• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 275 z 675
  • 1
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 675
 #830457  autor: Igorr
 21 paź 2015, 18:35
Zależy od ogarnięcia konsultanta. W 5 minutach powinien się zmieścić.
Wydaje mi się, że różnica wynika jedynie ze względu na statystyki i marketing. Gdy dużo osób "przeniesie" numer z innej sieci to wtedy Orange będzie mógł się chwalić, że są tak dobrzy że wszyscy do nich przechodzą. Profit.
 #830459  autor: Igorr
 21 paź 2015, 18:39
ddel82 pisze:tak jak podkreslilem za dwa dni by mnie nie bylo. predzej dawali mizerie....
Mimo to, nie wierzę, że przed tym terminem nie mieli możliwości przyznania tych rabatów. Za dużo roboty, aby "system" każdego indywidualne rozpatrywał.
 #830461  autor: ddel82
 21 paź 2015, 18:46
Igorr zgadzam sie z toba, poprostu ogarnieta osoba była po 2 stronie, uznala ze lepiej miec kilenta nawe rabatuja go niz nie dawac rabatu i nie miec klienta...
 #830479  autor: Symulant
 21 paź 2015, 20:18
chrisvip pisze:Hejka

Może ktoś podać podesłać kod na 20 lub 30% abonamentu??
Nikt raczej nie dysponuje takimi kodami. Bardzo rzadko jeśli już.
Takie rabaty udzielane są przy przedłużeniu umowy przez konsultanta ze strony Orange (z DUK).
Dlatego wątpliwe aby ktoś Ci przesłał taki kod.
kaczy69 pisze:mocno myślę co zrobić i najbliżej mi do opcji prepaid + Huawei P8 z szalonych dni, nie widzę nic ciekawszego obecnie
Ten Huawei P8 jest już drugi raz z rzędu w Szalonych Dniach. A co ciekawe gdy rozmawiałem wczoraj z DUK to oni akurat w swoich magazynach go nie mieli. Tak jak ktoś wspomniał bieda u nich z dostępnością telefonów.
 #830484  autor: chrisvip
 21 paź 2015, 20:35
Symulant pisze:
chrisvip pisze:Hejka

Może ktoś podać podesłać kod na 20 lub 30% abonamentu??
Nikt raczej nie dysponuje takimi kodami. Bardzo rzadko jeśli już.
Takie rabaty udzielane są przy przedłużeniu umowy przez konsultanta ze strony Orange (z DUK).
Dlatego wątpliwe aby ktoś Ci przesłał taki kod.

Widze że na formum pojawiają się takie "oferty" wiec zapytałem
 #830535  autor: Marcelina88
 22 paź 2015, 07:58
cześć :) mam pytanie do osób, którym udało się jednak przedłużyć umowę "na ostatnią minutę" dzięki DUK: dostaliście telefon, jaki chcieliście, czy musieliście się zgodzić na słuchawkę, którą akurat mieli na stanie?
 #830542  autor: PeterK
 22 paź 2015, 09:26
Zależy od tego co mają na stanie. Wydaje mi się jednak, że i tak jak na początku stanowczo rzucasz jakimś modelem to szansa większa, nie wiem jak w orange, ale w tmobile czy tam jeszcze w erze prowizja konsultanta była zależna od danego modelu telefonu. Czyli akurat dziwnym trafem na magazynie było to co najlepiej się mu opłacało.
 #830544  autor: szejkeR
 22 paź 2015, 09:32
Marcelina88 pisze:cześć :) mam pytanie do osób, którym udało się jednak przedłużyć umowę "na ostatnią minutę" dzięki DUK: dostaliście telefon, jaki chcieliście, czy musieliście się zgodzić na słuchawkę, którą akurat mieli na stanie?
Jak przedłużałem wcześniej to jednak zawsze brałem tel., który chciałem. A jak nie było go w DUK to jeździłem po salonach Orange żeby go znaleźć i tam wtedy dawałem do ręki wypowiedzenie a pracownik salonu łączył mnie z DUK, gdzie mogłem lepsze warunki wynegocjować. Może w ten sposób spróbuj jeśli nie mają upatrzonego telefonu w sprzedaży telefonicznej. Chyba, że też polujesz na iPhone 6s 64GB to pewnie może być problem z dostępnością;) Z drugiej strony jak się kończy umowa to chyba numer się nie wyłącza tylko automatycznie przedłuża o kolejny miesiąc dopóki sama jej nie wypowiesz (ewentualnie traci się rabaty i zniżki jeśli były tylko na okres umowy).
 #830548  autor: Marcelina88
 22 paź 2015, 10:07
Dzięki za pomoc :) Wypowiedzenie złożyłam, wynegocjowałam żniżki kilka tygodni temu, uparłam się na samsunga edge i czekam, ale zaczynam się bać, że się nie doczekam :( A można poszukać telefonu w salonie i jak się znajdzie, to ugadać się z DUK, że go sobie wezmę na wynegocjowanych warunkach czy to nie wchodzi w grę?
 #830550  autor: szejkeR
 22 paź 2015, 10:19
Marcelina88 pisze:Dzięki za pomoc :) Wypowiedzenie złożyłam, wynegocjowałam żniżki kilka tygodni temu, uparłam się na samsunga edge i czekam, ale zaczynam się bać, że się nie doczekam :( A można poszukać telefonu w salonie i jak się znajdzie, to ugadać się z DUK, że go sobie wezmę na wynegocjowanych warunkach czy to nie wchodzi w grę?
Ja właśnie w ten sposób ponad rok temu tak zrobiłem. Z tą różnicą, że zniżkę negocjowałem z DUK dopiero w salonie na telefon, który mieli właśnie na miejscu. Nie miałem wcześniej wynegocjowanych zniżek na abo. Spróbować nie zaszkodzi:) Najwyżej będziesz od nowa negocjować zniżki w salonie;) Z drugiej strony też nie wszędzie w salonach byli chętni żeby połączyć z konsultantem, który może zaoferować zniżkę
 #830551  autor: maciekbaku
 22 paź 2015, 10:20
Z tego co mi wiadomo to teraz można odebrać telefon i podpisać umowę w salonie. A nie tylko kurier jak było kiedyś. Ja muszę dzwonić do DUK bo nikt do mnie nie chcę się odezwać. A to co proponują w sklepie internetowym mnie nie interesuje.
 #830560  autor: Adixm
 22 paź 2015, 11:49
Igorr pisze:W ostatnich dniach nawet pisaliście, że udało się taki uzyskać.
Nomi się udało uzyskać ostatnio -30% rabatu na abo i -400zl na tel +12 miesiecy darmowe stacjonarne(przy abo Smart Plan LTE za 50zl), z czego to wynika dalej nie można odkryć tym bardziej że uzyskałem ofertę po złożeniu wypowiedzenia na 3 miesiące przed zakończeniem umowy...
ddel82 pisze:tak jak podkreslilem za dwa dni by mnie nie bylo. predzej dawali mizerie....
Wtedy logicznym jest dać najlepsze warunki, choć ja sądzę że to wszystko odbywa się losowo, żeby wszyscy nie byli pewni że jak będą czekać do końca umowy to dostaną te najlepsze warunki.
  • Strona 275 z 675
  • 1
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 675
  • 1
  • 273
  • 274
  • 275