• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#349058  autor: Jedrker
 28 lip 2009, 11:00
no faktycznie wreszcie dodali zaległe punkty profit.
:lol:
hans1054 pisze:Nie miałbym tyle punktów gdyby nie moja karta kredytowa Visa Orange mBank
Też o niej pomyślę, obecnie używam karty kredytowej w mbanku ale visa classic, jak bym wyrobił sobie kolejną brandowaną orange miałbym dodatkowe zyski :-D

#349110  autor: pumba
 28 lip 2009, 15:11
hans1054 pisze:Nie miałbym tyle punktów gdyby nie moja karta kredytowa Visa Orange mBank :)
A z jakiej oferty korzystasz abonament czy karta?

hans1054 pisze:Obecnie zbieram na drukarkę bo jest za 11200pkt także jeszcze niewiele mi brakuje a ty na co zbierasz???
Szczerze mówiąc to nie myślałem o wymianie punktów na nagrody rzeczowe bo z reguły jest to nieopłacalne ale w przypadku drukarki o której wspomniałeś sprawa wygląda inaczej i sam zacząłem się nad nią zastanawiać bo jakby przeliczyć te 11200 punktów na złotówki zgodnie z przelicznikiem 25pkt = 1zł to koszt takiej drukarki wyniósł by 448zł a po takiej cenie w mało którym sklepie można ją kupić bo przeważnie ceny oscylują około 500zł. A tak wogóle to ja zbierałem punktu żeby obniżyć sobie cenę telefonu przy przedłużaniu umowy bo w listopadzie kończy mi się obecna umowa ale zastanawiam się nad sensem pozostawania przy abonamencie i chyba przejdę na kartę i wtedy punkty wymieniałbym na doładowania ale znowu w obecnych czasach przy promocyjnych doładowaniach korzystniejsze jest doładowywanie w tradycyjny sposób, więc może skuszę się też na tę drukarkę choć parę dni temu kupiłem nowe urządzenie wielofunkcyjne HP C4580 też w sumie tak nieplanowanie ale akurat była po okazyjnej cenie za 269zł a od jakiegoś już czasu myślałem o drukarce z WiFi żeby móc drukować bezprzewodowo z laptopa, a o laserówce też zawsze myślałem więc chyba zdecyduję się na drugą drukarkę ;) Szkoda że wcześniej nie zwracałem na to uwagi bo część punktów wymieniłem na doładowania a jakby nie to to mógłbym wziąć już tą drukarkę ;)

[ Dodano: 2009-08-06, 21:49 ]
hans1054, i co ty na dziłania centka? chyba już nie uda się nam nazbierać na drukarki :|

#352209  autor: dj krysta
 13 sie 2009, 12:59
a ja mam pytanie czy nabijają się/nabijały się punkty profit za korzystanie z Orange Freedom?

#352213  autor: kowcio
 13 sie 2009, 13:05
dj krysta pisze:a ja mam pytanie czy nabijają się/nabijały się punkty profit za korzystanie z Orange Freedom?
Nie, z tego co wiem to nie.

#352216  autor: hans1054
 13 sie 2009, 13:11
Cześć PUMBA

Jestem wku..... na maksa. Nie po to przez 2,5 roku zbierałem punkty żeby zamówił jakieś badziewie typu słuchawki. Chciałem przynajmniej zamówić sobie torbę podróżna bo przynajmniej to jest praktyczne ale oczywiście nic z tego. Zreszta popatrz sie na progra m profit teraz przecież ta są pustki i kpiny co oni teraz robią.

Naprawdę nie mam słów do nich szkoda że nam zabraknie do drukarki ale byle czego z programu też nie potrzebuje. Najwyżej kupie sobie starter i doładuje konto za 400zł. Lepsze 400zł na koncie niz zeby mi to przepadło

INTERNET Beskid Media 1GB/300mb

#352260  autor: cesarz
 13 sie 2009, 15:11
Wszyscy z nas którzy przeszli na Orange Abonament i Orange Mix nie mogą doładować się punktami profit :( Można tylko doładować oferty na kartę i stare abo i misy.

CNN

#352348  autor: pumba
 13 sie 2009, 19:45
dj krysta pisze:a ja mam pytanie czy nabijają się/nabijały się punkty profit za korzystanie z Orange Freedom?
Tak jak już pisałem na poprzedniej stronie, ja mam na jednym koncie abonenckim telefon na abonament i freedoma i początkowo przyznawano mi punkty profit za freedoma na moją komórkę ale odkąd rozwiązali problem z naliczaniem punktów już mi tych punktów nie naliczają. Jak dzwoniłem do Profita bo nie naliczyli mi punktów za co innego to babka sama wspomniała że to że wcześniej dostawałem punkty za freedoma to ich strata bo mieli błąd w systemie ale już go rozwiązali i więcej nie będę dostawał tych punktów za freedoma na moją komórkę, ale mogę zarejstrować sobie oddzielnie tego profita i wtedy będę dostawał za niego punkty ;)

hans1054, ja im napisałem maila mam nadzieję że mi odpiszą napisałem im że to jest nie fer że ludzie przez lata zbierali punkty na jakąś konkretną nagrodę a oni od tak zamykają program i w tak krótkim czasie zmuszają do wymiany punktów. Tobie akurat spasowała by torba podróżna której też już nie ma tak jak naszej drukarki, mi natomiast żadna torba niepotrzebna bo walizy podróżne mam, torbę na laptopa też jedynie to interesowała mnie ta drukarka ale ani nie dali szansy dozbierać do niej punktów. Napisałem im żeby przynajmniej dali mi możliwość zsumowania punktów z dwóch kont ale już chyba po ptokach bo drukarki nie ma :| a doładowania mnie zbytnio nie interesują bo mam telefon na abonament, na allegro próbowałem już sprzedać doładowania ale nit chętny sie nie znalazł więc zostaje z punktami które pewno przepadną, chyba że na forum znajdzie się jakiś chętny na zakup doładowania ;)