Dziwne żeby Ci to potwierdził, jak nie jest to oficjalna promocja Orange tylko raczej błąd systemu...wiosnalato pisze:Telefonowałem do Orange w sprawie dłuższego okresu promocyjnego i pan z infolinii podważył taki tok "kombinacji" - jeśli można tak to nazwać.

Ja nikogo nie namawiam do porzucenia TM - jak ktoś chce wspierać finansowo tą sieć i po prostu przepłacać za usługi, to już jego sprawa i pieniądze. Ja po prostu pokazuję, że są inne możliwości i tańsze oferty niż obecnie w TM, który po prostu jest kompletnie nieopłacalny - co jedynie potwierdza, że parę tygodni temu miałem całkowitą rację, że to, czego oczekuję, jest możliwe do osiągnięcia, a nie "nie da się, bo nikt tego nie raportował", czy "telefon zostanie wycofany i się nie doczekasz". Można? Można.
A że można postawić na swoim i uzyskać ofertę cenową, którą się założyło i która jest opłacalna, to już wyjaśniłem bardzo dokładnie z wyliczeniami w bieżącym wątku...
Wystarczy jedynie (albo aż dla niektórych) czytać ze zrozumieniem.
Choć można oczywiście (obrażając innych użytkowników forum) zbijać bezprzedmiotową polemiką wszelkie argumenty i usilnie forsować tezę, że "moja prawda jest mojsza niż twojsza"...

Jeszcze raz podkreślam:
Dla zainteresowanych tematem uzyskania rabatów w Orange przy przeniesieniu numeru - przeczytajcie (ze zrozumieniem) wątek od strony 85 od mojego wpisu z 18 marca do końca - są tam cytaty z regulaminów, opis konkretnych stanów faktycznych (mojego i PetMat) oraz potwierdzenie z BOK Orange (poparte wiedzą, doświadczeniem i wpisem na blogu użytkownika zielony71), w jaki sposób będą te rabaty naliczać.
Jak ktoś chce, to poszuka, poczyta i skorzysta.
Jak ktoś nie chce, to zaloguje się i napisze, że się nie da, bo nie i już.
Demokracja - każdy ma wolny wybór.