Ruben pisze:Czy rzeczywiście w tej taryfie można kupić Wave S8500 za 1pln, czy to jakaś pomyłka
Telefon jest faktycznie w tym abo za złotówkę, nie tylko na stronie, ale również w cenniku, ale nie wiem jak jest z dostępnością.
Ruben pisze:Drugie pytanie to, czy mając jeszcze 3m-ce do końca umowy u innego operatora mogę złożyć wniosek MNP i załapać się na w/w ofertę ale okres umowy liczony byłby od maja?
Przenosząc numer masz 2 opcje:
1. Składasz papiery i mówisz, aby przeniesienie numeru nastąpiło w momencie skończenia umowy z obecnym operatorem.
2. Składasz papiery o natychmiastowe przeniesienie numeru i ofertę będziesz mógł mieć już teraz. Musisz jednak liczyć się z tym, że będziesz musiał zapłacić kare umowną wprost proporcjonalną do długości trwania umowy u starego operatora, czyli w Twoim przypadku będzie to 3*kwota abonamentu= wysokość kary umownej.
Zrobisz jak będzie Ci pasować ale może za te 3 miesiące będzie jeszcze lepsza promocja ze względu na 1 urodziny T-Mobile w Polsce? Ja myślę, że na pewno coś będzie, bo za czasó ery na każde urodziny były jakieś "specjalne promocje".