Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
zalecam złożyc wniosek w nowym okresie rozliczeniowym ktory wypada na mc listopad.WebSter pisze:Drodzy,
Umowa w T kończy mi się 15 stycznia.
Czy w związku z tym mogę zacząć przenosić nr do Orange? Rozumiem, że do momentu całkowitego przeniesienia zmuszony będę opłacać 2 abonamenty u 2 operatorów?
Czy aby dostać dodatkowy rabat orange open telefony komórkowy i stacjonarny muszą być zarejestrowane na tą samą osobę?
Czyli jeśli posiadam jednoosobową działalność gospodarczą to mogę skorzystać z kuponu i przenieść numer do oferty dla indywidualnych? Czy wtedy wpisuje przy wypełnianiu wniosku dane firmowe u obecnego operatora i na takie same dane numer zostanie zapisane w bazie orange, czy też zostanie zapisany jako numer Jana Kowalskiego bez regonu i nipu.zielony71 pisze:Juz od dłuższego czasu czekam na coś takiego ale daremnie. W przypadku działalności indywidualnej możesz za to skorzystać z planów dla osób prywatnych.Tlumacz.pro pisze:Czy ktoś kojarzy, czy istnieją kody dla planów firmowych (działalność 1os)?
Też jestem w podobnej sytuacji. Przy przedłużaniu umowy z Play miałem z tym problem, teraz pójdę do salonu T i zaktualizuję dane.Griszaaa pisze:Złożyłem zamówienie na przeniesienie numeru. Mam jednak mały dylemat. Na poprzedniej umowie z T-mobile jest inny numer dowodu osobistego niż mam aktualnie( wymiana z powodu utraty ważności po 10 latach). Czy może to stanowić jakiś problem?
Wcześniej pisał ktoś, że miał wysłać im skan swojego dowodu. Nigdzie podczas wypełniania formularza w necie nie znalazłem takiej adnotacji.
Tak jak mówi kolega, udaj się do operatora dawcy od którego przenosisz numer i zmień dane i po sprawie.jechu87 pisze:Też jestem w podobnej sytuacji. Przy przedłużaniu umowy z Play miałem z tym problem, teraz pójdę do salonu T i zaktualizuję dane.Griszaaa pisze:Złożyłem zamówienie na przeniesienie numeru. Mam jednak mały dylemat. Na poprzedniej umowie z T-mobile jest inny numer dowodu osobistego niż mam aktualnie( wymiana z powodu utraty ważności po 10 latach). Czy może to stanowić jakiś problem?
Wcześniej pisał ktoś, że miał wysłać im skan swojego dowodu. Nigdzie podczas wypełniania formularza w necie nie znalazłem takiej adnotacji.