• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 290 z 675
  • 1
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 675
 #833156  autor: light7
 04 lis 2015, 09:31
Właśnie był u mnie kurier. Wybrałem ofertę z abonamentem 65,98 (49,99), do tego rabat 40%
W umowie jest napisane, że miesięczna kwota zobowiązania to 36,59 zł. Kwota ta nie uwzględnia rabatu z tytułu wyrażonej zgody marketingowej 5,99 oraz e-faktury 5,01. Czyli finalna miesięczna kwota zobowiązania to 25,59. Umowa oczywiście z telefonem :-)
 #833157  autor: szejkeR
 04 lis 2015, 09:35
qaz pisze:Ja juz prawie miesiac czekam na iphonea 6s i nadal nikt sie ze mna nie kontaktuje... Udalo sie komus przedluzyc ostatnio umowe z iphonem 6s?
Wczoraj rozmawiałem z DUK i był dostępny iPhone 6S 16GB oraz zwykły iPhone 6 64GB. Ja poluje na 6S 64GB a tego ciągle nie ma....
 #833184  autor: gpawel
 04 lis 2015, 11:05
W moim zamówieniu jest teraz weryfikacja ręczna. Zobaczymy co będzie, ale mam obawy czy przejdzie to zamówienie.
 #833193  autor: kaczy69
 04 lis 2015, 11:25
gdy wejdzie się w ofertę to ceny już są takie jak podał Zielony, chociaż szalonych di nie ma jeszcze na stronie

cały czas mam status niezrealizowanego zamówienia jako wysłany (w poniedziałek wieczór nie chciał mi wydać konsultant w salonie przez jakiś błąd)

myslicie, że mimo to mogę już składać kolejne przeniesienie na ten sam numer?

http://www.sportowybar.pl/
http://www.facebook.com/SportowyBar
 #833198  autor: pjon
 04 lis 2015, 11:50
szejkeR pisze:
qaz pisze:Ja juz prawie miesiac czekam na iphonea 6s i nadal nikt sie ze mna nie kontaktuje... Udalo sie komus przedluzyc ostatnio umowe z iphonem 6s?
Wczoraj rozmawiałem z DUK i był dostępny iPhone 6S 16GB oraz zwykły iPhone 6 64GB. Ja poluje na 6S 64GB a tego ciągle nie ma....
DUK jaja sobie chyba robi, bo wczoraj również z nimi rozmawiałem i nie mieli na stanie żadnego Iphonea, co więcej w ubiegłym tygodniu również 2 razy do nich dzwoniłem i też nic nie mieli.
Więc albo są dwa różne działy albo celowo wprowadzają nas w błąd.

Jeszcze jedna dziwna historia: Podczas wczorajszej rozmowy z DUK, wyraźnie stwierdziłem, że dziwny jest ten ich DUK, bo jak mają zamiar utrzymać klienta skoro nie mogą mu zaproponować tel. który go interesuje nie wspominając już o marnych 10% zniżki na abo, po kilku minutach od zakończenia rozmowy zadzwoniła do mnie osoba z firmy działającej dla PLAY z propozycją przeniesienia nr do PLAY.
Czyżby zbieg okoliczności?
 #833227  autor: cirmusz
 04 lis 2015, 13:16
Na jaki numer dzwonicie do DUKa?

1997r.> PHILIPS FIZZ, PANASONIC GD93, SONYERICSSON T610,SONY ERICSSON K800, SAMSUNG OMNIA, SAMSUNG GALAXY S, SONY XPERIA Z1, SONY XPERIA Z5, HUAWEI MATE 10 PRO
 #833230  autor: szejkeR
 04 lis 2015, 13:21
pjon pisze:
szejkeR pisze:
DUK jaja sobie chyba robi, bo wczoraj również z nimi rozmawiałem i nie mieli na stanie żadnego Iphonea, co więcej w ubiegłym tygodniu również 2 razy do nich dzwoniłem i też nic nie mieli.
Więc albo są dwa różne działy albo celowo wprowadzają nas w błąd.

