowie ale możesz to sam sprawdzić. Zaloguj się na swoje konto w Orange i wejdź do sklepu. Zobacz jakie abonamenty pozwoli ci wybrać. I już:-)
tam pozwala mi niestety droższy za 79.99 bez telefonu.. myślałem, że może coś od DUK mogę dostać;(
Od DUK na rok przed końcem raczej nic nie dostaniesz. No ale spróbować możesz, to nic nie kosztuje.
A czy jeśli w marcu kończy mi się umowa, to jest taka opcja by zadzwonic do DUK ?
Nie wiem jak to jest teraz, ale wcześniej było tak, że jeśli przy przedłużeniu umowy wybierało się abonament z niższą kwotą zobowiązania niż obecnie to wchodził on w życie dopiero po zakończeniu obecnej umowy, a jeśli wybierało się abonament z kwotą zobowiązania równą lub wyższą od aktualnie posiadanej to zmiany wchodziły w życie z początkiem najbliższego okresu rozliczeniowego, jeśli tak już nie jest to niech ktoś mnie poprawi.
podno juz tak nie jest.
ja mam za 59,9 a jakbym predluzyl nawet za 29,999 to mam od kolejnego okresu rozliczeniowego.
tak pisal mi konsultant na e-sklep oraz przez tel.
ja mam za 59,9 a jakbym predluzyl nawet za 29,999 to mam od kolejnego okresu rozliczeniowego.
tak pisal mi konsultant na e-sklep oraz przez tel.
Orientuje się ktoś jakie są oferty z DUK na internet mobilny?
mam jeszcze jedno pytanie wczoraj przedłużyłem mój drugi numer od DUK z rabatem ze 105 z groszami na 59,69 albo troszkę inna koncówka i z telefonem samusung galaxy s5 neo za 99 złotych na 30 miesięcy..Zastanawia mnie,czy taki rabat jest na całą umowe od DUK ponieważ umowę kończę dopiero w maju 2016? czy będę musiał wcześniej płacić znacznie więcej?
2 miesiące temu dawali tylko +50% transferu, czyli bardzo słabo.andrewzc pisze:Orientuje się ktoś jakie są oferty z DUK na internet mobilny?
nie wiem skad wy macie takie rabaty,mi nie dali nic...nawet slabiej niz w e-sklepie
Jeżeli ktoś chce teraz np. Samsunga Galaxy A5 - to lepiej uderzyć do kolegi zielony71 niż szarpać się o jakąkolwiek zniżkę z DUK/czy jakimiś tam kłamczuchami lub oszustami - wychodzi praktycznie na to samo! (jeżeli liczyłbym maksymalne rabaty DUK), tyle, że od ręki i bez proszenia 

W sumie to jeszcze P8 lite też wyjdzie porównywalnie, bo w DUK nie dokładają tabletu. Tyle, że chwilowo i tak niedostępny.
Sami do mnie zadzwonili.pumba pisze:W jaki sposób dostałeś taką ofertę? Zadzwonili do Ciebie czy sam dzwoniłeś i pod jaki numer?born_to_win pisze:Wczoraj podpisane dwie umowy, obie takie same. Abonament 45,69 zł, wszystko no-limit + 5 GB internetu + coś tam w roamingu + H P8 lite za 1 zł. Wypowiedzenie złożyłem 12.11, oferte dostałem 16.11, tylko czekałem na telefony. No i -10 zł z Orange Open.
Witam. Mam pytanie odnośnie przedłużenia mojej umowy. Moj staż w orange na tym numerze to 2 lata. Nie posiadam na siebie dodatkowo żadnych innych usług w orange (rodzice posiadaja telefon i internet). Obecny abonament to smart plan multi za ok 50zł. Od 1,5 roku rachunki płace po 150 - 160zł, ze względu na charakter mojej pracy przebywam służbowo za granicą. Interesuje mnie oferta z pakietem minut w roamingu (minimum 500 a najlepiej więcej), a także internetem w roamingu (ok 5GB). Niestety orange nie da mi wiekszego pakietu internetowego za granicą niz 100mb.
To co mi zaproponowali, to abonament 89.90, Xperia Z5 za 925zł - 75złrabatu = 850zł, 400 min w roamingu oraz 100mb internetu, w pl no limit i 5gb internetu + 2,5 za przedłużenie umowy = 7,5GB.
Rozumiem, że na poważny pakiet danych w roamingu, za oczywiscie większą kwote abonamentu (200zł powiedzmy) nie mam co liczyc, dlatego chciałbym sie dowiedzieć ile jeszcze moge wynegocjować z tego co mi proponują. Interesuje mnie tańszy telefon (w gre wchodzi Galaxy s6 lub Xperia Z5) oraz większy o ile to możliwe pakiet minut w roamingu oraz ewentualnie jakie rabaty na kwote abonamentu moge uzyskać. Umowa kończy sie w styczniu, wypowiedzenia wiadomo jeszcze nie złożyłem.
Pozdrawiam
To co mi zaproponowali, to abonament 89.90, Xperia Z5 za 925zł - 75złrabatu = 850zł, 400 min w roamingu oraz 100mb internetu, w pl no limit i 5gb internetu + 2,5 za przedłużenie umowy = 7,5GB.
Rozumiem, że na poważny pakiet danych w roamingu, za oczywiscie większą kwote abonamentu (200zł powiedzmy) nie mam co liczyc, dlatego chciałbym sie dowiedzieć ile jeszcze moge wynegocjować z tego co mi proponują. Interesuje mnie tańszy telefon (w gre wchodzi Galaxy s6 lub Xperia Z5) oraz większy o ile to możliwe pakiet minut w roamingu oraz ewentualnie jakie rabaty na kwote abonamentu moge uzyskać. Umowa kończy sie w styczniu, wypowiedzenia wiadomo jeszcze nie złożyłem.
Pozdrawiam
za ile zł jest abonament no limit ?zielony71 pisze:2 miesiące temu dawali tylko +50% transferu, czyli bardzo słabo.andrewzc pisze:Orientuje się ktoś jakie są oferty z DUK na internet mobilny?
i czy mogą ten abonament obniżyć 20-30% ?
Mam kupon rabatowy -20% na abonament, i jestem w momencie w którym mogę przedłużyć abonament przez internet. Jak to wszystko zrobić w odpowiedniej kolejności aby ten kupon zadziałał na nowy abonament?
Witam. konczy mi sie umowa na abonament komorkowy w orange i zastanawiam sie czy moge uzyskac jakies znizki oprocz tych ktore proponuje mi konsultant. Posiadam 3 usługi w orange. Komorka,stacjonarny tel i net. Konsultant przy abonamencie lte wspolny 150zl proponuje mi znizke 30zl i xperie z5 za 769zl. Mozna cos jeszcze z tego obnizyc ?
Wie ktoś może , kiedy pojawi się S6 Edge? - ciągłe niedostępny w Orange. Albo dla klientów biznes są w piorytetem.
Musiałeś wziąć wyższy abonament od tego co miałeś? Moja umowa kończy się 15.05.2016r., ale kilka dni temu rozbiłam telefon i przydałby się nowy...mateuszbed pisze:mam jeszcze jedno pytanie wczoraj przedłużyłem mój drugi numer od DUK z rabatem ze 105 z groszami na 59,69 albo troszkę inna koncówka i z telefonem samusung galaxy s5 neo za 99 złotych na 30 miesięcy..Zastanawia mnie,czy taki rabat jest na całą umowe od DUK ponieważ umowę kończę dopiero w maju 2016? czy będę musiał wcześniej płacić znacznie więcej?