• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 289 z 350
  • 1
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 350
 #696049  autor: piotrzet
 05 lut 2014, 10:51
baal71 pisze:
dianka1989 pisze:Dzisiaj wstepnie zgodziłam sie na umowe 24miesiace, 89 pln (nielimitowane rozmowy i smsy + 2gb internetu) do tego phone s4 za 169 pln, warto? czy negocjowac?

Dziwne...mnie proponują w SUK w abo 89 z rabatem 10 pln do 79,sieć rodzinną 4 - osobową za 1,99 i stacjonarki za 5 pln,nielimitowane rozmowy na komórki i sms/mms za zero + 2GB internetu(po przekroczeniu dodatkowo 10 pln za kolejne 2GB i iPhona 4s za 369Pln.
Kilku konsultantów twierdziło,że mają zablokowane zniżki na ten model ze względu na "gwarancję najniższej ceny". Dodam,że rachunki mam w granicach 170pln.Twierdząc przy tym,że to lepsza opcja dla klientów bo przysługuje wszystkim...ciekawe...według T drożej znaczy lepiej dla klienta...

Dzisiaj około 16 mają dzwonić z SUK zobaczymy co zaproponują bo na razie oferta jest dla mnie nie do przyjęcia.
W żadnej sieci nic lepszego nie dostaniesz niestety więc nie wiem czemu oferta ta jest nie do przyjęcia?

#696051  autor: vonski
 05 lut 2014, 10:53
Witam,

Kończy mi się umowa z T-mobile. Obecnie mam frii110 (nielimitowane rozmowy/smsy i 2GB netu). Chciałbym podobny abonament, bez telefonu. T-mobile proponuje taką samą taryfę za 49 brutto, ale z umową na 2 lata. Da się coś więcej urwać? Cena jest dla mnie ok, ale nie podoba mi się 2 letnia umowa jeśli nie biorę telefonu. Na infolinii twierdzą, że teraz mają wyłącznie umowy 2 letnie.

Telefon jest w abonamencie firmowym, klient T-mobile od 2002r, wszystkie płatności w terminie itd.
 #696052  autor: dianka1989
 05 lut 2014, 10:59
piotrzet pisze:
baal71 pisze:
dianka1989 pisze:Dzisiaj wstepnie zgodziłam sie na umowe 24miesiace, 89 pln (nielimitowane rozmowy i smsy + 2gb internetu) do tego phone s4 za 169 pln, warto? czy negocjowac?

Dziwne...mnie proponują w SUK w abo 89 z rabatem 10 pln do 79,sieć rodzinną 4 - osobową za 1,99 i stacjonarki za 5 pln,nielimitowane rozmowy na komórki i sms/mms za zero + 2GB internetu(po przekroczeniu dodatkowo 10 pln za kolejne 2GB i iPhona 4s za 369Pln.
Kilku konsultantów twierdziło,że mają zablokowane zniżki na ten model ze względu na "gwarancję najniższej ceny". Dodam,że rachunki mam w granicach 170pln.Twierdząc przy tym,że to lepsza opcja dla klientów bo przysługuje wszystkim...ciekawe...według T drożej znaczy lepiej dla klienta...

Dzisiaj około 16 mają dzwonić z SUK zobaczymy co zaproponują bo na razie oferta jest dla mnie nie do przyjęcia.
W żadnej sieci nic lepszego nie dostaniesz niestety więc nie wiem czemu oferta ta jest nie do przyjęcia?
Literówka:D, mi też na początku proponowali zniżkę na abonament(10zł) czyli płaciłabym 79zł( nielimitowane rozmowy na kom i smsy + 2gb internetu ) i iphone 4s za 369 pln. nie zgodziłam się powiedziałam, że to za drogo. I zadzownili do mnie po dwóch dniach....Srednia z moich rachunków to 104 zł. Ta rodzinka za 1.99 i 5 z za nielimitowane stacjonarme przysługuje wszystkim teraz w t mobile, także nic nadzwyczajnego Ci nie proponują. Zastanawiam się tylko czy dobrze zrobiłam nie negocjując już ceny abonamentu, ale z drugiej storny do tej pory miałam abonament za 89 pln w tym 400 min i 500 mb internetu...

