Moim zdaniem to kiepski pomysł, dostałem te maksymalne zniżki i rabaty, ale jak pomyślałem: co z tego że za dwa tygodnie dostanę taki telefon jak nie będzie zniżek(bo ktoś tam tego nie zanotował w systemie że dostałem taka oferte)?Ostatecznie zamiast Samsunga A3 brałem co było czyli Sony XPERIA M4 AQUA za 39zl w abo za 50zl(-30% rabatu), a w dzisiejszym świecie coś sprzedać żaden problem, a kupić za te pieniądze co każdy chce tym bardziej....dlatego nie potrafię zrozumieć podejścia do sprawy - najważniejsze to dostać maksymalne rabaty i wybrać jakiś telefon co można sprzedać w dobrej cenie...Marcelina88 pisze:Dzięki za pomoc Wypowiedzenie złożyłam, wynegocjowałam żniżki kilka tygodni temu, uparłam się na samsunga edge i czekam, ale zaczynam się bać, że się nie doczekam
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Kiedy robiłeś to przedłużenie że dostałeś te 400 zł rabatu na tel. ?Adixm pisze:Nomi się udało uzyskać ostatnio -30% rabatu na abo i -400zl na tel +12 miesiecy darmowe stacjonarne(przy abo Smart Plan LTE za 50zl), z czego to wynika dalej nie można odkryć tym bardziej że uzyskałem ofertę po złożeniu wypowiedzenia na 3 miesiące przed zakończeniem umowy...Igorr pisze:W ostatnich dniach nawet pisaliście, że udało się taki uzyskać.Wtedy logicznym jest dać najlepsze warunki, choć ja sądzę że to wszystko odbywa się losowo, żeby wszyscy nie byli pewni że jak będą czekać do końca umowy to dostaną te najlepsze warunki.ddel82 pisze:tak jak podkreslilem za dwa dni by mnie nie bylo. predzej dawali mizerie....
Hmm umowa(aneks) weszła w życie teraz 14 października(umowa do 16 grudnia) a została zawarta gdzieś chyba na przełomie miesięcy, tak jak wcześniej pisałem miałem już dogadane to samo tylko z A3 ale po tygodniowym oczekiwaniu i dobrym przemyśleniu sprawy zadzwoniłem sam jeszcze raz i wziąłem to co było w obawie, że będzie A3 a wycofią się ze zniżek i warunków umowy jakie zostały uzgodnione, jak się teraz okazuje był to bardzo dobry ruch.Kiedy robiłeś to przedłużenie że dostałeś te 400 zł rabatu na tel. ?
Pytam,bo teraz twierdzą że max to 300 zł,ale pewnie to znowu ściema,innym nawet te 300 nie chcą dać .Mam czas,aż tak mi nie zależy,najwyżej stracą klienta,a chciałem duży abonament brać .W sumie i tak nie ma smartfona który mnie interesuje,więc straty nie ma .
Witam czy ktoś się orientuje czy można złapać (oczywiście ze zniżką 30% i 400 zł) Z5? tylko nie compact. Jak dzwonie na info zaczynam rozmowę od pytania czy są Z5 a Pani pyta jaki numer i ze zaraz sprawdzi - sprawdza i za pierwszym razem był podobno tel ale nie można było się dostać do mojej oferty a teraz już nie mają telefonu i oferty nie podadzą. Umowa do 15 grudnia nie chciałam składać wypowiedzenia ale chyba muszę, wszędzie od ręki dają 20 % i tyle
a z trochę innej beczki - brał ktoś telefony odnowione? i może coś napisać na ten temat
I jeszcze jedno - nie ma jakiejś akcji i bonusów za wciągnięcie nowego klienta z innej sieci do orange? czyli jakichś bonusów za polecenie czy coś takiego
I jeszcze jedno - nie ma jakiejś akcji i bonusów za wciągnięcie nowego klienta z innej sieci do orange? czyli jakichś bonusów za polecenie czy coś takiego
Ten sam model chciałem co Ty,dwa dni temu dzwoniłem ale nie mieli Z5,zresztą Z5C też nie było,ja już mam złożone wypowiedzenie a umowa kończy się na początku Grudnia .Daj znać jak co ugrasz,lub będzie Z5 dostępne .Klema pisze:Witam czy ktoś się orientuje czy można złapać (oczywiście ze zniżką 30% i 400 zł) Z5? tylko nie compact. Jak dzwonie na info zaczynam rozmowę od pytania czy są Z5 a Pani pyta jaki numer i ze zaraz sprawdzi - sprawdza i za pierwszym razem był podobno tel ale nie można było się dostać do mojej oferty a teraz już nie mają telefonu i oferty nie podadzą. Umowa do 15 grudnia nie chciałam składać wypowiedzenia ale chyba muszę, wszędzie od ręki dają 20 % i tyle
W poniedziałek rozmawiałem z konsultantem u tez powiedział mi, że maksymalny rabat jaki teraz przyznają na tel to 300zl
dzisiaj przyszło lg g4, i chyba jest nie brandowane....czyzby az takei szczescie...
jak to jest u osob ktore tez brały ten phone?
jak to mozna sprawdzic??
nie widze logo orange dotego brak aplikacji orange

jak to jest u osob ktore tez brały ten phone?
jak to mozna sprawdzic??
nie widze logo orange dotego brak aplikacji orange
Czyli masz szczęście. Zdarzają się takie sztuki.
Dla pewności sprawdź czy ma sim lock.
Dla pewności sprawdź czy ma sim lock.
czyli karte z innej sieci najlepiej wlozyc zapewen ??
czy mozna to jeszcze jakos sprawdzic??
Macie jakies podejrzenia / wczesniejsze obserwacje, ile czasu od premiery tanieja w orange telefony? konkretnie chodzi mi o z5 compact. W tej chwili w abo 69-89 ok 1100-1300zl, na allegro z ofert przedluzeniowych ok 1900. Warto czekac do konca roku?
Tak, kartę z innej sieci.ddel82 pisze:czyli karte z innej sieci najlepiej wlozyc zapewen ??
Nie wiem jakie są jeszcze sposoby, ale jeśli nie ma przy włączaniu logo Orange ani żadnych dodatkowych apek od nich to na 99% jest czysty

