Stali vs nowi klienci. Każdy konsultant zawsze sprzedaje bajkę, że stały klient ma lepiej. O to przykład z ich strony internetowej. 250zł różnicy na tym samym na niekorzyść stałego klienta.

Dla wszystkich nowych klientów oferta na P9 Lite to 199zł w ofercie na 24 i 12 miesięcy za 69,99zł.Algatox pisze:Stali vs nowi klienci. Każdy konsultant zawsze sprzedaje bajkę, że stały klient ma lepiej. O to przykład z ich strony internetowej. 250zł różnicy na tym samym na niekorzyść stałego klienta.
No zgadza się, czyli ok 4 zł więcej miesięcznie lub doliczając do ceny tel to 669zł za P9 Lite - nadal jest to dobra oferta, jak uważacie ?sylvon pisze:Jeszcze opłata aktywacyjna 50 zł.
Nie rozumiem jak można podchodzić do całej ceny w ten sposób. Wartość telefonu to około 1000zł, gdy zostanie z miejsca sprzedany na allegro. Koszt całej umowy to 1089.88sixis pisze:No zgadza się, czyli ok 4 zł więcej miesięcznie lub doliczając do ceny tel to 669zł za P9 Lite - nadal jest to dobra oferta, jak uważacie ?sylvon pisze:Jeszcze opłata aktywacyjna 50 zł.
No właśnie nie można uzyskać podobnej oferty.Karlos20 pisze:co to szkodzi zapytać konsultantów SUK T-Mobile, czy nie można uzyskać wyżej wymienionej oferty na zatrzymanie klienta, tym bardziej, że nie poniesiemy opłaty aktywacyjnej.
Tak jak pisałem wcześniej ja otrzymałem telefon P9 Lite przy przedłużeniu za 20,03 (po czterech rozmowach z konsultantem).miarek pisze: Suk proponuje 24x60+150 (tel, niby maksymalna zniżka 200zł) + 20zł (kurier) = 1610zł
Nikt nie przedłużał na najtańszym abonamencie ?ADR pisze:Witam!
Jak to teraz wygląda w T-mobile, jaki jest obecnie najniższy abonament z telefonem? Na stronie od przedłużenia najniższy 50 zł i to bez stacjonarnych jakiś dramat. Ile można uzyskać z SUK teraz? Jak nie to przenoszę mamy numer do plusa, tak jak ja to zrobiłem.
50 zł no limit 10 GB neta i na unię 120 minut i 500 MB do tego lumia 640 XL za 9 zł czy tam za 3 - oczywiście mam Cyfrowy polsat.
Pozdrawiam
Fajnie... Tylko nie podałeś kwoty abonamentuturystasj pisze:Witam.
Dzisiejsza rozmowa na temat warunków przedłużenia umowy:
Comfort
No Limit all
7gb
Brak opłaty za kuriera.
Huawei P9 699,00
P9 Lite 0,04
Mało rozgarnięta osoba wiedząc co to taryfa comfort wie, że ta oferta to 69.99zł miesięcznie, przy przedłużeniu rabatują do 59.99zł ;]skorek pisze:Fajnie... Tylko nie podałeś kwoty abonamentuturystasj pisze:Witam.
Comfort
No Limit all
7gb
Brak opłaty za kuriera.
Huawei P9 699,00
P9 Lite 0,04
Umowa na 24 miesiące, kwota abonamentu 59,99.turystasj pisze:Witam.
Comfort
No Limit all
7gb
Brak opłaty za kuriera.
Huawei P9 699,00
P9 Lite 0,04