@
pachu: Wiadomość pierwsza z iBOA, temat "inne":
Witam,
Jestem zainteresowany przedłużeniem umowy z siecią Era. Niestety oferta, która widnieje na stronie (50zł za 120 min i 30zł za 70 min) jest trochę za droga. Czekam na lepsza propozycję i ciekawy cennik telefonów.
Pozdrawiam
Po tym dostałem poprzednią ofertę, tj. bez tych dodatkowych minut 40zł - 120min, 25zł - 70min. Wtedy jeszcze się nie zdecydowałem na przedłużenie. Jak weszły nowe oferty, wysłałem coś takiego:
Witam!
Jakiś czas temu kontaktowałem się z iBOA w sprawie przedłużenia umowy z telefonem. Od 1.09 weszła oferta urodzinowa oraz nowe oferty dla stałych klientów. Interesuje mnie Nowa Era 60 za stałą opłatą 40zł (190 minut) i Nowa Era 40 za 25zł (100 minut). Zależy mi na równej stawce nie przekrzywiającej 40zł (nie np. 30zł przez 12msc, a potem 50zl do końca).
Interesuje mnie też opcja przedłużenia umowy bez telefonu. Tutaj też chciałbym zobaczyć jakąś ciekawą ofertę.
Czekam na propozycję i jak najszybciej się wybieram do salonu w celu przedłużenia umowy.
Wtedy dostałem 190min za 40zł na 24 miesiące. Nie chce mi się z nimi negocjować przez telefon, bo i po co?
Edit:
czy warto negocjować jeszcze aparat?
Do tego nie dostaniesz aparatu, to jest oferta bez telefonu. Za 40zł dostaniesz 190minut i telefon, ale wtedy już 24 miesiące.