• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 298 z 624
  • 1
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 624
 #866596  autor: lukast
 17 maja 2016, 10:33
lukast pisze:
cyzio1 pisze:Tak, bo mam już numer w T-Mobile jeden, więc dali mi zniżkę na abo 10 zł, ale już na fona nie chcieli.

Jakbym przedłużał ofertę to fon by kosztował 149 zł.
A ja nadal czekam na info że komuś udało się wyhaczyć P9 Lite w wersji inna niż biała ;)
UPDATE:

- Czy cena 169zł za P9 Lite w taryfie Comfort 59zł jaką otrzymałem z SUK to w tej chwili maksymalnie co da się uzyskać ? Coś ktoś tutaj wspominał o 149zł - skąd te rozbieżności ?

- Czy jeśli mam karte mikro-sim a telefon wymaga nano sim to da się uzyskać bezpłatną wymianę ?
Dostałem od konsultanta informacje że moja karta mikro-sim wspiera już standard LTE i w takim przypadku nie może mi bezpłatnie wymienić

Proszę o info jeśli ktoś zna odpowiedzi na pytania - aha dostałem potwierdzenie że:
- mają tylko białem wersje z 2GB ramu y szybko nie będzie innych bo zamówili takich ileś tam tyś. sztuk
 #866615  autor: broda4
 17 maja 2016, 11:55
witam.
piszecie raczej o wyższych taryfach.

A co na dzień dziesiejszy jest w wersji ekonomicznej?
Czy jest wogóle taka?
Mam na starym telefonie mamy jeszcze jakąś rodzinę 60 :)

Czym to moge zastąpić - raczej tylko dzwonienie i SMSy.
Mało netu.
 #866621  autor: lukast
 17 maja 2016, 12:15
Yanosek pisze:Rozbieżności wynikają z tego że doliczyli 20 zł za kuriera.
Można tej opłaty uniknąć ? Komuś sie udało wynegocjować jej zniesienie ?
 #866626  autor: szlifierz00
 17 maja 2016, 12:55
lukast pisze:Czy cena 169zł za P9 Lite w taryfie Comfort 59zł jaką otrzymałem z SUK to w tej chwili maksymalnie co da się uzyskać ? Coś ktoś tutaj wspominał o 149zł - skąd te rozbieżności ?
Tak, ja w tej taryfie zapłaciłem 149 zł za telefon, za kuriera nie płaciłem. Smartfon już do mnie dotarł, więc oficjalnie stwierdzam, że niestety ma tylko 2GB ramu.
 #866642  autor: wiosnalato
 17 maja 2016, 14:02
szlifierz00 pisze:
lukast pisze:Czy cena 169zł za P9 Lite w taryfie Comfort 59zł jaką otrzymałem z SUK to w tej chwili maksymalnie co da się uzyskać ? Coś ktoś tutaj wspominał o 149zł - skąd te rozbieżności ?
Tak, ja w tej taryfie zapłaciłem 149 zł za telefon, za kuriera nie płaciłem. Smartfon już do mnie dotarł, więc oficjalnie stwierdzam, że niestety ma tylko 2GB ramu.
A jak ogólnie telefon? Jakość wykonania, praca, czytnik linii papilarnych...
Jesteś zadowolony?
Ja właśnie odesłałem pana kuriera z P8 lite - będę za kilka dni starał się o P9 lite.
Tyle tylko, że jeszcze nigdzie nie miałem możliwości go zobaczyć na żywo.... ;(
 #866695  autor: Kriss77
 17 maja 2016, 18:29
Witam .
Podzielę się moimi doświadczeniami w przedłużaniu umowy. Abonentem jestem od czasów Ery (ponad 14 lat) . Umowa kończy mi sie w przyszłym tygodniu. Od jakiegoś miesiąca otrzymałem kilka telefonów z propozycją przedłużenia ale były to raczej uniwersalne oferty nie odbiegające znacząco od tych dostępnych przez internet za które dziękowałem z uśmiechem. Przed weekendem (sobota) postanowiłem wysłać mailem wypowiedzenie . W poniedziałek z rana nagle telefon z numeru komórkowego . Po weryfikacji danych padło pytanie dlaczego chce zrezygnować z świadczenia usług przez T-mobie.
Odpowiedź nie otrzymałem jak do tej pory żadnej interesującej oferty . Na to Pan formułka czy interesuje mnie abonament z telefonem czy bez i do jakiej kwoty. Moja odpowiedź że z telefonem i że interesuje mnie telefon P9 (nie light). Na to Pan że proponuje mi abo za 99 zł nolimit + 15 gb internetu do tego ten telefon za 349 zł + przesyłka kurierska. Z tej oferty udało mi się urwać jeszcze kuriera za free i wymianę karty sim. :).
Pozdrawiam.
 #866703  autor: MARCCC
 17 maja 2016, 18:48
Sam chciałem niedawno przedłużyć umowę. A co do twojej propozycji 99 zł to uważasz za sukces? rozumiem żebys miał w tej cenie nolimit na komrkowe i stacjonarne do ue a tak? jednak moje zdanie się nie zmieni. T-mobile będzie zdzierał i tyle.
 #866706  autor: Kriss77
 17 maja 2016, 19:03
MARCCC pisze:Sam chciałem niedawno przedłużyć umowę. A co do twojej propozycji 99 zł to uważasz za sukces? rozumiem żebys miał w tej cenie nolimit na komrkowe i stacjonarne do ue a tak? .
Sukcesem to nie jest a 60 min do UE wystarczy :). A na marginesie porównując w Play w tej cenie Telefon kosztuje 860 i minut do UE jest 0 :D więc kto tu jest ździercą .
 #866737  autor: jashooligans
 17 maja 2016, 21:41
Mam zamiar przedlużyć jeden numer na abo 60zl. Dodatkowo chcę przenieść 1 numer z innej sieci na abo bez telefonu. Czy moge liczyc wtedy na jakies ekstra znizki,cos jak orange open?
 #866743  autor: cyzio1
 17 maja 2016, 22:26
Pytajnik, umowa na 24 miesiące a raty za telefon spłacasz przez 30 miesięcy (6 miesięcy za free - 18 miesięcy normalnie), a później przez sześć miechów płacisz raty za fona :)