#696053  autor: DiAbOlO
 05 lut 2014, 11:06
Xperia Z w Premium za 539 zł a nie 519... Info od konsultanta ds. utrzymania klienta. Chyba mają swój cennik...

...:::DiAbOlO:::...

#696056  autor: glowido
 05 lut 2014, 11:15
piotrzet, jestem w podobnej sytuacji co baal71, negocjuję ofertę premium multimedialną i ciężko jest mi przełknąć cenę za iphona 379 zł, tym bardziej, że 10.01.14 podpisałem aneks na innym numerze, gdzie dostałem rabat i na abonament (10zł), i na telefon (300zł) czyli Iphona wziąłem za 69zł. Jestem zdania, iż celowo poblokowali zniżki na IP4S i Xperie Z, a zostawili na SGSIII - chcą się go pozbyć, bo zaraz w lutym czy marcu wchodzi S5 i wtedy S3 to już całkiem będzie przeżytek. Ja póki co się wstrzymuje i nie przedłużam, a jeśli tak będzie dalej to poczekam na jakiś groupon 30% do Orange i przeniosę.
baal71, koniecznie daj znać jak rozmowa z SUK

#696057  autor: DiAbOlO
 05 lut 2014, 11:18
Ja także czekam (umowa do 8 kwietnia). Szefostwo kręci śrubę w kierunku dobrym tylko dla ich portfela.

#696105  autor: szpenton
 05 lut 2014, 15:02
Na jednym z nr w grudniu skończyła mi się umowa i potrzebowałem oferty bez interenetu. Wczoraj w końcu zadzwoniłem do bok i dostałem ofertę:
*umowa na 24 miesiące
*39.99zł 400 min na komórki i rabat 5 zł na abo więc 34.99
*5zł no limit stacjonarki
*samsung solid za 1 zł.

Dziś złożyłem w orange wniosek o natychmiastowe przeniesienie nru i od piątku już nie ma mnie w t-m. Zmęczyło mnie już to "szczypanie" różowych. Nie mają dobrej oferty dla indywidualnych i nie chce mi się już czekać na cud.

#696108  autor: usiu128
 05 lut 2014, 15:11
vonski pisze:Witam,

Kończy mi się umowa z T-mobile. Obecnie mam frii110 (nielimitowane rozmowy/smsy i 2GB netu). Chciałbym podobny abonament, bez telefonu. T-mobile proponuje taką samą taryfę za 49 brutto, ale z umową na 2 lata. Da się coś więcej urwać? Cena jest dla mnie ok, ale nie podoba mi się 2 letnia umowa jeśli nie biorę telefonu. Na infolinii twierdzą, że teraz mają wyłącznie umowy 2 letnie.

Telefon jest w abonamencie firmowym, klient T-mobile od 2002r, wszystkie płatności w terminie itd.
za 39,90 netto możesz mieć:
- no limit komórkowe,
- no limit stacjonarne,
- 1GB internet (z lejkiem!)
umowa na 12mcy.

#696115  autor: mrs_mg
 05 lut 2014, 15:38
Jakoś w kwietniu kończy mi się umowa i zamierzam przejść z mixa na abonament 39,90 z telefonem SIIImini. Po dzisiejszej rozmowie konsultant zaproponował mi w tym abonamencie 400 minut, 500mb płatne dodatkowo 10zł i wspomniany tel za prawie 600zł. Na stronie t-mobile ten sam pakiet jest z tel za 159zł, więc oferta konsultanta jest zupełnie bez sensu.

Jestem już w t-mobile kilka lat i zastanawiam się, czy rozmowa z SUK może coś dać? Zależałoby mi na tym, żeby te 500mb internetu było już w abonamencie za 39 albo, jeśli już muszę płacić dodatkowe 10zł, to żeby było to 1GB. Myślicie, że mogą mi coś takiego zaproponować? Oczywiście biorąc pod uwagę tylko i wyłącznie sIIImini za 159zł

Nie zależy mi wcale na większej ilości minut, ani na tańszym tel
 #696118  autor: baal71
 05 lut 2014, 15:50
piotrzet pisze:
baal71 pisze:

Biorąc pod uwagę propozycję którą dostała dianka 1989 (iPhone za 169 pln)to owe 200 pln różnicy sprawia,że oferta jest nie do przyjęcia. Więc zastanawia mnie Twoje zdziwienie,chyba że 200 pln. więcej nie stanowi dla Ciebie problemu - wtedy ok.Jednak jak dla mnie to za dużo za kilkuletni model telefonu.

