Tekstów dotyczących wiecznej "lepszości" PLAY nie będę ponownie komentował. Poprę jednak ten fragment:
Karlos20 pisze:Uważam, że Play lepiej dotrze z ofertą
argumentując to przekonaniem większości młodych, że "PLAY jest lepszy, bo tak" i namawianiem przez nich na to abo rodziny i znajomych bez zastanowienia.
Roaming w 2 sieciach + macierzysta PLAY ma się nijak do jakości usług Plusa czy T moim zdaniem.
Wcześniej pochwaliłem w innym temacie PLAY zapominając, że te niecałe 100 zł to oferta bez telefonu. To jednak za dużo i żadna z tych ofert moim zdaniem nie jest na tyle warta uwagi, by wydawać z telefonem ponad 1,5 stówki na miesiąc, a chyba mało kto musi być przy telefonie 24/7. To jeszcze telefon, a nie niszczarka do banknotów. 150 zł max to można dać za taki no limit z fonem+szybki, nielimitowany internet mobilny/stacjonarny, moim zdaniem. Przy okazji: PLAY myśli tak pozytywnie z tymi 5 mln klientami, a ciekawe czy będzie miał choć 10 razy mniej.
Zaciekawił mnie też, że
Karlos20 pisze: M.in. składając wypowiedzenie, można otrzymać lepszą ofertę niż ustaloną w materiałach
Niby takie oczywiste, ale (wiem, że to zupełnie inny op i typ oferty) mojemu tacie przy rozwiązywaniu oferty z Orange o internet mobilny nawet nic nie proponowano, zapytano tylko o powód i koniec. Widać, jak opom zależy na klientach.