NIe napisałem że wszyscy, a klienci Orange/T-Mobile, ja raz dałem się naciągnąć na Power LTE i dziękuje postoję, dobrze wiedzą że wprowadzają klientów w błąd a mimo wszystko dalej to praktykuja i naciągają kolejnych na Power LTE bez limitu, bo muszą jakoś zamaskować swoją kiepską ofertę w stosunku do konkuremncji bo kto normalny by wziął 15GB za 70zl?W ogóle oferty zarówno Play/Plus ze sprzętem zwłaszcza są mało konkurencyjne, niby Play robi wyprzedaż a niech ktoś wskaże choć jeden telefon w dobrej cenie?Przez dobra cene rozumiem całość opłat wplaconych przez 24 miesiace minus wartosc rynkowa telefonu podzielone przez 24miesiace. W orange po sprzedazy telefonu a dodatkowo majac Orange open nie musiałbym NIC doplacac tylko wplacic kwote ktora uzyskam ze sprzsedazxy telefonu - w Play i Plusie to jest nierealne.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Czy oferta bez limitu + 2gb internetu za 29,99 zł, umowa na 6 miesięcy jest wciąż możliwa do uzyskania z gu? Próbował ktoś ostatnio?
masz złożone wypowiedzenie ?
Jak przedłużam umowę miesiąc wcześniej niż obecna wygasa to ta przedłużona kiedy zaczyna obowiązywać? Od razu czy po wygaśnięciu poprzedniej?
Nowe warunki masz od razu ale czas trwania umowy liczony jest od zakończenia poprzedniej.
Witam, przeglądam ten wątek już jakiś czas bo sam chciałbym przedłużyć umowę, ale obecne propozycje playa są, jak dla mnie, trochę słabe. Ale nie o tym chciałem napisać. Bardzo dużo osób powołuje się tutaj na oferty GU podane przez @Azaitar ze strony 348, tylko,że one są z 10 grudnia i obecnie cała oferta GU jest bez problemu do dostania w każdym salonie play.
Tak wiec wstrzymajcie się od przedłużania umów na tych warunkach i poczekajmy spokojnie na nową oferte GU od @Azaitar, takowa musi się pojawić na dniach bo konkurencja daje obecnie więcej.Pozdrawiam.
Potwierdzam słowa @konik1977, bo sam w tym tygodniu w salonie bez żadnego problemu otrzymałem oferte GUkonik1977 pisze:To się dziś zdziwiłem poszedłem do salonu Play wypowiedzieć umowę aby poczekać na telefon z GU i tak zrobiłem, ale stwierdziłem co mi szkodzi zapytam co mają do zaproponowania i powiedziałem na co czekam od Gu ( bo taką ofertę ktoś tu wkleił) i taką dostałem, bez żadnej łaski w salonie:
RePlay FORMUŁA 4.0 Unlimited 1,5 GB Tylko SIM +
3 miesiące 0zł
abo 39,99zł, 15mcy
Nielimitowane połączenia do sieci komórkowych w cenie
Nielimitowane SMS/MMS do wszystkich w cenie
Średni miesięczny koszt: 32 zł
Czyli GU nic lepszego nie proponuje tak?
a nie złożyłem nawet wypowiedzeniaBEZ TELEFONU TYLKO SIM:
WERSJA Z 500 MB
- 29 zł na 15 mies (500 mb, no limit rozmowy na komórki + stacjo lub smsy. 3 ms po 5 zł potem 34.99 więc średnia wartość to 29 zł)

Tak wiec wstrzymajcie się od przedłużania umów na tych warunkach i poczekajmy spokojnie na nową oferte GU od @Azaitar, takowa musi się pojawić na dniach bo konkurencja daje obecnie więcej.Pozdrawiam.
Ciekawe czy @Azaitar powie coś o ofercie dla firm 
P.S> Jaka jest najlepsza oferta na samego neta z play bez urządzenia bo z tego co jest na stronie 384 wynika że no limit można mięć za 37zł przy przedłużeniu ??

P.S> Jaka jest najlepsza oferta na samego neta z play bez urządzenia bo z tego co jest na stronie 384 wynika że no limit można mięć za 37zł przy przedłużeniu ??
Właśnie temu poczekam do 15
,wypowiedzenie już wysłane i miałem parę telefonów z boku 

Ostatnio zmieniony 05 sty 2015, 06:37 przez pakierhakierxd, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam 

również negocjuje przedłużenie po wysłaniu wypowiedzenia ale ceny note3, note 4 lub s5 to jest jakiś kosmos. Nawet bym przyjął 10% więcej niż maja w Orange - przy podobnym abonamencie. Czekam w takim razie na magiczny 15.01.15
Dlatego ja postanowiłem wziąć coś jak coś na sprzedaż z abo 69,99 i sprzedać ten sprzęt z G2 i kupić S5,Orange ma lepsze ceny tel,niestety.
Pozdrawiam 

A mnie Play, brzydko mówiąc, totalnie olał.
W listopadzie skończyła mi sie umowa, w salonie zaproponowali mi znacznie gorsze warunki, za te same pieniądze (69 zł) i wypowiedziałam umowę - od stycznia przeszłam na kartę. Przed świętami był telefon z biura obsługi, ale nie mogłam wtedy rozmawiać - powiedziałam, ze owszem jestem zainteresowana przedłużeniem umowy, ale prosze o telefon nastepnego dnia, bo chce w spokoju porozmawiać o ofercie. I już nikt nie zadzwonił...
No wiec nie, to nie. Chciałam w miare tani abonament 50-60 zł, bez limitu połączeń do sieci i na stacjonarne + jakiś nowy telefon. Najbardziej odpowiada mi chyba oferta T-Mobile - w Jump S mam rozmowy i smsy bez limitu za 49,99 zł + Galaxy Ace 4 z LTE za 99 zł. No i w sumie nie wiem, warto sie jeszcze użerać z Playem, który mnie nie chce i nawet nie wiem co proponuje, czy przenieść numer do innego operatora?