#696119  autor: usiu128
 05 lut 2014, 15:53
mrs_mg pisze:Jakoś w kwietniu kończy mi się umowa i zamierzam przejść z mixa na abonament 39,90 z telefonem SIIImini. Po dzisiejszej rozmowie konsultant zaproponował mi w tym abonamencie 400 minut, 500mb płatne dodatkowo 10zł i wspomniany tel za prawie 600zł. Na stronie t-mobile ten sam pakiet jest z tel za 159zł, więc oferta konsultanta jest zupełnie bez sensu.

Jestem już w t-mobile kilka lat i zastanawiam się, czy rozmowa z SUK może coś dać? Zależałoby mi na tym, żeby te 500mb internetu było już w abonamencie za 39 albo, jeśli już muszę płacić dodatkowe 10zł, to żeby było to 1GB. Myślicie, że mogą mi coś takiego zaproponować? Oczywiście biorąc pod uwagę tylko i wyłącznie sIIImini za 159zł

Nie zależy mi wcale na większej ilości minut, ani na tańszym tel

przechodząc z miksa do abonamentu nie ma możliwości negocjacji z SUK. Dostaje się standardową ofertę dostępną na stronie internetowej lub w sklepie.

#696134  autor: DiAbOlO
 05 lut 2014, 16:49
Ładnie T-M jedzie po stałych abonentach. Róźnice między ceną telefonu z cennika ze strony t-mobile.pl a tą podawaną przez konsultanta wynika z tego, że z automatu do podstawowej ceny telefonu zaczęli doliczać 20 zł za przesyłkę kurierską! Wyobrażacie to sobie?
Ich chyba do końca pojechało...

(info dostałem od konsultanta ds. utrzymania klienta, a wyszło na jaw po moim drążenie kwestii różnic w cenie)

#696138  autor: dianka1989
 05 lut 2014, 17:00
DiAbOlO pisze:Ładnie T-M jedzie po stałych abonentach. Róźnice między ceną telefonu z cennika ze strony t-mobile.pl a tą podawaną przez konsultanta wynika z tego, że z automatu do podstawowej ceny telefonu zaczęli doliczać 20 zł za przesyłkę kurierską! Wyobrażacie to sobie?
Ich chyba do końca pojechało...

(info dostałem od konsultanta ds. utrzymania klienta, a wyszło na jaw po moim drążenie kwestii różnic w cenie)
Są różne opłaty dodatkowe, przesyłka aktywacje. Nigdy za nic z tych rzeczy nie płaciłam, ba sami pracownicy wychodzili z inicjatywą uniknięcia tych kosztów. Tak samo tym razem Pan mi powiedział ,że opłata za kuriera to 17 pln dodając, że mi tą opłatę anuluje...

#696151  autor: DiAbOlO
 05 lut 2014, 17:29
Jak najbardziej rozumiem. Zresztą zawsze realizacja aneksu przez SUK nie była obarczona dodatkowymi opłatami, a tu teraz taki wyjazd...

Jakby ktoś z Was kontaktował się z SUK, to niech jeszcze dopyta.
Na chwilę obecną już nic mnie nie zdziwi...

#696179  autor: Monika1982
 05 lut 2014, 18:34
witam,
oferta firmowa, która dostałam od działu utrzymania klienta:
Abo: 59,90 netto
- no limit komórkowe,
- no limit stacjonarne,
- 1GB internet
umowa na 24mc-e

do tego SG SIII (I9300) - 160 netto.

Dobra oferta?

Mogę coś ugrać lepszego - szczególnie jesli chodzi o telefon.

