Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Model telefonu
LG G3
Sieć
Play
To gdzie przejść, do jakiej sieci???andrzejgolota pisze:Mówiłem, żeby się napalać. PS. Rozmawiajmy tutaj o ofertach przedłużeniowych, temat o "nowej ofercie" Play jest tutaj:
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 2&start=45
Oferta niedostępna, również jestem w trakcie rozmów po rezygnacji, wstrzymałem się z realizacją oferty do dziś, patrzę na forum i widzę Twój post, no i po zweryfikowaniu w GU takiej opcji nie ma, więc nie wiem skąd taki rabat, może konsultant się trochę pomylił...YaPaE87 pisze:Dostałem wczoraj taką oferte co o niej sądzicie :
Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie dotyczące oferty utrzymaniowej, które otrzymałem 21 stycznia 2015 roku za pośrednictwem strony internetowej.
Uprzejmie informuje, że specjalna oferta promocyjna wygląda następująco:
- Formuła 4.0 Unlimited z rabatem na telefon GU
- koszt abonamentu 59,99 zł
- abonament na 25 miesięcy
- w ramach abonamentu nielimitowane połaczenia do wszystkich sieci komórkowych
- nielimitowane połączenia do Play
- 1 GB internetu w telefonie
- nielimitowane sms/mms do wszystkich sieci
Modele telefonów w tym abonamencie:
Sony Xperia T3 99 zł
Sony Xperia M2 1 zł
Sony Xperia M2 Aqua 99 zł
Sony Xperia E3 1 zł
Samsung G386F Galaxy Core LTE 1 zł
Samsung I9515 Galaxy S4 VE 399 zł
LG G3S 1 zł
LG D620 G2 Mini LTE 1 zł
HTC Desire 610 1 zł
Nokia Lumia 735 1 zł
Nokia Lumia 710 99 zł
NOKIA LUMIA 635 1 zł
W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z Obsługą Klienta za pośrednictwem portalu Play 24 (http://www.play.pl). Jesteśmy także do Pana dyspozycji pod numerem 790 500 500 z telefonu innego operatora lub stacjonarnego lub *500 z telefonu Play.
Z TELEFONEM na 24 mies:
- 39.40 zł na 24 mies (750 mb, rozmowy na komorki no limit, smsy no limit, bez stacjo. 3 ms 0 zł, potem 44.99 więc średnia wartość to 39.40zł, ceny tel z abon 49.99)
- 52.50 zł na 24 mies (1,5gb, rozmowy na komorki no limit, smsy no limit, oprócz stacjo, ceny tel z abon 59.99)
- 61.25 zl na 24 mies (2,5gb, wszystko no limit, 3 ms 0zł potem 69.99 więc średnia wartość to 61.25zł, ceny tel z abon 69.99)
- 59.99 zł na 24 mies z rabatem na telefon 240zł (1 GB, no limit rozmowy na komórki + smsy/mmsy, stacjo opcjonalnie 10zł)
W przypadku ofert gdzie jest rabat na 3 miesiące lub więcej - można przelewać kwotę która stanowi średnią wartość abonamentu. Przykład: Przychodzą 3 rachunki za 0zł a potem 40 to od 1 do 15 miesiąca można jak najbardziej przelewać po 32 zł mimo innej kwoty na fakturze gdyż jest to średnia wartość abonamentu
Witam czy ktoś może jeszcze sprawdzał czy ta oferta ze zniżką 400zł na telefon jest aktualna?ywis pisze:Oferta niedostępna, również jestem w trakcie rozmów po rezygnacji, wstrzymałem się z realizacją oferty do dziś, patrzę na forum i widzę Twój post, no i po zweryfikowaniu w GU takiej opcji nie ma, więc nie wiem skąd taki rabat, może konsultant się trochę pomylił...YaPaE87 pisze:Dostałem wczoraj taką oferte co o niej sądzicie :
Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie dotyczące oferty utrzymaniowej, które otrzymałem 21 stycznia 2015 roku za pośrednictwem strony internetowej.
Uprzejmie informuje, że specjalna oferta promocyjna wygląda następująco:
- Formuła 4.0 Unlimited z rabatem na telefon GU
- koszt abonamentu 59,99 zł
- abonament na 25 miesięcy
- w ramach abonamentu nielimitowane połaczenia do wszystkich sieci komórkowych
- nielimitowane połączenia do Play
- 1 GB internetu w telefonie
- nielimitowane sms/mms do wszystkich sieci
Modele telefonów w tym abonamencie:
Sony Xperia T3 99 zł
Sony Xperia M2 1 zł
Sony Xperia M2 Aqua 99 zł
Sony Xperia E3 1 zł
Samsung G386F Galaxy Core LTE 1 zł
Samsung I9515 Galaxy S4 VE 399 zł
LG G3S 1 zł
LG D620 G2 Mini LTE 1 zł
HTC Desire 610 1 zł
Nokia Lumia 735 1 zł
Nokia Lumia 710 99 zł
NOKIA LUMIA 635 1 zł
W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z Obsługą Klienta za pośrednictwem portalu Play 24 (http://www.play.pl). Jesteśmy także do Pana dyspozycji pod numerem 790 500 500 z telefonu innego operatora lub stacjonarnego lub *500 z telefonu Play.
Mam na uwadze w tej ofercie rabat na telefon, maksymalnie można dostać 240 zł.
Haczyków może i nie ma. Ale są dodatkowe opłaty wynikające z cennika.MrMike pisze:Dzięki @andrzejgolota za odpowiedz, niestety jest ona mało atrakcyjna.
A udało się komuś uzyskać przy przedłużaniu tę ofertę:
http://www.play.pl/oferta/kampanie/form ... siecy.html
Przy StanieDarmowym może się ona okazać bardzo atrakcyjna.
No chyba, że są w niej jakieś ukryte haczyki.