yyy tzn. niby wg jakich zasad?? chyba mnie nie zrozumiales. ja nie chcialem zadnych modyfikacji na moim koncie (bo do tego to sie zgodze ze potrzebuja wiecej danych tak jak mi odpisala pierwsza osoba) ja chcialem tylko wyjasnic sprawe (o której wczesniej telefonicznie informowalem BOK), a to udalo sie kobiecie z 2go maila i do tego na 100% nie potrzeba moich zadnych dodatkowych danych. A jeśli chodzi o fragment:
"Nadmieniam, że w dniu 16.01.2009 r. dokonana została zmiana w systemie odnośnie wysyłania faktur papierowych wraz z rachunkiem szczegółowym."
jest to tylko potwierdzenie modyfikacji jaka została złożona podczas wcześniejeszej rozmowy telefonicznej ze mna!!!,
to tak jak pisalem wczesniej
kuwejt pisze: po moim telefonie od przyszego miesiaca bede dostawal tak jak zwykle: faktrure +szczegolowy wykaz polaczen bo Pani musiala dopiero recznie ta usuge wlaczyc na moim koncie
ta usługa zostałą wcześniej (przed moim mailem dzwonilem do BOKu) już podczas rozmowy telefonicznej spowrotem włączona na moim koncie (wtedy tez podawalem dodatkowe dane dotyczace konta). Tak więc pierwsza osoba ewidentnie odpisala na "odwal się"