Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Przyszedł telefon z aneksem, wszystko jak pisałam. Miałam problem z dezaktywowaniem starej karty sim i kontaktowałam się z działem IT, no i ... w miedzyczasie rozmawialiśmy o mojej nowej umowie o telefonie. Co się okazało? Faktycznie buk ktoś się pomylił i poniesię za to konsekwencje, nie ma zniżek na iphony. Pani tylko dodała ,że to już nie mój problem....baal71 pisze:Zgadzam się,że w okresie 24-miesięcznym zapłaci o 40 pln.więcej niż ja,jednak osobiście wolę zapłacić 10zł więcej mięsięcznie,czego praktycznie nie odczuję i za„zaoszczędzone" 200zł.kupić np.klocki Lego dla syna i tego zakupu nie odczuję wcale i w tym sensie uważam jej ofertę za atrakcyjniejszą od mojej.Co do opłaty za kuriera i innych to samo ich wprowadzenie uważam za żenujące,tak samo jak „proszenie"sięglowido pisze:baal71, o co Ci chodzi? Ja uwazam ze oferta dianki nie jest atrakcyjna, bo moze i dostala rabat na tel (200zl), ale nie dostala na abonament, wiec T sobie odbierze te 200 zl, a nawet 240 zl. Wszyscy stoimy na tym samym. Co do oplat za kuriera, jak przedluzalem 10 stycznia to tez mi chcieli to wcisnac, powiedzialem ze to jest jakies nieporozumienie i konsultant bez zadnego ale zniosl ta oplate.
W SUK o lepszą ofertę.to operatorowi powinno zależeć na kliencie,a nie nam abonentom.
tzn 69,99 z pakietem sms?biobi pisze:Przed chwila przedłużyłem kolejny nr - taryfa Comfort z internetem 69,90 zł - minus 5zł z przeznaczeniem na darmowe SMS i MMS, telefon Samsung Galaxy S3 w cenie 399 zł - 200 zł zniżki, darmowy kurier. Połączenie z SUK bez żadnych problemów - jak stwierdziła miła pani NIC więcej w tej taryfie ,w tym momencie nie można ugrać.
A co jeżeli wybrałem już wcześniej ( z 3 lata temu) elektroniczną fakturę?thonka pisze:mateusz666, jest
w biznesie 29zł netto na komórkę, a na bc 19zł netto, ale chyba tylko w salonach.
natomiast jako klient indywidualny jeżeli nie wybierzesz faktury elektronicznej to masz 29zł opłaty za "aktywacje aneksu".