Jako nowicjusz w bojach przy przedłużaniu umowy z orange przez kontakt z konsultantami proszę o pomoc.
Moja dotychczasowa umowa 69,90 zł kończy się w styczniu. Do pażdziernika obowiązywał mnie rabat 30% z kodu - jednak rabat skończył się i abonament skoczył do góry. Tu pytanie do zorientowanych - proszę o pomoc jeśli ktoś może powiedzieć coś na temat którejś z poniższych opcji :
1. Ile najwięcej dają rabatu na ofertę bez telefonu, tą która na stronie dostępna jest za 29zł
2.Jakie warunki mogę wynegocjować dla abonamentu 49zł i telefon HTC 820 (cena w sklepie online 490). Po pierwszym kontakcie z orange zaproponowano mi 10% rabatu na abonament i 200 na telefon. Czy wyższe rabaty 20%, 30% i zniżki powiedzmy 300 zł na telefon są dostępne również przy niskich abonamentach - jak ten za 49.
Dotychczas zawsze udawało mi się załapać na kody rabatujące abonament jednak od dłuższego czsu nie mogę na nie trafić - stąd prośba
Moja dotychczasowa umowa 69,90 zł kończy się w styczniu. Do pażdziernika obowiązywał mnie rabat 30% z kodu - jednak rabat skończył się i abonament skoczył do góry. Tu pytanie do zorientowanych - proszę o pomoc jeśli ktoś może powiedzieć coś na temat którejś z poniższych opcji :
1. Ile najwięcej dają rabatu na ofertę bez telefonu, tą która na stronie dostępna jest za 29zł
2.Jakie warunki mogę wynegocjować dla abonamentu 49zł i telefon HTC 820 (cena w sklepie online 490). Po pierwszym kontakcie z orange zaproponowano mi 10% rabatu na abonament i 200 na telefon. Czy wyższe rabaty 20%, 30% i zniżki powiedzmy 300 zł na telefon są dostępne również przy niskich abonamentach - jak ten za 49.
Dotychczas zawsze udawało mi się załapać na kody rabatujące abonament jednak od dłuższego czsu nie mogę na nie trafić - stąd prośba

.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2015, 14:50 przez ikowalll, łącznie zmieniany 1 raz.
Od jakiej dokładnie kwoty abonamentu jest liczone te 20 % ? Początkowej, po niektórych rabatach czy końcowej ?
Witam.. Jak to w koncu jest z tym sklepem internetowym? Ma mozliwosc dac jakikolwiek rabat? Kilka dni temu byl w sklepie internetowym telefon ktory mnie interesowal, jednak zadnego rabatu dac nie chcieli..
Było: Motorola E365, Sony Ericsson K310i, Nokia 6020, Nokia N73 ME,LG GT 500
Jest:Sony Ericsson Xperia arc S,LG G2
Pracownicy sklepu internetowego mają kody rabatowe (nie wiem czy przez cały czas), takie jakie czasem pojawiają się na forum. Dlatego, kiedy chcą to mogą dać rabat.
Hmm. to jak z nimi rozmawiac by chcieli dac jakikolwiek
Było: Motorola E365, Sony Ericsson K310i, Nokia 6020, Nokia N73 ME,LG GT 500
Witam wszystkich.
Śledzę ten wątek od niedawna w związku z kończącą się umową (do 1.02.2016).
Moje pytanie jest następujące. Ponieważ do tej pory nikt z Orange się ze mną nie skontaktował (pomimo wyrażonej zgody) a warunki w sklepie internetowym są kiepskie to postanowiłem przenieść numer do innej sieci na kartę.
Czy po złożeniu dyspozycji przeniesienia numeru u innego operatora duk skontaktuje się ze mną z pytaniem dlaczego chcę się przenieść ?? Czy wtedy dostanę lepsze warunki z duk ??
Wolałbym nie składać rezygnacji z numeru w obawie, że przekroczę termin i numer rzeczywiście wyłączą.
Śledzę ten wątek od niedawna w związku z kończącą się umową (do 1.02.2016).
Moje pytanie jest następujące. Ponieważ do tej pory nikt z Orange się ze mną nie skontaktował (pomimo wyrażonej zgody) a warunki w sklepie internetowym są kiepskie to postanowiłem przenieść numer do innej sieci na kartę.
Czy po złożeniu dyspozycji przeniesienia numeru u innego operatora duk skontaktuje się ze mną z pytaniem dlaczego chcę się przenieść ?? Czy wtedy dostanę lepsze warunki z duk ??
Wolałbym nie składać rezygnacji z numeru w obawie, że przekroczę termin i numer rzeczywiście wyłączą.