Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Czyli chodzi tu o umowe w systemie 12x 60zl +12x 100zl tak ??wozo pisze:- Nowa Era 120 - 280 minut lub 840 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 220 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 500 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 60,00 zł z VAT, następnie 100,00 zł z VAT przez miesiące pozostałe do końca aneksu
Torture, ja w sprawie Twoich negocjacji. Czy do NE60 za 40 zl otrzymales mozliwosc aktywowania pakietu era rodzinna? Jesli tak, to w jaki sposob to wynegocjowales?torture pisze:@crux: Tomiało wyrażać niechęć do tak drogiego smsa, przez tyle czasu niezmienianego
1) Napisz, że chcesz równą stawkę. Pamiętam, że ludziom proponowali NE60 30+50, a ja dostałem równe 40. Napisz, że tak chcesz i już.
2) Na razie się nikomu nie udało.
3) A to trzeba by było pogrzebać w regulaminie, ale obstawiam, że tak.
ceny telefonow nie sa negocjowalne. chyba, ze masz rachunki ponad 300zl na kazda aktywacje. inaczej tylko i wylacznie punkty erapremia. roznica wynika z tego, ze nowy ma ten abonament za 120zl a przedluzajacy o 20zl taniej (wszelkie obnizki nie sa brane pod uwage), a w erze ceny telefonow sa wyliczane wg. tego ile dostana od Ciebie z tytulu oplaty abonametowejA pytanie mam jeszcze odnosnie ceny telefonu, Udalo sie komus wynegocjowac tansza cene ? bo jestem zainteresowany iPhonem w NE120 kosztuje 1099zl ale dla nowych abonentow koszt ten wynosi 899zl.
warto bylo czytac forum troche wczesniej. ja dzieki informacjom od Soulfly zdecydowalem sie 29.08 na ne60 bez telefonu i zalapalem sie na pakiet rodzinny za 5zl a dodatkowo na paczke 500mb za 15zl czego juz teraz nie ma. Chcialm czekac do 31 sierpnia, ale gdy tylko uslyszalem, ze siec rodzinna ma byc od ne80, a pakiety internetowe maja zostac wycofane to czekalem tylko na pierwszy dzien nowego okresu rozliczeniowego.sunner pisze:Ja osobiscie wynegocjowalem NE80 za 60zl + era rodzinna za 5 zl. Obawiam sie, ze tych minut bedzie troche za duzo.
czy to znaczy że jeśli już PO podpisaniu umowy ktoś mnie zaprosi to też coś tracę?RS81 pisze:UWAGA na sieć rodzinna i regulamin
"h. Sponsor lub Uczestnik mogą należeć tylko do jednej Grupy."
bo jeśli ktoś już was zaprosil możecie zapomniec o promocji która sie należy!
można i nie, nikt pewnie nie da ci tego otwarcie, ale 60/100 jest w pewnym sensie tymi 80pln...MichAelis pisze:Chodzilo mi o to ze slyszalem ze nie mozna dostac 80 zł na dwa lata,
no to bardzo prawdopodobne że ktoś woli płacić ciągle 80, ja bym wolał, dlatego vide supra kolego MichAelis. i fakt nikt mnie nie prosił o wyjaśnienia ale czytanie ze zrozumieniem to chyba nie moja słaba strona akurat...MichAelis pisze:Problem jest taki, ze moze ktos woli placic ciagle 80, a nie 60 i 100
OFERTA Z WYMIANĄ APARATU:
- Nowa Era 40 - 70 minut lub 210 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 30 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 100 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 25,00 zł z VAT
- Nowa Era 60 - 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 70 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 190 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 40,00 zł z VAT
- Nowa Era 80 - 170 minut lub 510 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych
oraz 120 dodatkowych minut do wszystkich sieci (oprócz Play): łącznie 290 minut miesięcznie w promocyjnej cenie 60,00 zł z VAT