• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#192417  autor: jahu
 13 cze 2007, 20:14
yagi - a wygasla juz promocja? nie (btw czyw dniu kiedy chcialem podpisac wygasla? nie trwa do dzis) - wiec teoretycznie argumentacja do pupy - jeszcze dzis do mnie dzownilo *500 na reklamacje z 4.VI i dalej twierdza z uporem maniaka ze mozna prznosic i nei ma przeszkod - jak mantre powtarzaja.

Prponuje isc do salonu i zazadac lajta z przeniesieniem a jak nie to postraszyc poziej przekrecic *500 wcisnac na sile sluchawke i powiedziec ze nie wyjdziesz dopoki nie porozmawiaja.

To sie naprawde andeje do UKE - spelnia sie wszysktie warunki umowy, potwierdzaja mozliwosci techniczne, przedstawia sie odpowiednie dokumentya Ci mowia nie.

Ktos moze chce jakis zbiorowy protest do UKE slac? Chetnie sie podpisze :D

#192429  autor: yagi
 13 cze 2007, 20:42
Ale przenoszenie numeru trwa czesto ponad miesiac w przypadku abonamentow i dlatego moga byc problemy...

W przypadku karty to ok. tygodnia i problemow nie ma... Ale to juz dyskryminowanie grupy przenoszacej z abonamentow i tutaj robi sie duuuuzy problem...

A umowe podpisujesz w promocji ktora obawiazuje w chwili popisania umowy a nie pelnomocnictwa o przeniesienie numeru i sporo osob mogloby zostac na lodzie gdyby Lajt zniknal pare dni przed uwolnieniem numeru... Co Ty na to?

#192431  autor: Prometo
 13 cze 2007, 20:45
yagi pisze:W przypadku karty to ok. tygodnia i problemow nie ma
yagi, o ile sie nie mylę to jahu chciał przenieść z karty na abonament i zrobił się wielki problem :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#192435  autor: yagi
 13 cze 2007, 20:51
Wiem. Tyle ze gdyby Play dal zielone swiatlo pre-paidowcom to co z klientami chcacymi przeniesc z post-paid? Do widzenia?

Latwiej powiedziec nie i koniec - sprawiedliwie dla wszystkich... ;-)

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#192440  autor: Prometo
 13 cze 2007, 20:58
yagi, skoro w Empikach nie widzą problemu z przejściem z prepaida na postpaid a w Germanosie widzą problem to coś mi tu nie gra :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#192461  autor: yagi
 13 cze 2007, 21:55
Empiki nie maja takiej praktyki w sprzedazy telefonow na abo jak Germanosy...
Empiki w ogole mialy odpasc ze sprzedazy abo Playa - bylo tam mnostwo walkow i P4 duzo stracilo dzieki nim...

Podpisanie umowy z przeniesieniem na 30 to pikus ale rozpoczynanie procesu ktory nie wiadomo jak sie skonczy to zupelnie innna bajka...

[ Dodano: 2007-06-13, 21:57 ]
Chodzi mi i akt podpisania umowy w momencie trwania promocji Lajt...

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#192470  autor: ozp
 13 cze 2007, 22:23
Wszystko ma swój koniec...w tym wypadku raczej dobry ;) Przeniesienie numeru to mordęga...ale co się dziwić innym opom..nie chcą puszczać tak łatwo swoich klientów dlatego wydłużają ile się da...uke powinno się tym zająć ...

:::...ReMeMbEr Me...:::

#199386  autor: rafall86
 05 lip 2007, 15:28
Nie ma możliwości przeniesienia numeru do Play Lajt. Jest to promocja dla klientów decydujących się na aktywację nowego numeru. Pozdrawiam.

#199409  autor: yagi
 05 lip 2007, 17:06
rafall86 pisze:Nie ma możliwości przeniesienia numeru do Play Lajt. Jest to promocja dla klientów decydujących się na aktywację nowego numeru. Pozdrawiam.

Nieprawda...

Wszystkie oferty dotepne w chwili podpisania umowy poza klikoma przeznaczonymi dla pracownikow Play...

#199412  autor: rafall86
 05 lip 2007, 17:25
W takim razie powodzenia w przenosinach. U mnie w aplikacji NASA przy wyborze promocji Play Abonament z moim numerem do wyboru są 50, 70, 100, 150.

#199415  autor: yagi
 05 lip 2007, 17:31
rafall86 pisze:W takim razie powodzenia w przenosinach. U mnie w aplikacji NASA przy wyborze promocji Play Abonament z moim numerem do wyboru są 50, 70, 100, 150.
Bo Lajt to inna promocja... Wybierz Lajt a bedzie dostepna 30tka... Wtedy klient nie dosc ze zabuli 50 dych aktywacji to jeszcze nie dostanie tych 12 minut na 3 miechy...

#199473  autor: jahu
 05 lip 2007, 22:05
No nie zaczynajcie ze nie ma w aplikacji opcji abo 30 - a raczej promocji - bo poczuje sie jak w moim germanosie ;)

P.s. zaczyna mnie to wqrzac w cennikach telefonow podaja rubryke abo 30 a faktycznie to ejst promocja - pozniej nawet malo kompetentny bok powtarza mantre abonament 30zl -a to guzik prawda - to niejest standardowa oferta tylko promocja - a to sie wiaze z ograniczeniami ktore yagi wyjasnil

#199691  autor: yagi
 06 lip 2007, 17:45
Bo w systemie jest to mocno zakrecone a tutaj spotkalo sie takich dwoch co maja do czynienia z Germanosem ;)