#696192  autor: tarak
 05 lut 2014, 19:22
czy zniżki są wstrzymane dla wszystkich telefonów?
otrzymałem z SUK ofertę 400min, 500MB za 34,99 i 5zł za stacjonarne, ale ceny telefonów z cennika plus 20zł za kuriera (xperia m za 119zł, lumia 520 za 21zł)
można jeszcze uzyskać jakąś zniżkę na telefon czy narazie nic z tego?

#696202  autor: DiAbOlO
 05 lut 2014, 19:43
T-M doszło do wniosku, że ma już tak zajefajne ceny telefonów, że po co dawać zniżki plus warto jeszcze uraczyć klienta opłatą za kuriera.
Zniżki na "popularne telefony" (nie wiem czy przypadkiem nie na wszystkie) zostały zablokowane.
Nawet SUK tu nic nie pomoże.

#696208  autor: thonka
 05 lut 2014, 20:04
Za ile teraz można dostać Comfort + net ze stacjonarnymi?
dobrze widzę, że nie będzie to taniej niż 60zl + dodatki?

IMO oferować zniżkę 10zł wiedząc, że większość i tak weźmie stacjonarne i smsy dodatkowo to trochę śmiesznie to wygląda.

A za 70zł mimo wszystko w Orange bez łaski są podobne warunki przy przeniesieniu bez pułapki z "Bezpiecznym internetem" i dopłat za smsy i stacjonarne.

Ktoś próbował w tej opcji zejść z ceny S3? Bo jak widzę cenę 600zł to się tylko uśmiecham pod nosem...

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#696211  autor: baal71
 05 lut 2014, 20:16
Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami zadzwoniła do mnie około 16 konsultantka z SUK.
Propozycja taka jak wcześniej tzn.abo 89 ze zniżką na 79pln ewentualnie 129/119(Iphone 1 pln ,ale abo w tej wysokości odpada)

Cena za iPhona niezmienna 369pln.Stwierdziła,że nie ma zniżek na iPhona 4s i SonyXperie Z,na kilka pozostałych są np.SXz1-250 pln.Odbyła nawet "konsultacje" z kierownikiem,bo bardzo chciała"pomóc"(w co osobiście wątpię).Acha jest jeszcze dodatkowa opłata manipulacyjna za aneks 19 pln.doliczana do pierwszej faktury-żenada!
Więc wybaczcie,ale nie wierzę,że sami dzwonili i zjechali z ceny dla kogoś do 169pln. za iPhona.
Jeszce raz napiszę OBNIŻKI SĄ WSTRZYMANE!!!

Odmówiłem mają dzwonić 28 lutego.,umowa kończy mi się 7 kwietnia.

#696215  autor: dianka1989
 05 lut 2014, 20:31
baal71 pisze:Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami zadzwoniła do mnie około 16 konsultantka z SUK.
Propozycja taka jak wcześniej tzn.abo 89 ze zniżką na 79pln ewentualnie 129/119(Iphone 1 pln ,ale abo w tej wysokości odpada)

Cena za iPhona niezmienna 369pln.Stwierdziła,że nie ma zniżek na iPhona 4s i SonyXperie Z,na kilka pozostałych są np.SXz1-250 pln.Odbyła nawet "konsultacje" z kierownikiem,bo bardzo chciała"pomóc"(w co osobiście wątpię).Acha jest jeszcze dodatkowa opłata manipulacyjna za aneks 19 pln.doliczana do pierwszej faktury-żenada!
Więc wybaczcie,ale nie wierzę,że sami dzwonili i zjechali z ceny dla kogoś do 169pln. za iPhona.
Jeszce raz napiszę OBNIŻKI SĄ WSTRZYMANE!!!

Odmówiłem mają dzwonić 28 lutego.,umowa kończy mi się 7 kwietnia.
Dziwne, jutro u mnie ma być kurier z nowa umowa 89pln, i za iphonem 4s( biały) za 169zł. Opłaty z 19 pln za aneks zredukował mi na 0 zł, podobnie z opłatami za kuriera. Umowa na 24 miesiące.
  • Strona 289 z 350
  • 1
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 350
  • 1
  • 287
  • 288
  • 289