Jeszcze jedna dziwna historia: Podczas wczorajszej rozmowy z DUK, wyraźnie stwierdziłem, że dziwny jest ten ich DUK, bo jak mają zamiar utrzymać klienta skoro nie mogą mu zaproponować tel. który go interesuje nie wspominając już o marnych 10% zniżki na abo, po kilku minutach od zakończenia rozmowy zadzwoniła do mnie osoba z firmy działającej dla PLAY z propozycją przeniesienia nr do PLAY.
Czyżby zbieg okoliczności?
Do mnie już też dzwonili ze 3 razy z play odkąd zacząłem próby przedłużenia umowy w Orange. Generalnie do zeszłego tygodnia miałem takie same oferty - tylko 10% rabatu. W piątek złożyłem wypowiedzenie i wczoraj zadzwoniła konsultantka, która od razu bez proszenia dała rabat 30% i 300 albo 400 zł na tel (nie pamiętam dokładnie). Niestety nie przedłużyłem umowy bo tak jak napisałem były tylko iPhone 6S 16GB i iPhone 6 64Gb (rozmawiałem ok godziny 12 wczoraj). Umówiłem się, że pani ma oddzwonić jak pojawi się iPhone 6S 64GB i wtedy przedłużymy na oferowanych wczoraj warunkach. Na moje dopytywanie czy ta oferta się nie zmieni i dalej będzie mogła dać 30% rabatu powiedziała, że tak oferta będzie taka sama. Martwi mnie tylko dostępność tego telefonu bo chyba od premiery ciągle go w DUK nie mają. Wziąłbym nawet zwykłego iPhone 6 64GB tyle, że przy tych samych warunkach proponowana cena była chyba ok 50-60 zł niższa niż wersji 6S więc stwierdziłem, że to się trochę nie opłaca brać starszy telefon za praktycznie taką samą cenę (gdyby to była różnica rzędu 200-300 zł to bym to rozważył).
 #833233  autor: pjon
 04 lis 2015, 13:57
Ja wczoraj rozmawiałem dokładnie o 12.30 i nic nie mieli, nawet kobieta sprawdzała czy ostatnio coś było i kiedy ewentualnie będą mieli, ale nic nie znalazła. Dziwne to wszystko.
A z tymi telefonami z play to widocznie mają jakiegoś kreta, który informuje konkurencje.
 #833242  autor: light7
 04 lis 2015, 14:28
pjon pisze:Ja wczoraj rozmawiałem dokładnie o 12.30 i nic nie mieli, nawet kobieta sprawdzała czy ostatnio coś było i kiedy ewentualnie będą mieli, ale nic nie znalazła. Dziwne to wszystko.
A z tymi telefonami z play to widocznie mają jakiegoś kreta, który informuje konkurencje.
No właśnie wczoraj do mnie dzwoniła kobieta z play, że chce mi zaproponować przejście. Ale w moim przypadku było tak, że 4 lata temu korzystałem w play z promocji testuj smartfona i tam we wniosku należało podać datę zakończenia umowy ze swoim dotychczasowym operatorem więc może stąd wiedzieli.
 #833310  autor: Robak85
 04 lis 2015, 19:46
Witam.

Mam pytanie czy to jest dobra oferta przy przedłużeniu umowy dla małych i średnich firm:

