Mam dylemat Proponuja mi abo 89,90 ze znizkami (w tej kwesti dogadalem sie co i jak) ale z ceny tel. nie chca zejsc wiecej jak 300 - myslalem o g3 ale prawie 3 stowy za ten tel. to przesada co proponujecie za tel. do 100 maks. (A5 samsunga? czy inny)
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
A5 jest bardzo przyjemny, zobacz też HTC desire 820. Albo poczekaj do szalonych dni.
820 to sredniak cholera
pytanie czy zaoferuja w szalonych takie same warunki abonamentowe
pytanie czy zaoferuja w szalonych takie same warunki abonamentowe
W tej cenie to masz tylko średniaki A5 to też nie flagowiec. (ex) Flagowce w tej cenie to tylko w szalonych dniach.
Myślę, że zaoferują.
Myślę, że zaoferują.
czyli czekać - dzieki
Mógłby ktoś sprawdzić czy ma możliwości płatności punktami Payback za telefon podczas składania zamówienia? Zniknęła mi też opcja pokazania cen telefonów w punktach Payback. Będę wdzięczny za info.
Z tego co widzę to zniknęła taka możliwość.
Dzięki za odpowiedź, jutro będę dzwonił prawdopodobnie jak znajdę troche czasu to dam znać co i jak, mam w planach wziąć A5 za 100 złoty,w abonamencie 69,99 ze zniżką 30%.iPlus pisze:buaszeej,
sam zadzwoń na telefoniczne przedłużenie umowy i zysksj najlepsze warunki, szkoda czasu na niekompletne osoby z salonu które chcą tylko wciskać wszystko co mają do sprzedania wszystkim bez zastawiania się kto co potrzebuje bo liczy się dla salonu tylko wyrobienie planu sprzedaży, szkoda na nich czasu i do tego kolejki, lepiej zadzwonić,

Wygląda na to, że zamówienie z rabatem 40% zostanie zrealizowane bo przesyłka została przekazana do DPD. Nie wiem jeszcze co będzie w umowie ale chyba będzie dobrze:-)
Zatem wszystkich chętnych do przedłużenia umowy z tym rabatem zapraszam na priv (jak zwykle za darmo).
Zatem wszystkich chętnych do przedłużenia umowy z tym rabatem zapraszam na priv (jak zwykle za darmo).
Hej
Mógłby ktoś mi podesłać wzór wypowiedzenia ?
I mam jeszcze jedno pytanie. Czy jeśli umowa się kończy 22 listopada, mogę złożyć teraz wypowiedzenie z dniem końca umowy i z przejściem po tym okresie na kartę ?
Mógłby ktoś mi podesłać wzór wypowiedzenia ?
I mam jeszcze jedno pytanie. Czy jeśli umowa się kończy 22 listopada, mogę złożyć teraz wypowiedzenie z dniem końca umowy i z przejściem po tym okresie na kartę ?
Jeżeli chcesz przejść na kartę to musisz iść do salonu. Wzór wypowiedzenie Ci nie będzie potrzebny, po prostu powiesz czego chcesz a oni już będą wiedzieli co zrobić;-)
Kiedy wyślesz te kody?zielony71 pisze:Wygląda na to, że zamówienie z rabatem 40% zostanie zrealizowane bo przesyłka została przekazana do DPD. Nie wiem jeszcze co będzie w umowie ale chyba będzie dobrze:-)
Dzięki zielony71
A powiedz mi jeszcze czy gdy mi nic nie zaproponują dobrego i przejdę na kartę. Jest opcja aby przerejestrować tą kartę na kogoś innego ? (prawdopodobnie bym się dołączył do kogoś w nju, a tam muszą być te dwa numery zarejestrowane na jedną osobę ).
A powiedz mi jeszcze czy gdy mi nic nie zaproponują dobrego i przejdę na kartę. Jest opcja aby przerejestrować tą kartę na kogoś innego ? (prawdopodobnie bym się dołączył do kogoś w nju, a tam muszą być te dwa numery zarejestrowane na jedną osobę ).
Tak, oczywiście.
zielony, czy możesz jeszcze dzisiaj wysłać ten kod? Napisałem na priv, ale żadnej odpowiedzi z Twojej strony nie ma...
Nie dostałem żadnej wiadomości od Ciebie.
Czy grouponowy kod działa z przedłużeniem umowy w opcji Tylko SIM za 59,99 zł?
Czy prędzej jak napisałem wypowiedzenie umowy, ale na dniach przedluże ją za pomocą kodów przez strone orange to muszę do nich pisać jeszcze coś czy sami automatycznie wywalą moje wypowiedzenie umowy?
ale się dziś wkurzyłem
często nie ma mnie w domu, więc zamówiłem sobie z szalonych dni z3 compact z dostawą do salonu (przeniesienie, abo 89 ale pierwsze pol roku za darmo), dziś idę, wysiedziałem godzinę w kolejce, a konsultant do mnie, że na umowie nie ma zaznaczonej opcji jaki dokument przedstawię przy podpisywaniu i musi to odesłać...
no i muszę się teraz z rozwalonym telefonem i pre paidem bujać do kolejnych szalonych, bo umowa wygasła 31.10
często nie ma mnie w domu, więc zamówiłem sobie z szalonych dni z3 compact z dostawą do salonu (przeniesienie, abo 89 ale pierwsze pol roku za darmo), dziś idę, wysiedziałem godzinę w kolejce, a konsultant do mnie, że na umowie nie ma zaznaczonej opcji jaki dokument przedstawię przy podpisywaniu i musi to odesłać...
no i muszę się teraz z rozwalonym telefonem i pre paidem bujać do kolejnych szalonych, bo umowa wygasła 31.10
Zawsze wszystkim doradzam dostawę przez kuriera. Oni w salonach specjalnie złośliwi są bo nic z tego nie mają;-) A kurier to tylko patrzy czy się nazwisko zgadza bo mu się śpieszy do następnego klienta.