Tak. Musisz go jeszcze tylko zarejestrować.
to ja kompletnie nie rozumiem skąd taka różnica w warunkach dla przedłużających i przenoszących.
ile trwa rejestracja numeru?
Mimo to, nie wierzę, że przed tym terminem nie mieli możliwości przyznania tych rabatów. Za dużo roboty, aby "system" każdego indywidualne rozpatrywał.ddel82 pisze:tak jak podkreslilem za dwa dni by mnie nie bylo. predzej dawali mizerie....
Nikt raczej nie dysponuje takimi kodami. Bardzo rzadko jeśli już.chrisvip pisze:Hejka
Może ktoś podać podesłać kod na 20 lub 30% abonamentu??
Ten Huawei P8 jest już drugi raz z rzędu w Szalonych Dniach. A co ciekawe gdy rozmawiałem wczoraj z DUK to oni akurat w swoich magazynach go nie mieli. Tak jak ktoś wspomniał bieda u nich z dostępnością telefonów.kaczy69 pisze:mocno myślę co zrobić i najbliżej mi do opcji prepaid + Huawei P8 z szalonych dni, nie widzę nic ciekawszego obecnie
Nikt raczej nie dysponuje takimi kodami. Bardzo rzadko jeśli już.Symulant pisze:chrisvip pisze:Hejka
Może ktoś podać podesłać kod na 20 lub 30% abonamentu??
Jak przedłużałem wcześniej to jednak zawsze brałem tel., który chciałem. A jak nie było go w DUK to jeździłem po salonach Orange żeby go znaleźć i tam wtedy dawałem do ręki wypowiedzenie a pracownik salonu łączył mnie z DUK, gdzie mogłem lepsze warunki wynegocjować. Może w ten sposób spróbuj jeśli nie mają upatrzonego telefonu w sprzedaży telefonicznej. Chyba, że też polujesz na iPhone 6s 64GB to pewnie może być problem z dostępnością;) Z drugiej strony jak się kończy umowa to chyba numer się nie wyłącza tylko automatycznie przedłuża o kolejny miesiąc dopóki sama jej nie wypowiesz (ewentualnie traci się rabaty i zniżki jeśli były tylko na okres umowy).Marcelina88 pisze:cześćmam pytanie do osób, którym udało się jednak przedłużyć umowę "na ostatnią minutę" dzięki DUK: dostaliście telefon, jaki chcieliście, czy musieliście się zgodzić na słuchawkę, którą akurat mieli na stanie?
Ja właśnie w ten sposób ponad rok temu tak zrobiłem. Z tą różnicą, że zniżkę negocjowałem z DUK dopiero w salonie na telefon, który mieli właśnie na miejscu. Nie miałem wcześniej wynegocjowanych zniżek na abo. Spróbować nie zaszkodzi:) Najwyżej będziesz od nowa negocjować zniżki w salonie;) Z drugiej strony też nie wszędzie w salonach byli chętni żeby połączyć z konsultantem, który może zaoferować zniżkęMarcelina88 pisze:Dzięki za pomocWypowiedzenie złożyłam, wynegocjowałam żniżki kilka tygodni temu, uparłam się na samsunga edge i czekam, ale zaczynam się bać, że się nie doczekam
A można poszukać telefonu w salonie i jak się znajdzie, to ugadać się z DUK, że go sobie wezmę na wynegocjowanych warunkach czy to nie wchodzi w grę?
Nomi się udało uzyskać ostatnio -30% rabatu na abo i -400zl na tel +12 miesiecy darmowe stacjonarne(przy abo Smart Plan LTE za 50zl), z czego to wynika dalej nie można odkryć tym bardziej że uzyskałem ofertę po złożeniu wypowiedzenia na 3 miesiące przed zakończeniem umowy...Igorr pisze:W ostatnich dniach nawet pisaliście, że udało się taki uzyskać.
Wtedy logicznym jest dać najlepsze warunki, choć ja sądzę że to wszystko odbywa się losowo, żeby wszyscy nie byli pewni że jak będą czekać do końca umowy to dostaną te najlepsze warunki.ddel82 pisze:tak jak podkreslilem za dwa dni by mnie nie bylo. predzej dawali mizerie....