pogmatwane jak ruski słoik -.-
 #866789  autor: Yanosek
 18 maja 2016, 11:56
Ja również przedłużyłem umowę. Comfort (no limit + 7 GB neta) za 59 miesięcznie i P9 za tysiaka.

N! Project Engineer
 #866798  autor: Yanosek
 18 maja 2016, 12:26
3 letnią gwarancję ma na pewno P9 + 3 miesiące ochrony wyświetlacza + 3 miesiące na wymianę telefonu. Aby otrzymać rozszerzoną gwarancję trzeba zarejestrować Huawei ID w aplikacji HiCare i aktywować Złoty Pakiet.

Co do P9 Lite nigdzie nie widziałem takiej informacji.

N! Project Engineer
 #866810  autor: cyzio1
 18 maja 2016, 13:04
Tak jak mówi Yanosik - gwarancję na dodatkowy rok otrzymasz jak się u nich zarejestrujesz.

Na p9 lite też jest ta gwarancja.

Yanosik - też wziąłem p9 komfort 7 gb neta, ale za 1080 zł :)
 #866847  autor: pytajnik871
 18 maja 2016, 16:48
cyzio1 pisze:Dzwoniłem do sklepu internetowego i umowa 6 miesięcy za 1 zł trwa tylko 24 miechy :)

Wziąłem sobie p9 lite (przeniesienie numeru) za 249 zł (comfort - czyli abo 69,99)

Kurier 0 zł

Wychodzi z abo i fonem P9 lite 1510 zł

Przypominam że P9 lite ma gwaracnję 36 miechów door to door
dokładnie, wszystko się mieści w 24 miesiącach (w sklepie internetowym), ja wziąłem P8 (za 59 zł) w abo 99zł.

trzeba dzwonić bezpośrednio do sklepu internetowego, numer podałem na poprzedniej stronie (a nie pod te numery ze str int z zakładki "kontakt"-człowiek się tu dodzwoni i nawet nie wie, że to nie jest sklep internetowy (oni też nie powiedzą bo wyczuwają "frajera" :) ) i mają gorszą ofertę, pewnie wielu jest takich ludzi jak ja-nieświadomych-, i można się naciąć i np. zgodzić na powyższą ofertę ale trwającą 30 miesięcy).
 #866943  autor: lukast
 19 maja 2016, 11:12
Aktualnie rozważam w taryfie Comfort za 59zł przez SUK takie 2 telefony:

- A5 (2015) - za 49zł - wiem że to model już ponad roczny, jednak kusi mnie ekran Amoled i dobre opinie o szybkości działania w standardowych zastosowaniach (w gry nie gram) momimo nie najszybszego procka. Brakuje mu jednak diody powiadomień

- P9 Lite - za 149zł - nowość, jeszcze brak testów jakichkolwiek - ekran pomimo wyższej rozdzielczości pewnie będzie miał bardziej blade kolory (to nie Amoled) + boję się trochę tego interfejsu Huawei - bez menu aplikacji (EMUI). no ale to dużo nowszy telefon i na papierze zdecydowanie wygrywa.

Każda rada będzie cenna :) - dzisiaj lub jutro ma dzwonić Pan z SUK
 #866952  autor: Monika1982
 19 maja 2016, 11:44
witam,

poszło wypowiedzenie i był pierwszy telefon. Niestety nadal bez zmian. Ponoć to max. co mogę wycisnać na chwilę obecną:
Jump ProFirma M 54.99 netto umowa na 24 miesiące(faktura na e-maila, zgoda na Elektroniczną Informacje Handlową)
-Nielimitowane połącznia do wszystkich sieci krajowych na komórki i stacjonarne,
-Nielimitowane SMS/MMS do wszystkich sieci w kraju,
-Nielimitowane połączenia do UE na komórki i stacjonarne,
-Internet connect 8GB,

Huawei P8 LTE 99 zł brutto

Brak kosztów dodatkowych (kurier, aktywacja, wymiana karty itp)

co sądzicie o tej propozycji? Brać?
Umowę mam do końca lipca.
  • Strona 298 z 624
  • 1
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 624
  • 1
  • 296