abo 84 zł a w nim 4,5 gb netu i wszystko bez limitu + telefon sony z3c

Można coś więcej ugrać?
 #833342  autor: sbartek
 05 lis 2015, 00:04
Na stronie orange.pl mozna wygenerować sobie kupon 6miesiecy gratis dla oferty z telefonem który jest przeznaczony niby tylko dla przenoszących numer.
Ja tego kuponu próbowałem użyć do przedłużenia umowy (z telefonem/telefonem na raty) i niby rabat 100% przez 6m również jest wbijany i wychodzi w podsumowaniu.
Ostatecznie nie zlozylem zamowienia bo na stronie orange.pl, ani w regulaminie nie ma nic na temat czy moze byc uzyty do przedluzenia umowy (z tel).
Czy próbował ktoś w ten sposób przedłużać umowę ? i z jakim skutkiem ?
 #833356  autor: zielony71
 05 lis 2015, 02:01
buaszeej pisze:Huawei P8 lite - 43 zlote abonament dopłaty 109zł - warto?
Nie warto. Niby dali 30% rabatu na abo ale na telefon nic, zero, null;-)
Cena telefonu wyższa niż w sklepie internetowym o 80 zł!
To trochę tak jakby dali zwyżkę;-)
 #833357  autor: zielony71
 05 lis 2015, 02:06
Robak85 pisze:Witam.

Mam pytanie czy to jest dobra oferta przy przedłużeniu umowy dla małych i średnich firm:

abo 84 zł a w nim 4,5 gb netu i wszystko bez limitu + telefon sony z3c

Można coś więcej ugrać?
Można, wystarczy przejść na taryfę indywidualną i za taki sam zakres usług zapłacisz 70 zł brutto (z rabatem 20%) lub 60 zł brutto (z rabatem 30%-chwilowo niedostępny) i 100 zł za telefon.
 #833358  autor: zielony71
 05 lis 2015, 02:11
pjon pisze:Ja wczoraj rozmawiałem dokładnie o 12.30 i nic nie mieli, nawet kobieta sprawdzała czy ostatnio coś było i kiedy ewentualnie będą mieli, ale nic nie znalazła. Dziwne to wszystko.
Ja to mam wrażenie, że Was w konia robią. Jak nie chcą/nie mogą dać dobrych warunków to mówią, że nie ma telefonu i Wy sobie czekacie, nie przechodzicie do konkurencji a abonament leci;-)
Proponuję żeby ktoś, komu dają rabat 30% ale mówią że nie ma telefonu tak na podpuchę poprosił ten rabat z innym telefonem. Bardzo ciekawe czy tego innego telefonu też nagle zabraknie czy jednak będzie.
 #833361  autor: Robak85
 05 lis 2015, 03:04
zielony71 pisze:
Ja to mam wrażenie, że Was w konia robią. Jak nie chcą/nie mogą dać dobrych warunków to mówią, że nie ma telefonu i Wy sobie czekacie, nie przechodzicie do konkurencji a abonament leci;-)
Proponuję żeby ktoś, komu dają rabat 30% ale mówią że nie ma telefonu tak na podpuchę poprosił ten rabat z innym telefonem. Bardzo ciekawe czy tego innego telefonu też nagle zabraknie czy jednak będzie.
Coś w tym jest, bo to o co pytałem wyżej zaproponowali mojemu bratu w DUK oświadczając jednocześnie, że nie mają telefonu Sony z3c :) Na stronie są jakoś dostępne, więc to jakieś jaja są :)
 #833380  autor: szejkeR
 05 lis 2015, 09:03
zielony71 pisze: Proponuję żeby ktoś, komu dają rabat 30% ale mówią że nie ma telefonu tak na podpuchę poprosił ten rabat z innym telefonem. Bardzo ciekawe czy tego innego telefonu też nagle zabraknie czy jednak będzie.
U mnie nie było problemu z tym rabatem i innym tel ;) Po prostu burdel w tym Orange, że nie są w stanie mieć na bieżąco dostępnych telefonów. Albo celowe działanie bo mało osób kupuje flagowce (choć jak słyszymy nawet tutaj na forum popyt jest większy niż podaż:).
 #833383  autor: zielony71
 05 lis 2015, 09:20
No to jak dawali 30% i inny telefon z rabatem 400 zł to przecież trzeba było brać, sprzedać go przez allegro a iphona kupić w dowolnej wersji i kolorze bez łaski w sklepie.
  • Strona 290 z 675
  • 1
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 675
  • 1
  • 288
  • 289
  • 290