W listopadzie skończyła mi sie umowa, w salonie zaproponowali mi znacznie gorsze warunki, za te same pieniądze (69 zł) i wypowiedziałam umowę - od stycznia przeszłam na kartę. Przed świętami był telefon z biura obsługi, ale nie mogłam wtedy rozmawiać - powiedziałam, ze owszem jestem zainteresowana przedłużeniem umowy, ale prosze o telefon nastepnego dnia, bo chce w spokoju porozmawiać o ofercie. I już nikt nie zadzwonił...
No wiec nie, to nie. Chciałam w miare tani abonament 50-60 zł, bez limitu połączeń do sieci i na stacjonarne + jakiś nowy telefon. Najbardziej odpowiada mi chyba oferta T-Mobile - w Jump S mam rozmowy i smsy bez limitu za 49,99 zł + Galaxy Ace 4 z LTE za 99 zł. No i w sumie nie wiem, warto sie jeszcze użerać z Playem, który mnie nie chce i nawet nie wiem co proponuje, czy przenieść numer do innego operatora?

Za 49,99 po wypowiedzeniu masz no limit wszystko w tym stacjonarki i 750 mega netu. Ceny telefonu jak na stronie play przy abo 49,99. W tym 3 miesiące za 5 zł, a hak nie bierzesz stacjonarek 3 miesiące za 0 zł.a abo potem 44,99. Po 15.01.ponoć ma być coś nowego.
Czy dzialaja jeszcze kody pracownicze na takich samych zasadach jak w grudniu?
Ewentualnie czy ktos ma na sprzedaz 2 sztuki? (priv)
Ewentualnie czy ktos ma na sprzedaz 2 sztuki? (priv)
@WhiteBerry
jestli przejdziesz teraz na abo z karty to w wariancie za 59.99
masz no limit rozmowy i sms
1GB na dane ( a mysle ze lepiej to miec niz marne 250mb szczegolnie w smartfonie)
6 miesiecy za darmo LTE (tez sie przydaje)
LG F60 LTE za 49zł ma taki sam procek co ace 4 lte czyli b wydajny
ew nokia 735 lte za 199zł to juz wiekszy telefon i ma ciut lepsze parametry i aparat do selfie przedni
chociaz nie w play za rozmowy na stacjonarne kosztuej 29gr czyli jednak t-mobile wygrywa
jestli przejdziesz teraz na abo z karty to w wariancie za 59.99
masz no limit rozmowy i sms
1GB na dane ( a mysle ze lepiej to miec niz marne 250mb szczegolnie w smartfonie)
6 miesiecy za darmo LTE (tez sie przydaje)
LG F60 LTE za 49zł ma taki sam procek co ace 4 lte czyli b wydajny
ew nokia 735 lte za 199zł to juz wiekszy telefon i ma ciut lepsze parametry i aparat do selfie przedni

chociaz nie w play za rozmowy na stacjonarne kosztuej 29gr czyli jednak t-mobile wygrywa

Dziękuję Wam za odpowiedzi i pomoc 
) - wiec te 50-60 zł to jest rozsądna kwota którą mogę przeznaczyć na abonament + telefon.

Rozumiem, że to jest "extra" oferta konsultantów z BOK-u? Bo normalnie to wg oferty ze strony Play za 49.99 zł musze dodatkowo płacić za stacjonarne (na które dzwonie często) + sms-y! Albo dopłacać za same tylko smsy 10 zł. To mi się w ogóle nie opłaca, bo w T-mobile za te pieniadze mam rozmowy wszedzie no limit i smsy no limit. No i telefony tańsze. Chodzi o to, że nie chce znowu abonamentu za 69 zł, bo 1. to mój drugi telefon, 2. często wyjeżdżam za granicę - a z drugiej strony przydałby mi się nowy telefon za małe pieniądze (nie zależy mi na czymś super, nie musi byc koniecznie z LTE, ma dzwonićWiola_K pisze:Za 49,99 po wypowiedzeniu masz no limit wszystko w tym stacjonarki i 750 mega netu. Ceny telefonu jak na stronie play przy abo 49,99. W tym 3 miesiące za 5 zł, a hak nie bierzesz stacjonarek 3 miesiące za 0 zł.a abo potem 44,99. Po 15.01.ponoć ma być coś nowego.

Sprawdź ofertę Orange z kodem 

Pozdrawiam 

Napisałam że za 49,90 masz wszystko no limit czyli komórki, smsy, mmsy, stacjonarne i 750 mega neta, a 3 miesiące za 5 zł.abo. Telefony zależy. Koleżanka patrzyła w tym abo np. Lg l65 był za 200 zł.a w play za 1 zl.
ale co tu wypowiadac jak WhiteBerry ma juz oferte na karte ? 

No właśnie, numer przeszedł mi już na karte - bo liczyłam na to, że ktoś z Play jednak zadzwoni w grudniu i będę się mogła trochę potargować
No i się przeliczyłam.
O jakie kody w Orange chodzi? Te z 30% zniżką na abo już przegapiłam, bo były do końca grudnia, niestety.

O jakie kody w Orange chodzi? Te z 30% zniżką na abo już przegapiłam, bo były do końca grudnia, niestety.
O te ,poczekaj niedlugo znow pewnie beda
,jeszcze 15 nowa oferta w Play wchodzi 

Pozdrawiam