Algatox pisze:jeżeli kogoś interesuje taryfa comfort to można dostać nie 7GB a 10GB internetu. Jeden z newsów.
Niestety, nieprawda. Rozmawiałem dziś z SUK i w Comfrot max co mogą dać to nadal 7GB. 10GB jest w taryfie Relax. Poza tym, -10PLN na abonament oraz -200PLN na telefon. Dodatkowo, można dostać NaviExpert na całą umowę bez opłat, a także można powalczyć o zniesienie opłaty za kuriera, ale do tego trzeba mieć dobry powód, bo mają parcie z góry żeby tej opłaty nie znosić.
majakajak pisze:Jak wygląda sprawa przedłużenia umowy bez telefonu z nie limitowanymi połączeniami na komórki i stacjonarne, SMS/MMS oraz 5gb internetu? Przekopałem trochę forum i kiedyś ktoś pisał, że można dostać taką ofertę za 29.90.
Mi dzisiaj proponowali za 39.90 i chciałbym się dowiedzieć cy coś jeszcze mogę ugrać.
Tak, była taka oferta. Comfort bez telefonu, bez stacjonarek i 5GB Internetu za 29,99. Teraz masz Comfort bez telefonu, ale no limit obejmuje także stacjonarne, a Internetu jest 7GB. Do tego można powalczyć o skrócenie umowy do 18 miesięcy. Cena 39,99.